Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.543
Cevap
558
Favori
1.859.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: afanesavo

tv nin altına monte ettim duvara. eve gelen arkadaşların çocukları hoparlörü parmaklayıp duruyor. en dıştakiler parlak siyah olduğundan dikkatlerini çekiyor. dur çocuğum oynanmaz onunla falan derken içim gidiyor. bi çözüm bulalım buna.

şeytan diyor tam hoparlörün önündeyken ver sesi ver bası hoplasın havaya...
    şaka şaka... aman ha...

Kardeşim ben çözüm buldum,

Benim ufaklıkta parmaklamaya çalışıyordu, o yüzden TV nin üstüne monte ettim soundbar 'ı

Akşam tv nin resmini çekeyimde herkese fikir olsun, çok da güzel oldu.

• tv nin üstünde düşündüm ama görünüş pek hoşuma gitmedi. belki de gözüm alışmadığı içindir.

bir de tv ünitesinin üzerinde durması ile tv nin tam altında duvara monte olarak durması ses kalitesinde baya değişikliğe neden oldu.
    bu sebepten kitapçıkta belirtildiği gibi tv nin tam altını seçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueall

quote:

tv nin altına monte ettim duvara. eve gelen arkadaşların çocukları hoparlörü parmaklayıp duruyor. en dıştakiler parlak siyah olduğundan dikkatlerini çekiyor. dur çocuğum oynanmaz onunla falan derken içim gidiyor. bi çözüm bulalım buna.

şaka şaka... aman ha...

Benim ufaklıkta parmaklamaya çalışıyordu, o yüzden TV nin üstüne monte ettim soundbar 'ı

Bende de dedim ama içişleri bakanından izin çıkmadı. Yukarıdayken ses daha iyi yayılır diye düşünüyorum. Kalite farkı olacak mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: joseph34

Konuyu başlatan arkadaşa teşekkürler. Ama sitemim var kendisine :) SONY BDV-N9100W almayı planlıyordum.

Büyük bi kararsızlık içerisindeyim. Salonum orta halli. N9100 arka hoparlörler wi-fili olduğu için kablo sıkıntım olmayacaktı. Ancak soundbar için çok iyi yorumlarınız var.

Ne yapayım sizce bi fikir verin bana

Kardeşim sana şöyle fikir vereyim,

Konunun yukarıdaki sayaflarında açıkladım oldukça, senin alacağın SONY BDV-N9100W yaklaşık 1500 TL

Sen bu ses sistemi ile sürekli film izleyecekmisin ? izleyeceğin filmlerin çoğu bluray olacak mı ? evin içinde oldukça yüksek ses açabilecekmisin ?

Tüm bunları yapamıcaksan, o kadar para verme.

Soundbar senin sony sisteminle belki kıyaslanamaz ama şöyle bir gerçek var ortad;
    Eğerki gündelik hayatta ses sisteminden tv izleyeceksen,
    Müzik dinleyeceksen,
    Arada sırada film seyredeceksen

tüm bunları LG soundbar hakkıyla yapıyor, seside çok doyurucu bir 300 watt sahip.

arada sırada kullanacağın arka hoparlörler için kablo karmaşasına girme ve okadar para verme derim.

Surround ile ilgili yazdım bir sürü yazı, yazmaya da devam ediyorum;
    Surround bir film izlemeniz için orjinal bir film 'e ihtiyacınız var, e devamlı internetten film indiriyorsanız bunların çoğu sıkıştırılmış filmler, haliylede ses ve görüntü kaybı oluyor. Ses kaybı olan bir filmde surround dinleyip arka hoparlörlerden ses almak çok zor.
    Zaten eğer surround bir ses elde ederseniz soundbar şaşırtıcı bir şekilde sesi dağıtabiliyor, ses ayrıntısını verebiliyor.
    Ben aldım alalı daha henüz bir filmi tam izleyemedim, sadece surround olan orjinal bir film test ettim o kadar.
    Tüm TV programlarımı soundbar ile izliyorum ve çok memnunum,
    Evin içine yığınla hoparlör koyup salonu daraltmaya gerek yok kardeşim, soundbar işini oldukça iyi görür. Bak yüksek modeller var onlara bakabilirsin istersen ama bizim LG 500 TL fiyatı ile yetiyor, artıyor bile öyle söyleyeyim.

