Şimdi Ara

sound blaster serisinden hangisi tercih edilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sound blaster alıcam. ama interntte farklı modellerini ggördüm. kutuları farklı yani. birinde live yazıyor diğer blaster da yazmıyor. birinde de zs audgy yazıyor. hangi modeli daha kalitelidir acil cevap yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KangarooKid -- 24 Ekim 2007; 21:16:03 >

• Dostum ne tip bir sistemde kullanacaksın(2+1 5+1 gibi) ve fiyat aralığın nedir söylersen daha iyi ytardımcı olabiliriz.
  • logitech x-540 da kullanıcam. sound blaster lar 30 ytl den 40 a kadar var. o civarda bi model. ama o aralıkda en iyisi hangisi. Audigy 2 mi live serisi mi yoksa normal sound blaster mı?(zaten hepsi aynı fiyat ) yoksa audigy value mi almalıyım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KangarooKid

logitech x-540 da kullanıcam. sound blaster lar 30 ytl den 40 a kadar var. o civarda bi model. ama o aralıkda en iyisi hangisi. Audigy 2 mi live serisi mi yoksa normal sound blaster mı?(zaten hepsi aynı fiyat ) yoksa audigy value mi almalıyım ?

audigy sound blaster zs2 cok guzel isini gorur artar bile bence..

bende kullandim x530 umda rahatlikla yatiyoduda artiyodu.. z5500 e bile cok rahat yetiyor
  • Bu serinin en iyi kartları audigy2zs ve x-fi modelleridir.Bana göre şuan audigy2zs yeterlidir..
  • gold pc de çalışan birine sordum. audgy 2 laptoplar için dedi. pc de kullanılmazmış. saçmaladı mı yoksa doğru mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: KangarooKid

gold pc de çalışan birine sordum. audgy 2 laptoplar için dedi. pc de kullanılmazmış. saçmaladı mı yoksa doğru mu

Doğru söylemiş.Notebooklar için augiy2 var..Stoklarında sadece notebook ses kartı kalmıştır..Ama masaüstü pc için de audigy 2 zs var..Yalnız masaüstü için üretilen audgy2zs yi bulmak çok zor. Eger audigy2zs almak istersen forumun 2.el bölümüne bakabilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sound Blaster serisinden
    Sound Blaster Audigy 2 zs Platinum Pro tavsiye ederim.
    Selamlar.
  • quote:

KangarooKid
    30 ytl den 40 a kadar var. o civarda bi model

quote:

Orjinalden alıntı: arnold.40

Sound Blaster serisinden
    Sound Blaster Audigy 2 zs Platinum Pro tavsiye ederim.
    Selamlar.

Sadece yazmış olmak için yazma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 1 Ocak 2008; 16:24:15 >
  • Audigy2 ZS internal bir ses kartıdır. Notebook için olan modelin adı Audigy2 NX dir ve external dır.

Bu konuda önce bütçen gelir elbette ama eger bütçen uygunsa ve bulabiliyorsan (ki.. Audigy2 ZS yi sıfır bulma olasılığın yok gibi bişi, çünkü artık üretilmiyor ve satılmıyor.) Audigy2 ZS almalısın. Hardware DTS çözücüsüne EAX örneklerine kadar herşey var, sana fazla fazla yetecek ve artacak bir ürün.

Alternatifleri ise daha sıradan olan Value, Live yada SB dir. X-fi gereksiz bir kart olduğunu düşünüyorum ZS den daha iyi olmamakla birlikte daha pahalıdır ve besleyecek iyi bir ses sistemin varsa gereklidir.
  • notebooklar için olan audigy 2zs modeli pc dede çalışır mı pc ye pcl den bağlanan bir pcmcıa okuyucu alsam karttan ses alabilirmiyim digital ses alabilirmiyim bir sorun olur mu cevap verebilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: -THIEF-

notebooklar için olan audigy 2zs modeli pc dede çalışır mı pc ye pcl den bağlanan bir pcmcıa okuyucu alsam karttan ses alabilirmiyim digital ses alabilirmiyim bir sorun olur mu cevap verebilirmisiniz

External olan modelin adı Audigy2 NX sadece notebooklar için degil elbette Masaüstü PC nizdede kullanabilirsiniz ki.. kullananda bir çok insan var. Notebook larda kullanılan PCMCI Audigy2 ZS modelini neden PC de kullanmaya çalıştığınızı anlayamadım neden external olan NX modelini kullanmıyorsunuz?

