Şimdi Ara

Sosyal Ağ Yaptırmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın Aleyküm arkdaşlar. Ben bir sosyal ağ (twitter, facebook gibi) bir site yaptırmak istiyorum. Twitter ve Facebook'a benzeyecek fakat onlardan yazılım olarak bağımsız olacak. Yani onlardan destek alınarak veya kopyalanarak yazılmayacak. Siteye aynı mail ve isimle kimse kayıt olamaz. Herkes bir birine mesaj gönderebilir, resim, video ve yazı paylaşabilir. Kontrol paneli farklı bir şekilde gizlenecek ve kullanışlı olacak. Daha detaylı anlatmam gerekirse;

- Site adresi yazılıp girilen ekranda kayıt olma ve giriş paneli bulunacak.
    - Sitenin en üst sol kısmında logo, orta kısmında arama çubuğu, sağ kısmında bildirimler, mesajlar, arkadaşlar ve dişli resmi olacak. Dişli resminin alt katagorilerinde ayarlar, profil, sayfalarım ve gruplarım, ayarlar ve çıkış olacak. Buranın rengi arkaplandan farklı olacak ki dikkat çeksin.
    - Sayfada bahsettiğim yerin altında paylaşılmaya hazırlanan yazılar, resimler, şarkılar (müzikler), videolar, konum ve emojiler (gülen yüz ..) yer alacak. Sağ tarafında kişinin profilinde olan kapak resmi, ismi ve nicki olacak.
    - İnsanlar bir birlerini takip edebilecek. (Ben birini takip etmek istiyorsam o kişiye bunun bildirimi gidecek ve o kişi benim onu takip etmemi onaylarsa takip edebilecem.)
    - İnsanlar arasında mesajlaşma özelliği olacak.
    - Sayfalar ve gruplar olacak.
    - Belli yerlerinde reklam yerleri olacak.
    - Uygulama geliştirmek için bir panel olacak ve bir kaç tane uygulama, oyun geliştirelecek.
    - Diğer sosyal medya platformunda olan özelliklerin bir çoğu olacak fakat farklı bir biçimde.

Böyle bir site yaptırmak ne kadar maliyetli olur ve ne kadar sürer ? Lütfen dalga geçmeyin, olabilecek bir şey gibi geldi bana.

• Hocam bu dediğini Türkiye'de yapabilecek programcı varmı bilemem ama bence yoktur varsa bile yüksek fiyat ister.

İnternette 50-100 dolar arasında satılan binlerce sosyal medya scripti var onlardan birini alıp kendine göre düzenleyip özelleştirebilirsin.

Üstelik dediğin birçok özelliğide içinde barındıran scriptler bunlar.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B6F58693 -- 6 Temmuz 2016; 10:35:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle fikriniz için teşekkürler. İnternet'te aradım ama sizin dediğiniz gibi sosyal medya scripti satan bir site görmedim. Eğer sizin bildiğiniz bir site varsa lütfen link veriniz. SocialKit var onu biliyorum ama ilerde büyük bir sosyal platform olursak sıkıntı çıkar diye kullanmak istemiyorum.
  • socialkit dolphin elgg oxwall jcow birsürü var aldığın hostta softaculous olmasına dikkat tek bir kaç tıklamayla bu scriptleri kurabilirsin ücretsiz şekilde ama bahsettiğin şekilde ayarlamaları yapman seni zorlar bilgi anlamında yoksada maddi anlamda zorlar hocam işinin ehli bir coder lazım olacak sana çünkü bu tarz sistemler sürekli kesinti vermeye müsait olabiliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: piskopat37

