Şimdi Ara

Sosyal mesafe yada maske ilk günden yalan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Pipet ile içsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Ulkemiz icin boyle haklisiniz.

Dunya genelinde 1 kisiden milyonlarca insana gecti diyelim.

• PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt
    O konuda da hala tartışmalar mevcut.

Yani 1 kişiden çıktı da acaba bu iş Çin'de çok daha önce zamanlarda mı görüldü?

Fransa da Kasım ve Aralık ayı BT'lere bakmışlar.
    RFI
    French patients were sick with Covid-19 in mid-November and before China - researchers
    http://www.rfi.fr/en/france/20200520-scans-show-french-patients-were-sick-with-covid-19-in-mid-november-doctors-say-colmar-haut-rhin

Bu tarama sonucunda "Aaa bunlarda covid-19 var" demişler. Şimdi Ekim 2019'da bakıyorlar.

İlginç bilgiler çıkıyor gün gün.

Patient 0 kim hala tam belli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Sürekli izlemiyorum. Ama denk geldikçe gördüğüm kadarıyla, bu TV100'e baksan, dünyanın sonu geldi. Bu ve başka bazı iktidara yakın kanalların, bu yayın politikasının bir sebebi olduğunu düşünüyorum.
    İyileşen insanların, tekrar hastalanabileceği veya çocukların da yakalandığı gibi korkutucu cevapları almak için çok uğraştılar.

Daha da gevşetilecek önlemler. Dün kahve işleten arkadaşa uğradım. Beş müşteri vardı. Onlar da zaten +65 . Bu adamın her ay 4000TL artı stopaj kirası var. Akşam da paldır küldür sms'le saat 22`de kapatma talimatı gelmiş. Ekonomi daha fazlasını kaldırmaz.
    Sakası olmaz tadavisi yok grip gibi degil hasta olan bilir nasil birnsey olduğunu

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Maske etkili olsa idi ilk önce erdoğan kullanırdı
    Onun etrafinda maskesiz gezmek imkansiz takmasina gerek kalmiyor :)

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    ak ciğer iflas ederse tabi ki zor Allah korusun da bazı çok bilmişler diyor ya yüzde 0.1 yüzde 2 öldürür hade len a sosyaller diyor ya buna ne denir yazacak kelime bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

ak ciğer iflas ederse tabi ki zor Allah korusun da bazı çok bilmişler diyor ya yüzde 0.1 yüzde 2 öldürür hade len a sosyaller diyor ya buna ne denir yazacak kelime bulamıyorum
    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüse (COVID-19) yakalanan hemşire Dilek Akçabelen'in hayatını kaybettiğini duyurdu

CNN Türk
    Dilek hemşire son yolculuğuna uğurlandı
    https://www.cnnturk.com/video/turkiye/dilek-hemsire-son-yolculuguna-ugurlandi

siyaset etmek icin demiyorum

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    ALLAH rahmet eylesin bunu ben biliyorum da bunu dalga geçenlere göstermek lazım da anlayana tabi
  • kendinizi koruyun

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    arkadaşım asemptomatik vakaları işin içine dahil edince %0,1 %0,2'lere kadar düşüyor bilmişlik falan değil bunun hakkında bir sürü makale var git oku

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaimaN C kullanıcısına yanıt
    atladığına göre o sensin onu bizde biliyoruz ama zararsız gibi dalga geçmek çok bilmişlikten öte bir olay sana dokunmuyorsa belki karşındakine dokunuyordur bunun nesini savunup tartışıyorsun çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

atladığına göre o sensin onu bizde biliyoruz ama zararsız gibi dalga geçmek çok bilmişlikten öte bir olay sana dokunmuyorsa belki karşındakine dokunuyordur bunun nesini savunup tartışıyorsun çözemedim
    Hocacim benle ne alakası var ben senin %0,1 diyenlere cahil demene ithafen yazdim dalga geçen arkadaşlar saçmalıyor tedbiri birakmamak gerek ama bu oran gerçeğini degistirmiyor beni dalga gecen gruptan sanma hocacim

• CaimaN C kullanıcısına yanıt
    cahil değil de çok bilmiş dedim bende zaten buna kızıyorum 0.1 miş neymiş hahaha diyorlar tepem atıyor neyse tamam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.