Bir soundbar almayı dusunuyorum ama soundbarlar hakkında ınternet uzerınde okuduklarım dısında hıcbır bılgım yok.Evımde daha oncede Creatıve Megaworks 5+1 ses sıstemı kullanıyordum.Fakat evlendıkten sonra esım kablo kalabalıgından sıkayet ederek malesef sıstemı kaldırmamıza sebeb oldu.Şimdi kablosuz daha hafıf daha zarif olması sebebıyle soundbar almaya kadar verdım.Fakat cok fazla parada yatırmak ıstemıyorum.Öncelıkle teknosada sadece bır urunu dınleme fırsatı buldum JBL SB150 Basları felan guzeldı fakat sesı az gıbı geldi.AYrıca sadece muzıkte dınledım amacım sadece muzık degıl aynı zamanda sınema tadında fılmlerde ızleyebılmek.Bu hususda nasıl davranmalıyım.Deneyımlı olan arkadaşlardan öneri rica ediyorum.Bu akşam Media markete gıdıp bakacagım onerılırınızı ıletırsenız onlarıda degerlendıreyım.Teşekkürler.
Bende fazla bilgi sahibi degilim bugun hepsiburada dan vestel sba120 modeli soundbar aldim 3 gun daha kampanya var suanda 300 tl bence bunla baslamak lazim :) bakmanida oneririm iyi gunler