Selamın Aleyküm arkdaşlar. Ben bir sosyal ağ (twitter, facebook gibi) bir site yaptırmak istiyorum. Twitter ve Facebook'a benzeyecek fakat onlardan yazılım olarak bağımsız olacak. Yani onlardan destek alınarak veya kopyalanarak yazılmayacak. Siteye aynı mail ve isimle kimse kayıt olamaz. Herkes bir birine mesaj gönderebilir, resim, video ve yazı paylaşabilir. Kontrol paneli farklı bir şekilde gizlenecek ve kullanışlı olacak. Daha detaylı anlatmam gerekirse;

- Site adresi yazılıp girilen ekranda kayıt olma ve giriş paneli bulunacak.
    - Sitenin en üst sol kısmında logo, orta kısmında arama çubuğu, sağ kısmında bildirimler, mesajlar, arkadaşlar ve dişli resmi olacak. Dişli resminin alt katagorilerinde ayarlar, profil, sayfalarım ve gruplarım, ayarlar ve çıkış olacak. Buranın rengi arkaplandan farklı olacak ki dikkat çeksin.
    - Sayfada bahsettiğim yerin altında paylaşılmaya hazırlanan yazılar, resimler, şarkılar (müzikler), videolar, konum ve emojiler (gülen yüz ..) yer alacak. Sağ tarafında kişinin profilinde olan kapak resmi, ismi ve nicki olacak.
    - İnsanlar bir birlerini takip edebilecek. (Ben birini takip etmek istiyorsam o kişiye bunun bildirimi gidecek ve o kişi benim onu takip etmemi onaylarsa takip edebilecem.)
    - İnsanlar arasında mesajlaşma özelliği olacak.
    - Uygulama geliştirmek için bir panel olacak ve bir kaç tane uygulama, oyun geliştirelecek.
    - Diğer sosyal medya platformunda olan özelliklerin bir çoğu olacak fakat farklı bir biçimde.

Böyle bir site yaptırmak ne kadar maliyetli olur ve ne kadar sürer ? Lütfen dalga geçmeyin, olabilecek bir şey gibi geldi bana.
    quote:

Orijinalden alinti: piskopat37

Selamin Aleyküm arkdaslar. Ben bir sosyal ag (twitter, facebook gibi) bir site yaptirmak istiyorum. Twitter ve Facebook'a benzeyecek fakat onlardan yazilim olarak bagimsiz olacak. Yani onlardan destek alinarak veya kopyalanarak yazilmayacak. Siteye ayni mail ve isimle kimse kayit olamaz. Herkes bir birine mesaj gönderebilir, resim, video ve yazi paylasabilir. Kontrol paneli farkli bir sekilde gizlenecek ve kullanisli olacak. Daha detayli anlatmam gerekirse;

- Site adresi yazilip girilen ekranda kayit olma ve giris paneli bulunacak.
    - Sitenin en üst sol kisminda logo, orta kisminda arama çubugu, sag kisminda bildirimler, mesajlar, arkadaslar ve disli resmi olacak. Disli resminin alt katagorilerinde ayarlar, profil, sayfalarim ve gruplarim, ayarlar ve çikis olacak. Buranin rengi arkaplandan farkli olacak ki dikkat çeksin.
    - Sayfada bahsettigim yerin altinda paylasilmaya hazirlanan yazilar, resimler, sarkilar (müzikler), videolar, konum ve emojiler (gülen yüz ..) yer alacak. Sag tarafinda kisinin profilinde olan kapak resmi, ismi ve nicki olacak.
    - Insanlar bir birlerini takip edebilecek. (Ben birini takip etmek istiyorsam o kisiye bunun bildirimi gidecek ve o kisi benim onu takip etmemi onaylarsa takip edebilecem.)
    - Insanlar arasinda mesajlasma özelligi olacak.
    - Uygulama gelistirmek için bir panel olacak ve bir kaç tane uygulama, oyun gelistirelecek.
    - Diger sosyal medya platformunda olan özelliklerin bir çogu olacak fakat farkli bir biçimde.

