Şimdi Ara

South Park Fan Club (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
6
Favori
82.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s15e01 gerçekten en efsanevi south park bölümlerinde ilk 10' a girer , 3 -4 kere izledim tekrar izlemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

South Park'ı 2 sene önce ilk 4-5 sezonunu izledim sonra indirdiğim bölümlerde alt yazı senkron sorunu çıktığından herbölümlede uğraşmak istemediğimden bırakmıştım.Şimdi size soru o kadar sezonu izlemek mi yoksa olayların iyice fenalaştığı öneriniz olan sezondan mı başlamalı?

sezon 1 den sezon 15'e kadar izle bence. bu sene son sezon olabilir. hatta bende sağlam bir kaynak bulsam arsivliyeceğimde kaynak sıkıntısı var

Kardeş istanbulda oturuyorsan var bende arşiv hd son sezonları hem, istersen elden ayarlayabiliriz.. Bende sağlam fanıyım.. south park 1 , my names is earl 2

maalesef kardeş eskişehirdeyim. alt yazılı hd mi ? acaba

• Altyazı çıkmış hemen izleyeyim
  • hehe gene güzel bir bölüm ama 1.bölüm kadar iyi değildi.

bu eric gene öldürdü beni ya. sıcak, canlı kanlı yahudi. taze ve sevimli ımmm, sweett
  • ilki kadar iyi değildi evet yalnız o kadın almanın konuşması herkesinkinden daha kalın ve erkeksiydi , öldürdü beni resmen
  • jude sweet ...
  • Dediğiniz gibi ilk bölüm kadar güldürmedi fakat fena değildi bölüm..
  • Bune ya dün çıktı bu saate kadar %5 !!!
  • eneyor...
  • Oha 2 ile 3 çıkmış
    2 haftada 1 çıkmıyor muydu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SemolicK -- 12 Mayıs 2011; 20:45:26 >
  • sonu süperdi yaa
    yes its a tradition durmadan söylüyor ya bunu princessin kolunu koparttı şeyine soktu shes screaming in pain...
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

sonu süperdi yaa
    yes its a tradition durmadan söylüyor ya bunu princessin kolunu koparttı şeyine soktu shes screaming in pain...

Aynen çok iyiydi ya o
    Yes It's a tradition

Ayrıca
    Öğretmenin sürekli ufak çocuklara sövmesine koptum güzel bölümdü

• quote:

Orijinalden alıntı: Static-X

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

sonu süperdi yaa

Aynen çok iyiydi ya o
    Yes It's a tradition

Ayrıca
    Öğretmenin sürekli ufak çocuklara sövmesine koptum güzel bölümdü

hepsine katılıyorum ve güzel bir bölüm daha izledik diyorum. ıke'ı özlemişim bu arada

• 2 yi hiç beğenmedim ben ama 3 güzeldi
  • benide ekle usta hastasiyiz :)
  • ya hep sorucam sorucam unutuyom.. niye bunlar canadalılarıın kafalarını öyle yapıyorlar bide yuvarlak yokmu bunlarda lego gibi hepsi arabalrın lastiklerde kare hay allahım
  • Bazı bölümler sıkıcı diye duydum hepsini izlemek lazım mı yoksa var mı favori listesi gibi bişey _? Birde kaynak varmıdır indirmek için mamundada olabilir
  • Beni de ekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercaN__

Bazı bölümler sıkıcı diye duydum hepsini izlemek lazım mı yoksa var mı favori listesi gibi bişey _? Birde kaynak varmıdır indirmek için mamundada olabilir

Hocam hepsini izlemen lazım gerçekten süper bi dizidir South Park Mamunda'da var tüm sezonları ordan çekebilirsin,uygun altyazısı Divxplanet'de var..
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.