Yine güncelleme geldi :) |
Soulmask Türkçe Yama (2. sayfa)

-
-
Kısa süre içerisinde, yamayı güncellemeye çalışacağız arkadaşlar.
-
helalin var krall beklemedeyiz.şimdiden Eline emeğine sağlık teşekkürler
-
Valla çok iyi olur hocam, o kadar çok japonca yazı oldu ki mecburen ingilizceye geri döndük.
-
Türkçe Yama v3 olarak güncellenmiştir. V3 ile birlikte çeviride iyileştirmeler yapılmış ve yeni eklenen yerler çevrilmiştir. Konu içerisindeki linkler güncellenmiştir. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...
-
Elinize sağlık tekrar.
-
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
Türkçe Yama v4 olarak güncellenmiştir. V4 ile birlikte oyuna gelen güncelleme ile eklenen bütün yerler çevrilmiş ve çeviride iyileştirmeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellenmiştir. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...
-
Üstad bir güncelleme gelir mi acaba? baya birşeyler eklendi
-
quote:
Orijinalden alıntı: ipeeÜstad bir güncelleme gelir mi acaba? baya birşeyler eklendi
Son sürüme bakmam lazım, oyun bende yoktu sanırım şuan bir kontrol etmem lazım. Varsa bir kaç güne hallederim.
-
Teşekkürler hocam. Pak dosyasını falan açmaya çalışıyorum saatlerdir yapamadım :) .pak dosyası şifreli vs çıkmadım işin içinden. Yoksa sizlerede yardımcı olmak isterdim.
Hayırlı ramazanlar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipee -- 1 Mart 2025; 7:0:35 > -
Rica ederim, eğer meraklıysan çeviri işlerine falan ekibe yeni insanlar almayı düşünüyorum. İlgiliysen bana özelden ulaş, konuşuruz. Teşekkürler, sana da hayırlı ramazanlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X