Şimdi Ara

SOUND BLASTER DIGITAL OUT NASIL OLACAK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sound Blaster live 5+1 karttan dijital dekoderime dijital outu nasıl yapacagım.Tek çözüm Apache digitlink mi?Onuda bulmak oldukça zor gibi.Şuan speakerlar line in den takılı dekodere.Megaworks almayı düşünüyorum.ONları aldıgımda dijital bağlamak daha iyi olacak kanısındayım.KArtı değiştirip Audigy alsam diyorum ama onda da dijital out yok,sadece prolarda var.Nasıl iş anlamadım dandik bazı kartlarda bile var.Çözümüm nasıl olacak?tüm forumu aradım.Bir bilgiye ulaşamadım

(Creative hoparlör için olan ses kartı üzerindeki digital outu 3,5 luk bir optik çevirici ilede denedim bir sonuç alamadım.Bazı sitelerde bu çıkıştan mono bir kablo ile yada kendi yaptıkları bir caoxional kablo ile sonuç aldıkları gibi bişeyler okudum fakat fazla bişey anlamadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacmahal -- 2 Ocak 2006 21:13:49 >

• Elimde Apache digitlink var, kutusu ve tüm kabloları ile sadece 1 hafta kullanıp kaldırmıştım. Piyasada bulabilirsen 25 ytl civarıdır, + kargo ödersin. Ben 10 ytl.ye satıyorum elimdekini, + kargo sana ait.
  • Çok makbule geçer valla.PM attım
  • pm'ni yanıtladım arkadaşım.
    quote:

Orjinalden alıntı: Tacmahal

Çok makbule geçer valla.PM attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.