Böyle bir site yaptirmak ne kadar maliyetli olur ve ne kadar sürer ? Lütfen dalga geçmeyin, olabilecek bir sey gibi geldi bana.

isterseniz size yardymcy olabilirim bu konuda.
    istedi?iniz siteyi kurarym.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoekseLLo

socialkit dolphin elgg oxwall jcow birsürü var aldığın hostta softaculous olmasına dikkat tek bir kaç tıklamayla bu scriptleri kurabilirsin ücretsiz şekilde ama bahsettiğin şekilde ayarlamaları yapman seni zorlar bilgi anlamında yoksada maddi anlamda zorlar hocam işinin ehli bir coder lazım olacak sana çünkü bu tarz sistemler sürekli kesinti vermeye müsait olabiliyor :)

Hazır script kullansam ileride olur da tutarsa o scripti yapanlar sıkıntı çıkartmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmalihome

quote:

Selamin Aleyküm arkdaslar. Ben bir sosyal ag (twitter, facebook gibi) bir site yaptirmak istiyorum. Twitter ve Facebook'a benzeyecek fakat onlardan yazilim olarak bagimsiz olacak. Yani onlardan destek alinarak veya kopyalanarak yazilmayacak. Siteye ayni mail ve isimle kimse kayit olamaz. Herkes bir birine mesaj gönderebilir, resim, video ve yazi paylasabilir. Kontrol paneli farkli bir sekilde gizlenecek ve kullanisli olacak. Daha detayli anlatmam gerekirse;

- Sitenin en üst sol kisminda logo, orta kisminda arama çubugu, sag kisminda bildirimler, mesajlar, arkadaslar ve disli resmi olacak. Disli resminin alt katagorilerinde ayarlar, profil, sayfalarim ve gruplarim, ayarlar ve çikis olacak. Buranin rengi arkaplandan farkli olacak ki dikkat çeksin.
    - Sayfada bahsettigim yerin altinda paylasilmaya hazirlanan yazilar, resimler, sarkilar (müzikler), videolar, konum ve emojiler (gülen yüz ..) yer alacak. Sag tarafinda kisinin profilinde olan kapak resmi, ismi ve nicki olacak.
    - Insanlar bir birlerini takip edebilecek. (Ben birini takip etmek istiyorsam o kisiye bunun bildirimi gidecek ve o kisi benim onu takip etmemi onaylarsa takip edebilecem.)
    - Uygulama gelistirmek için bir panel olacak ve bir kaç tane uygulama, oyun gelistirelecek.
    - Diger sosyal medya platformunda olan özelliklerin bir çogu olacak fakat farkli bir biçimde.

Böyle bir site yaptirmak ne kadar maliyetli olur ve ne kadar sürer ? Lütfen dalga geçmeyin, olabilecek bir sey gibi geldi bana.

Bu projenin yapılıp yapılmayacağı pek kesin değil ama ücreti merak ederim. Acaba ne kadar ücret karşılığı yaparsınız ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoekseLLo

socialkit dolphin elgg oxwall jcow birsürü var aldığın hostta softaculous olmasına dikkat tek bir kaç tıklamayla bu scriptleri kurabilirsin ücretsiz şekilde ama bahsettiğin şekilde ayarlamaları yapman seni zorlar bilgi anlamında yoksada maddi anlamda zorlar hocam işinin ehli bir coder lazım olacak sana çünkü bu tarz sistemler sürekli kesinti vermeye müsait olabiliyor :)

Hazır script kullansam ileride olur da tutarsa o scripti yapanlar sıkıntı çıkartmaz mı ?

Kodlama bilmediğin taktirde bu tarz işlere bulaşmanı tavsiye etmem hocam her sorunda ayrı bir masraf ve bahsettiğin sorunu yaşaman biraz zor

• Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elmalihome

quote:

Bu projenin yapılıp yapılmayacağı pek kesin değil ama ücreti merak ederim. Acaba ne kadar ücret karşılığı yaparsınız ?

bunu özelden sorarsan yardımcı olurum sana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.