Şimdi Ara

SOUNDBAR YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İYİ FORUMLAR. SOUNDBAR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. İLK KEZ KULLANACAĞIM İÇİN TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR. ARKADAŞIMDA LG NB3531A 300W MODELİ VAR VE GAYET İYİ. ONDAN İMRENDİĞİMDEN DOLAYI KARAR VERDİM. BENİM ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM MODELİN AYNI PERFORMANSI VEREMEYECEĞİNİ BİLİYORUM. BÜTÇE KISITLI OLDUĞU İÇİN, LG SJ2 160W MODELİNİ ALMAYI DÜŞÜNDÜM. AKLIMA TAKILAN KONULAR ŞUNLAR:

1) 160W YETERLİ OLUR MU?
    2) 2.1 KANAL NEDİR? YETERLİ OLUR MU?

ÖNERİLERİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

http://www.lg.com/tr/ev-sinema-sistemi/lg-SJ2

SOUNDBAR YARDIM!!!SOUNDBAR YARDIM!!!SOUNDBAR YARDIM!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahitzy -- 6 Kasım 2017; 20:51:51 >

• Beklenti seviyenize göre seçim yapabilirsiniz.

2.1 Kanal demek sağ ve sol hoparlör sürücülerine ek bir de alt freaknaslar (bass sesler için) Subwoofer sürücüsü olması demek özetle.

En azından TV'niz üzerindeki stok sesden daha iyi olacaktır. Kullanacağınız alan 20-25mt2 ise hemen hemen yeterli seviyede olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

Beklenti seviyenize göre seçim yapabilirsiniz.

2.1 Kanal demek sağ ve sol hoparlör sürücülerine ek bir de alt freaknaslar (bass sesler için) Subwoofer sürücüsü olması demek özetle.

En azından TV'niz üzerindeki stok sesden daha iyi olacaktır. Kullanacağınız alan 20-25mt2 ise hemen hemen yeterli seviyede olur.

HOCAM YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. BUGÜN ALDIM VE KURDUM. ARKADAŞTAN CREATIVE'IN SES KARTIYLA ÇALIŞTIRIYORUM. BİLGİSAYARIM İÇİN KULLANIYORUM. ODAM DA KÜÇÜK ZATEN. ŞU AN SESİ GAYET İYİ. BU ZAMANA KADAR 2+1 SES SİSTEMİ DAHİ KULLANMADIĞIM İÇİN MİDİR BİLEMİYORUM FAZLASIYLA YETER GİBİ GELİYOR. AYRICA Daniel_K's SES DRIVERINI KULLANIYORUM. BİLGİNİZ VARSA YORUMUNUZU BEKLİYORUM. TEKRAR TEŞEKKÜRLER

• Güle güle kullanın.

Memnunsanız sorun yok kulak zevkinize uygunsa herşey tamam demektir. Driver denemedim PC'de standart driver işimi görüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Soundbar Öneri
    8 ay önce açıldı
    SUBWOOFER YARDIM ?
    10 yıl önce açıldı
    Soundbar tavsiye
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.