HANİ HEP DİYORUZ YA .. ÖLÜMSÜZ ÇAR FALAN.. İŞTE BU ÇAR O ÇAR... ALLAHIM BU ÇARI YATIRACAK ADAM TANIMIYORM !!!İŞTE MAX POWER BUDUUR YA.. FULL SUN YETER ZATEN. CRİC. 12 SİLAH NEDEMEK YA ?? NUKE LARI DÜŞÜNEMİYORUM BİLE ..
BU ÇAR ENAZ 1.5 MİLYAR EDE R!!!!!!!!!!!!
Skiller geri alinamayan donulemeyen seyler degil cani istiyen fire dan vazgecer cold a yuklenir ... Heuksaldan bir miktar vazgecebilir ... Ama bu karakter icin heuksal 80 i LVL8 HP si icin acmadim ... Soul spear emperor icin actim ... Yani bu karakterde vurdugu nuke hiti kadar heuksal skilleri asil can alici ... Cr vurmaksizin bile soul spear emperor ve ghost spear ile verdigi damage i gormeniz lazim inanmak icin :) Lorda vurdugum 37k da ayni serverda 74 lvl de cleric karakterim var onun bufflari ile vurdugumu eklemem lazim o eksik olmus ama PvP kismi euro buffsuz soylediklerim ... Dedigim gibi aslinda bu karakter nuke kadar asil heuksal skilleri ile can yakiyor ... Ancak 90 icin bu karakter gelecek skillere gore yapilandirmasi belirlenme bakimindan hazir ... Heuksal veya fire kismindan feragat edilecek buyuk ihtimal ama sonucta sakata gelecek bi durum yok verdiginiz skiller stat gibi degil caniniz isterse degistirirsiniz ...
Ben hayatımda öyle bi attack görmedi(belki noob olduğum içindir). O charı yatıracak adam yoktur.Belki JV yatırır ama görmek lazım.Valla param olsa trink alırım ama ...
build olarak soyle soylegim
sun iteminiz var oyundan zevk almak için canınız istedgi size zevk veen her turlu kill ile oynamak istiyorsunuz
işte bu build o build
ayrıca char tank durumundadır cok guzel bi defansa sahip
bide 20 lvl a 1 ayda kasan arkadaslar lutfen yorum yapmayın
@NØmad
yuRak.gif
Karakter ile birlikte 50 milyon gold da hediyesi ... Pot alacaksiniz zaten sadece bol bol yeter :)
Ha birde zerk scroll gorevini zamaninda yapmistim ama 3 tane filan kullandim sadece ... yani 17 tane filan zerk scroll da hazir ... iyi parti ile 15 yarkan cebinizde :)
Hayırlı satışlar
char güzelmiş hayırlı satışlar
Evet arkadaslar firsat bu firsat itemleri gold olarak satmadan once son sans ... Zira itemleri gold olarak satar isem bir sekilde oyundan kopmamis olacagim ve ilerde en azindan 90 acilinca oyuna donme ihtimalim hep kalacak ... Bense tamamen oyunu birakma niyetindeyim hazir bu niyette iken firsat kampanyasi duzenliyorum :)
1200 YTL p.tesi sali carsamba verir alirim diyen cikar ise (once sifre gibi laflar tumden uzak dursun ya elden ya da once para tabi ki)
Full Sun setli yukaridaki karakter ile birlikte ilk mesaja eklemisdim ama burayada yazayim ... 74 Lvl Cleric karakter veriyorum ... Cleric itemlidir 72+4 cleric rod 72+4 shield itemleri cok ozenilmis seyler degil ama zaten destek karakteridir su hali ile ... ama wizard yaparsiniz ayni zamanda deli de vurursunuz o ayri ... Cleric destek skilleri max olup 32 str 31 int verir ... yanlis hatirlamiyo isem 3k ustu HP veriyor parti uyelerine ... acayip defans verir (phy mag defans bufflari 30 dk lik ve china skillerin verdiginden kat be kat fazla) ... vs vs ... Cleric yuksek lvl karakterler cok kiymetlidir lord partileri job ve pvp alanlari icin ... dw ye cikin para ile buff basin zengin olursunuz :D
velhasil kampanyayi iyi degerlendirin ...
80 Lvl full farm full sun set karakter + 74 Lvl itemli cleric + 100m gold ... Hepsi kisa surelik kampanyada 1200 Ytl ... Alan beni oyundan kurtarir yoksa itemleri gold olarak satip simdilik oyundan elimi ayagimi cekecegim ...
quote:
Orjinalden alıntı: 0nly4y0u
quote:
Orjinalden alıntı: Kharakoram
quote:
Orjinalden alıntı: 0nly4y0u
mag atak niye bu kadar dusuk yaf?
o resim elinde +5 sword ile alinmis bi resim
mag atak gucu icin soyle soyliyeyim Lord partisinde digerleri sikayetci oluyorlar ... sun glavie ile hemde lorda zerk ile 36-37k vuruyorum ... glavie ile +5 garment full str karaktere 11k uzeri vuruyorum ... uzerinde sun olmayan full str full int farketmez +5 setli karakterler snow shield acmamis ise light nuke + soul spear emperor + ghos spear kombinesini yiyip ayakta kalabilen olmuyor ... standart oyuncularla PvP lerim 10 sn yi bulmuyor yani ...
bide sunlu atagı gorseydik
sorun yok o zamn sadece sword ile cekilen resim o ise hoş char tam bir tank
ancak hesaplarıma gore sun glavie ile atak 2100-2400 cıvarı bişi olur fena deil wala hoş char
ne diyelim allah sahibine bagıslasın
only (furkan) sen once kendı kırıklarını duzelt sonra mılletle konus bızım chara ıtem verıcen hala beklıyoruz
clerici biraz açsaydın :D ama süper char hiç kimsaee yatıramaz
cleric ... destek karakter oldugu icin itemlerine onem vermedim ... bununlada oynarim diyen kasar 77+ yapar itemlerinide iyi hale getirirse canavar gibi olur ... yuksek lvl cleric kasmak zordur gercekten de ... neyse zaten bu bonus :)
wlla para olsa hiç düşünmem ama kriz var para yok :) ama kesin satarsın bide cleric emek ister bu ikisi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme