Şimdi Ara

Sosyal Fobililer Buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Haa bir de tedavisi var deniyor ama ben inanmıyorum kişinin kendi kendini tedavi etmesiyle ilgili bu rahatsızlık... terapi ve ilaç tedavisi birlikte yapılmalı deniyor ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapstradamus

çok kötü bir durum
    valla ne diyebilirim bilmiyorum
    peki ebevynleriniz bu konuya nasıl bakıyor?
    size karşı yaklaşımları nasıl?

biraz kişisel olaylara giriyor bu konular,ama şunu söyleyebilirim aile denmesi için binşahit ister,zaten ayrılar vsvsvsvsvsvsvsvsvsvsvsvsvsvsvsvsvsvsvsvvssvs
  • garip bir durum
    ben küçükken içime kapalı bir çocukmuşum ama şimdi tutabilene aşk olsun
    insanın kendisiyle savaşı...
  • bende 2-3 seneye kadar sosyal fobiliydim içime kapanıktım şimdi içeme açığım
  • Bu herkeste vardır biraz bazı şeyleri normal karşılamak lazım sonuçta insan her zamnan bir topluluk önünde rahat olamayabilir bu son derece normal...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

Bu herkeste vardır biraz bazı şeyleri normal karşılamak lazım sonuçta insan her zamnan bir topluluk önünde rahat olamayabilir bu son derece normal...

tabii ki
    ama insanın toplumla ilişkisi ne kadar çok ne kadar ön planda olursa
    insan da o kadar başarılı olur
  • evet katılıyorum insanın toplumla ilişkisi iyi oldumu daha başarılı olur..
    quote:

quote:

Bu herkeste vardır biraz bazı şeyleri normal karşılamak lazım sonuçta insan her zamnan bir topluluk önünde rahat olamayabilir bu son derece normal...

tabii ki
  • arkadaşlar bendede sosyal fobi var ama aşırı derecede değil insan ilişkilerim iyi sayılır sadece karşı cinsle konuşurken biran sorun yaşıyorum birde birileri beni izlerken top falan oynayamıyorum bıktım artık bende rahat olmak istiyorum
  • quote:

quote:

tabii ki

Tamam hocam bunun ne kadar üzerine gidilirse fobi dsaha çok artıyor ve insan kendini iyice toplumdan soyutlamaya başlıyor bunun yanlış olduğunu söylüyorum hiçbirimiz kalabalkık önünde rahat değilizdir bu insanın yapısında olan bir olaydır.En tecrukbeli sanatçılar bile bazen normalden daha fazla heyecan duyarlar ....

• yaw iyide sadece heyecan değil ki kalp çarpıntısı ses kısıklığı terleme bunlarda oluyor bunları engelleyemiyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

yaw iyide sadece heyecan değil ki kalp çarpıntısı ses kısıklığı terleme bunlarda oluyor bunları engelleyemiyorsun

tamamen psikolojik bir durum ama üstesinden gelenilemeyecek birşey değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

yaw iyide sadece heyecan değil ki kalp çarpıntısı ses kısıklığı terleme bunlarda oluyor bunları engelleyemiyorsun

Tmm ama üzerine gitmek gerekiyor ne olursa olsun başarısız olma ihtimali olduğunda bile devam etmeli...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.