Haa bir de tedavisi var deniyor ama ben inanmıyorum kişinin kendi kendini tedavi etmesiyle ilgili bu rahatsızlık... terapi ve ilaç tedavisi birlikte yapılmalı deniyor ama...
quote:
Orjinalden alıntı: rapstradamus
çok kötü bir durum valla ne diyebilirim bilmiyorum peki ebevynleriniz bu konuya nasıl bakıyor? size karşı yaklaşımları nasıl?
biraz kişisel olaylara giriyor bu konular,ama şunu söyleyebilirim aile denmesi için binşahit ister,zaten ayrılar vsvsvsvsvsvsvsvsvsvsvsvsvsvsvsvsvsvsvsvvssvs
garip bir durum ben küçükken içime kapalı bir çocukmuşum ama şimdi tutabilene aşk olsun insanın kendisiyle savaşı...
bende 2-3 seneye kadar sosyal fobiliydim içime kapanıktım şimdi içeme açığım
Bu herkeste vardır biraz bazı şeyleri normal karşılamak lazım sonuçta insan her zamnan bir topluluk önünde rahat olamayabilir bu son derece normal...
quote:
Orjinalden alıntı: vaynett
Bu herkeste vardır biraz bazı şeyleri normal karşılamak lazım sonuçta insan her zamnan bir topluluk önünde rahat olamayabilir bu son derece normal...
tabii ki ama insanın toplumla ilişkisi ne kadar çok ne kadar ön planda olursa insan da o kadar başarılı olur
evet katılıyorum insanın toplumla ilişkisi iyi oldumu daha başarılı olur..
quote:
quote:
tabii ki ama insanın toplumla ilişkisi ne kadar çok ne kadar ön planda olursa insan da o kadar başarılı olur
arkadaşlar bendede sosyal fobi var ama aşırı derecede değil insan ilişkilerim iyi sayılır sadece karşı cinsle konuşurken biran sorun yaşıyorum birde birileri beni izlerken top falan oynayamıyorum bıktım artık bende rahat olmak istiyorum
quote:
quote:
Tamam hocam bunun ne kadar üzerine gidilirse fobi dsaha çok artıyor ve insan kendini iyice toplumdan soyutlamaya başlıyor bunun yanlış olduğunu söylüyorum hiçbirimiz kalabalkık önünde rahat değilizdir bu insanın yapısında olan bir olaydır.En tecrukbeli sanatçılar bile bazen normalden daha fazla heyecan duyarlar ....
yaw iyide sadece heyecan değil ki kalp çarpıntısı ses kısıklığı terleme bunlarda oluyor bunları engelleyemiyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: drgladius
yaw iyide sadece heyecan değil ki kalp çarpıntısı ses kısıklığı terleme bunlarda oluyor bunları engelleyemiyorsun
tamamen psikolojik bir durum ama üstesinden gelenilemeyecek birşey değil
quote:
Orjinalden alıntı: drgladius
Tmm ama üzerine gitmek gerekiyor ne olursa olsun başarısız olma ihtimali olduğunda bile devam etmeli...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme