Şimdi Ara

SOSYALAJAN adlı servisten gelen mesaj içeriği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
8.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonuma gelen cinsel ürün, hemen kredi ve maç sayfalarından gelen mesajları engellemek için çok uğraştım. Turkcell ile görüştüm reklam mesajlarının gelmesini kapattım. Maç sayfalarını bularak iletişime geçtim mesaj gelmesine engel oldum.
    Adıma kayıtlı Vodafone faturasız ve Turkcell faturalı iki hat bulunmaktadır. Bugün iki hattıma da SOSYALAJAN adlı servisten ; Haberiniz olmadan adiniza acilan sosyal medya hesaplarini gormek icin tikla -->http://m.sosyalajan.co/h/W5QgA Iptal: Ret Mobil yaz 3347ye gonder B043 link içerikli mesaj geldi. Turkcell ile iletişime geçtim bizim yapacağımız bir şey yok dediler. Bu tür mesajların gelmesinden bıktım. Arkadaşlar yardımcı olun ne yapmalıyım.

• Mesajın sonunda B043 yazıyor. Bir ara her aracı firmaya sıra kodu vermişlerdi. Google da B043 hangi firmaya ait olduğunu bulabilirsin.

Firmayı arayarak o firmaya ait tüm mesajlardan kurtulabilirsin.

Ayrıca, mesaj içerisinde Ret Mobil yazıyor. O yazıyı 3347'ye gönder yine iptal olur. İptal mesajları Ücretsiz olması gerekiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soickan

Mesajın sonunda B043 yazıyor. Bir ara her aracı firmaya sıra kodu vermişlerdi. Google da B043 hangi firmaya ait olduğunu bulabilirsin.

Firmayı arayarak o firmaya ait tüm mesajlardan kurtulabilirsin.

Ayrıca, mesaj içerisinde Ret Mobil yazıyor. O yazıyı 3347'ye gönder yine iptal olur. İptal mesajları Ücretsiz olması gerekiyor...

B043 BIMTEL ILETISIM VE BILISIM TIC. LTD. STI. olarak sonuç buldum ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim. İlk olarak Vadafone faturasız hattımdan ret mesajını attım herhangi bir ücret kesilmeyip servise de üye yapmadı. Şimdi ise Turkcell hattımdan göndereceğim. Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel Mesaj Gönderme Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Özel mesaj gönderme sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.