Şimdi Ara

SOUNDMAX Haight Definition Audio Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    asus p5LD2 SE İ945
    p4 d835 3,2
    winfast px7600 gs tdh 256
    1 gb ddr 2 667
    asus kasa diye gidiyor
    sorunum şudur arkadaşlar bu anakartta sesi saund max i kurduğunda bazı eski oyunlarda mesela colin macrally 2 ve sims2 gibi kitleme yapıyor ama yenileri canavar gibi oynuyor, haight defintion soundmax den kaynaklanıyor, olaki ben bunu microsoftun tanımladığı haigt definationu tanıtınca sorun ortadan kalkıyor bu seferde sound max programı çalışmıyor ev sinamasını tanımıyor ses geliyor ama kalite düşüyor sound max programı duruyor ama üzerinde kırmızı bir kullanılamaz işareti atıyor, yani programı çalışmadığı için çıkışları ayarlayamıyorsun 5+1 gibi.
    arkadadaş tüm directxleri hemen hemen en son ve ful sürümlerini denedim olmadı, asusun sayfasından son sürümü indirdim olmadı, ekran kartından dedim son sürümü denedim olmadı,
    yani sorun sesten kaynaklanıyor kaldırdımmı bir sorun yok
    başına böyle bir durum gelmiş olan arkadaşlar veya bu sorunun kaynağını bilen yardımcı olursa sevinirim şimdiden çok sağolun

• Sp2 yüklümü.Değilse yükle ve birdaha dene.Saygılar.
  • ya onun için windowsun high defination ses kartları için bir güncelleştirmesi wardı adını bulabilirsem yada dosyasını upload eder link weririm bunu kurmayı dene bendede asus war o updati kurmadan ses kartını görmüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.