Bu arada her iki model içinde bildigim kadarı ile analog ses sistemi destegi var digital yok.
  • Hemen yanlışımı düzeltmek istiyorum NX serisinde 5+1 e kadar digital ses çıkışı destegi veriyormuş.
  • notebook için alıcam ama gerektiğinde pcde de kullanmak istiyorum pc için olan audigy 2 zs piyasada yor 2.el de almak istemiyorum birde 2 nx modelinde tiz ayarları etkin oluyor mu bende şuan audigy value var onda etkin değil
  • Audigy Value dediğin ürün Audigy1, NX dedigimiz ürün Audigy2 serisi, istersen Apple da istersen Notebookta istersen masaüstü pc de kullanabilirsin.

Mavcut kartındaki tiz ayarları ile ilgili kesin bişi diyemiycem ama Value için son driverları dene istersen bir belki sendekide aktifleşebilir. Deneyip gormek lazım derim.
  • yok audg 1 value sınırlandırılmış versiyonmuş tiz ayrları yok bu forumda audgy nx dede tiz ayarı yok diye duymuştum sadece notebooklar için olan 2 zs kartı pc de çalışır mı onu merak ediyorum
  • yazmış olmak için yazan @arnold.XX kullanıcısının hortlattığı konuya @Oronra nında aynı amaçla yazmasıyla konu ekim ayından alakasızca nereye geldi.
    @-THIEF-
    bildiğim kadarıyla @zayzay kullanıcısı bu karta(nx) sahip olmalı merak ettiğin konuyu ona pm ile sor. yada yeni konu aç ve @zayzay pm ile cevap yazmasını rica et.
    quote:

notebooklar için olan 2 zs kartı pc de çalışır mı onu merak ediyorum
    bu kart pcmcia.
    Pci to pcimcia adaptör kartla çalışır ama tabi buna çalışmaz demek daha doğru olur, pci zs kart varken.
    yani Çanakkale Boğazından bu günkü haliyle illa arabayla geçmek için feribot varken köprü yapmaya benzer bi durum.
    http://www.virtuavia.eu/shop/index.php?target=products&product_id=29790&sl=EN
    @Oronra galiba sen bayrağı @arnold.XX den devraldın.
    her yere yazmış olmak için gerekli gereksiz yazıyorsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: keleminabi

yazmış olmak için yazan @arnold.XX kullanıcısının hortlattığı konuya @Oronra nında aynı amaçla yazmasıyla konu ekim ayından alakasızca nereye geldi.
    @-THIEF-
    bildiğim kadarıyla @zayzay kullanıcısı bu karta(nx) sahip olmalı merak ettiğin konuyu ona pm ile sor. yada yeni konu aç ve @zayzay pm ile cevap yazmasını rica et.
    quote:

notebooklar için olan 2 zs kartı pc de çalışır mı onu merak ediyorum
    bu kart pcmcia.
    Pci to pcimcia adaptör kartla çalışır ama tabi buna çalışmaz demek daha doğru olur, pci zs kart varken.
    yani Çanakkale Boğazından bu günkü haliyle illa arabayla geçmek için feribot varken köprü yapmaya benzer bi durum.
    http://www.virtuavia.eu/shop/index.php?target=products&product_id=29790&sl=EN
    @Oronra galiba sen bayrağı @arnold.XX den devraldın.
    her yere yazmış olmak için gerekli gereksiz yazıyorsun.

Böyle düşünmenize üzüldüm, ben bu foruma 2004 senesinden beri üyeyim aslında NoMaK© nicki ile, fakat profilimden mail degişikliği yaptığımda sistemin yeni şifremi mail adresime göndermemesi musasebeti ile yeni bir hesap oluştumak zorunda kaldım. Aklınıza fazla mesaj yazıp rütbe kazanmaya çalıştığım gibi bir düşünce gelmesi beni gerçekten rahatsız etti. Gerekli uyarı ve kurallar ile ilgili bilgiyi lütfen mod yada admin arkadaşlar PM ile bildirsinler.

Sevgiler...

• ben creative sound blaster audigy 7+1 öneriyorum çok pahali deil ve gerçekten tatmin edici bi ses karti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.