Şimdi Ara

Sosyoloji mi işletme mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Felsefe ya da sosyoloji okursam ben de akademik kariyer yapacağım. Umarım isteklerimiz gerçekleşir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayı seven birinin şu durumda yapacağı iş sosyolojiyi tercih etmek olur.
    zaten işletmeyi üst düzey bir üniversitede okumadığın takdirde ''iş bulma'' konusunda sana yardımcı olmayacağını söyleyebilirim.
    ben sosyoloji derim.

edit: ''gazi işletme'' varmış soruda, şimdi farkettim. aman kardeşim gazi nedir allah'ını seversen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnefe2015 -- 11 Mayıs 2016; 18:33:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnefe2015

okumayı seven birinin şu durumda yapacağı iş sosyolojiyi tercih etmek olur.
    zaten işletmeyi üst düzey bir üniversitede okumadığın takdirde ''iş bulma'' konusunda sana yardımcı olmayacağını söyleyebilirim.
    ben sosyoloji derim.

edit: ''gazi işletme'' varmış soruda, şimdi farkettim. aman kardeşim gazi nedir allah'ını seversen.

Zorlanır mıyım iş bulmada gazi de yani?

• rumancek R kullanıcısına yanıt
    boğaziçi, odtü, bilkent gibi yerlerde okumazsan zaten neresi olursa olsun kardeşim, zorlanırsın tabii.
    trilyon tane öğrenci okuyor işletme, iktisat, maliye bilmem ne.
    ben gazi üniversitesi'nin havasını genel olarak sevmiyorum o yüzden öyle dedim.
  • Saydıkların özel sektörde dostum.Gazi iibf ankara sbf kamuya en çok memur veren okullar.Memurların yükselme sınavlarını falan gaziden bi heyet hazırlıyor.Örnek veriyorum bizim derslerin hepsine prof.lar giriyor.Bu girdiyi okuyanlara da öneririm gaziyi.Kpss den rahatça girilebilir kamuya.Ben de sevmiyorum gazinin havasını.Ama işte memurluk gözümü korkutuyor.Bi de benim ilgi alanıma girmiyor para falan işte hesaplar falan.Anlamışsındır dostum beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumancek -- 11 Mayıs 2016; 19:59:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnefe2015

boğaziçi, odtü, bilkent gibi yerlerde okumazsan zaten neresi olursa olsun kardeşim, zorlanırsın tabii.
    trilyon tane öğrenci okuyor işletme, iktisat, maliye bilmem ne.
    ben gazi üniversitesi'nin havasını genel olarak sevmiyorum o yüzden öyle dedim.

Okulun havasını siyasi sebeplerden ötürü sevmiyosan yanlışın var dostum.Çünkü cidden hiç anlatıldığı gibi değil.Benim iki kulağımda da küpe vardı mesela rahat rahat geziyodum.Uzun saçlısı falan.Ankaranın en olaysız fakültesidir gazi iibf.Herkes kendi dalgasında.Tabii.bu da can sıkıcı olabiliyo bi zaman sonra

• Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.