Saygılar,

hocam eline sağlık öyle anlatmışsınki insanın hemen alası geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

quote:

quote:

şaka şaka... aman ha...

Bende de dedim ama içişleri bakanından izin çıkmadı. Yukarıdayken ses daha iyi yayılır diye düşünüyorum. Kalite farkı olacak mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Ses olarak aşşağıda durmasından pek bir fark olmadı diyebilirim. Sadece şöyle bişey oluyo (tabi dikkatlice izlenim yaparsan) TV de ses sistemi çalışırken dizi izlediğimde soundbar alttayken ses TV den gelmiş gibi oluyordu ama yukarıda koyduğumda TV nin yukarısından geldiği için soundbardan geldiği belli oluyo ama güvenlide oluyo :)

Bence soundbarın konumu aşşağıda da durmamalı, dinleyen insanın tam karşısında olmalı. Yani TV biraz yüksek olursa ve soundbar altında olursa çok daha iyi olur die düşünüyorum.

• soundbar kalmayacak piyasada..fiyat artacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

soundbar kalmayacak piyasada..fiyat artacak..

Kendim satsam bukadar övmem ya :)
  • Beyler övünülecek bi cihaz yapmış lg
    Tv hoparlorü 10+10watt hoparlör barındırıyo bildiğim kadarıyla ve siz soundbar alıp tvnin altına koyduğunuzda salon diyelim biranda 80+80watt soundbar ve 140watt lık bir subwoofer koymuş oluyorsunuz 500tl ye
    Tv nin sesini bayağı bi açın dinleyin sonra ben bu soundbarı alırsam şu kadar wattlık ses girecek diye düşünün
    Arkadaşların dediği gibi normal tv kullanımında 30da ses ve indirdiğim filmi açtığımda max40 yapıyorum gerçekten yeterli oluyo ben apartmanda oturduğum için dahada fazla açıp komşu ha geldi ha gelecek korkusuyla izlemek istemediğim için bu kadar açıyorum ama zaten kafi geliyo bu değerler 1000-1500tl nere 500tl nere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahwet79

Beyler övünülecek bi cihaz yapmış lg
    Tv hoparlorü 10+10watt hoparlör barındırıyo bildiğim kadarıyla ve siz soundbar alıp tvnin altına koyduğunuzda salon diyelim biranda 80+80watt soundbar ve 140watt lık bir subwoofer koymuş oluyorsunuz 500tl ye
    Tv nin sesini bayağı bi açın dinleyin sonra ben bu soundbarı alırsam şu kadar wattlık ses girecek diye düşünün
    Arkadaşların dediği gibi normal tv kullanımında 30da ses ve indirdiğim filmi açtığımda max40 yapıyorum gerçekten yeterli oluyo ben apartmanda oturduğum için dahada fazla açıp komşu ha geldi ha gelecek korkusuyla izlemek istemediğim için bu kadar açıyorum ama zaten kafi geliyo bu değerler 1000-1500tl nere 500tl nere

+1
  • Arkdaşlar buyurunuz Soundbarın evimde TV ile konumu, Bası sağ tarafta dip köşeye gizledim.

Soundbar 'ı TV nin üzerine monte etmemin sebebi ise ufaklık parmaklamasın die

SOUNDBAR [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueall -- 19 Kasım 2013; 23:42:09 >
  • quote:

Arkdaşlar buyurunuz Soundbarın evimde TV ile konumu, Bası sağ tarafta dip köşeye gizledim.

