Şimdi Ara

Soundbar Mı 5+1 Mi ? ( Kafam Allak Bullak Lütfen Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG BH6730T 3D Bluray Ev Sinema Sistemi almak için gittiğim mağazada kafamı allukbulak edip eşimin kablo korkusundan da faydalanarak LG Soundbar Ses Sistemlerinden bazılarını tanıttılar tabiiki bende eşimde mest olduk...

Yetkilinin bize anlattığı;

5+1 gibi olmasada ses efektlerinin sağdan soldan verebildiğinden bahsettiler (Surround vs vs vs)

Gerçekten beni bu konuda tatmin edermi evet orda müzik açarak denedik açık alan olmasına rağmen deli gibi ses vermekte ancak
    sonuçta apartman dairesinde oturmaktayım çok sesten öte güzel efektli net sese ihtiyacım var.

Soundbardan sizce yeterli zevki alabilirmiyim.
    Yoksa Kabloları Göze alarak 5+1 mi almalıyım.

Kararsız kaldık.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler

• özelden cevap verdim. soundbar basşlığından devam edebilrisiniz.
  • Soundbarlar sanal ses verir. Alanların çoğu satıyor bir süre sonra.

Televizyon yayınları 2 kanaldır.

5+1 sistem 6 kanaldır.

6 kanal sisteme 2 kanalı dağıtmak pek zevk vermez.

Sürekli 6 kanal film, müzik dinleyecekseniz alın.

Bana kalırsa blu-rayli paket sistemler ve soundbarlar tamamen kolpa.

Ya stereo amfi ve kolon çifti ya da avr li sistem derim.

Kablo karmaşasını aşmak da yeteneğinize kalmış. Şahsen bende kablo karmaşası yok. Her şey derli toplu. Kablo kanalları ve kelepçelerle işi hallettim.

Hoparlörler duvara takılı.

Sıfır sıkıntı.
  • Kablo karmaşasını bilmem ama benim için soundbar da sesin sağ sol duvara çarpması en azından lg 3530 için hikaye, inanın sizin için bass önemli değilse hoparlörleri 40w veya 60w televizyonun 3d ses efekti bundan çok iyi seviye de olur en azından iyi bir kaliteli filmde televizyonun usb bağlantısından izlediğinde 3d ses efektini daha iyi çevresel ses alırsın. ben çevresel ses namına lg 3530 dan memnun değilim test odalarında bir örnek film izleyebilseydim çevresel sesin lg 3530 da hikaye olduğunu anlardım bu cihazda işlerin sadece bass olduğu kanatine varırdım çevresel sesten esaret yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 26 Mayıs 2015; 20:35:03 >
  • Üstad bende yorumlara bakarak LG nb 3531 aldım TV ve film izlerken kullanırım diye TV yayınlarının berbat ses vermesi yüzünden pek memnun kalmadim ama media playerden DTS formatlı bir film açtım cihaz level atladı ama bahsedilen çevresel sesi bir türlü yakalayamadim bende kısa bir sure önce sattim çevresel ses almak isterseniz kesinlikle 5.1 sistem olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için merak ettiğim bir diğer konu Ses sistemini TV ile aynı marka almamızın kumanda dan başka ne faydası var acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhabalar Bazı Ürünler Belirledim...
    Araştırmalar yaptım ama gene çok bi yol kat edemedim.
    Sizin tavsiyeniz nedir acaba ...

Philips HTL5140B 599TL 2+1 320 watt
    LG NB4530A 399 tl 2+1 310 watt
    LG NB3740 399 TL 4+1 320 watt
    LG NB3540 599 TL 2+1 320 watt
    LG NB3530A 499 TL 2+1 499 Tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANK_LEE

Arkadaşlar Merhabalar Bazı Ürünler Belirledim...

LG NB3530A 499 TL 2+1 499 T

diğerleri içindki en iyi seçim olur hatta nb3531a gümüş renk tercih edilebilir

bende dinledim soundbarları 3530 üst seri 4540 ve üst seri çoğu soundbardan daha iyi basa sahip diğer özellikleri bilemem

bende uzun araştırmalar sonucu sinema keyfini soundbar alıp sonra satanları çokca görüğüm için z 906 aldım evet görüntü olarak hiç hoş olmadı ama ses sistemi öncelikli olarak görevini yapmalı bir sinema sever olarak sanal 5+1 4.1 2.1 almaktansa gerçek 5+1 almayı tercih ettim

illa soundbar alacam derseniz 3530a 3531 dan vazgeçmeyin inanın üst serilerden hem daha ucuz hem daha performanslı

üst serilerde sözde 4.1 kanal tasarım ve sonradan uydu eklemek harici hiçbirşey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: black_67

quote:

Orijinalden alıntı: ANK_LEE

Arkadaşlar Merhabalar Bazı Ürünler Belirledim...

LG NB3530A 499 TL 2+1 499 T

diğerleri içindki en iyi seçim olur hatta nb3531a gümüş renk tercih edilebilir

bende dinledim soundbarları 3530 üst seri 4540 ve üst seri çoğu soundbardan daha iyi basa sahip diğer özellikleri bilemem

bende uzun araştırmalar sonucu sinema keyfini soundbar alıp sonra satanları çokca görüğüm için z 906 aldım evet görüntü olarak hiç hoş olmadı ama ses sistemi öncelikli olarak görevini yapmalı bir sinema sever olarak sanal 5+1 4.1 2.1 almaktansa gerçek 5+1 almayı tercih ettim

illa soundbar alacam derseniz 3530a 3531 dan vazgeçmeyin inanın üst serilerden hem daha ucuz hem daha performanslı

üst serilerde sözde 4.1 kanal tasarım ve sonradan uydu eklemek harici hiçbirşey yok

Alıntıları Göster
    merhaba,

be de sizin bahsettiğiniz konudan müzdaribim. sony ht ct290 soundbarım var netflix film izlerken şahane fakat müzikte zevk vermiyor, satıp yine televzyona bağlı olarak kullanabilecğim ne alabilirim? apartman dairesinde oturuyorum yüksek sesten ziyade youtube dan müzik dinlerken falan kaliteli ses olsun istiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.