Soundbar 'ı TV nin üzerine monte etmemin sebebi ise ufaklık parmaklamasın die

SOUNDBAR [ANA KONU]

Ses güzel olduğu kadar şıklıkta katıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buda yakından çekim, pek bişey belli olmamış ama yukarıda da fena durmuyor gibi...

SOUNDBAR [ANA KONU]
  • quote:

Buda yakından çekim, pek bişey belli olmamış ama yukarıda da fena durmuyor gibi...

SOUNDBAR [ANA KONU]

sayın blueall bu cihazın eni ve boyu kaç cm 46 inç tv nin altına olurmu sizin tv kaç inç bayağıda şık durmuş ve ortada kablo kirliliği yok keyifli dinletiler dilerim benim sony dz 740 satılığa çıkardım bakalım satılırsa hemen alacağım inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: tema59

quote:

Buda yakından çekim, pek bişey belli olmamış ama yukarıda da fena durmuyor gibi...

SOUNDBAR [ANA KONU]

sayın blueall bu cihazın eni ve boyu kaç cm 46 inç tv nin altına olurmu sizin tv kaç inç bayağıda şık durmuş ve ortada kablo kirliliği yok keyifli dinletiler dilerim benim sony dz 740 satılığa çıkardım bakalım satılırsa hemen alacağım inşallah

Benim TV 40" yani - 101 cm ekran,

Seninki 46" - 116 cm - Hoş durur yinede, tabi biraz ufak kalır ama soundbar konsol olarak şık olduğundan TV altında aksesuar gibi duruyor.

Boyutuda:
    uzunluk: 950mm yükseklik :71mm derinlik: 47 mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueall -- 20 Kasım 2013; 13:16:49 >

• Buda büyük boyut çekim, yakından inceleyebilirsiniz.

SOUNDBAR [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueall -- 20 Kasım 2013; 14:10:44 >
  • ürünün kurulumunu kendiniz mi yaptınız servis mi yapıyor? ( garanti hakkında )
  • I_tech I kullanıcısına yanıt
    kendim yaptım. tv altına kurdum. içinden bi ölçü kağıdı çıkıyor onu duvara hizalayıp pratik bi şekilde monte edebilirsin.
    servis ücretsiz destek vermiyor bildiğim kadarıyla. gelirse de ücrete tabidir muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I_tech

ürünün kurulumunu kendiniz mi yaptınız servis mi yapıyor? ( garanti hakkında )

Servislik bir durum yokki, elektriğe takar takmaz çalışıyor. Sadece optik kabloyu tv ye yada receivere takıyorsunuz. O kablonunda gireceği başka bi yuva yok.

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueall -- 21 Kasım 2013; 16:34:36 >
  • Konu bi duruldu, noldu yaw. Soundbar ile ilgili tüm bilgileri verdik, herkes alacağı bilgiyi aldı galiba. Soran eden yok baksanıza
  • 12 Ekimden itibaren aynı cihazı kullanıyorum, yaklaşık bir buçuk aydır soundbar bana hiç sıkıntı yaratmadı. Ses kalitesi, netliği gerçekten hoşuma gitti. Woofer kimine göre yeterli kimine göre yetersiz gelebilir. Ev ortamında bana gayet yeterli geldi. LG 42LA660s TV ile kullanmaktayım ve televizyonun hoparlörü, soundbar'ı kapatınca inanılmaz kötü geliyor. Bana göre bir eksisi cihazı televizyona kablosuz bağladığım zaman seste bozulma yaşıyorum. Bilmiyorum sizlerde durum nedir? Telefon ve benzeri BT araçlarla hiç bir sorun olmuyor. Onun haricinde optik kablo bağlantısında hiç bir sorun yok. En güzel özelliği televizyonu kapattıktan bir süre sonra, incelemede arkadaşın anlattığı gibi kendini uykuya alması. Bence fiyatını hakeden bir cihaz, tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.