Lallana zaten bilindik usta Asıl Ward-Prowse,Shaw,Chambers ve Schneiderlin hakkında bilgi versin daha gençler gerçi Morgan 24 ama
Bende biliyorum Lallana'yı ama eminim bilmeyen o kadar çok kişi vardır ki. Bu potansiyelde olduğunu ben bilmiyordum mesela . İngilterenin sprinter kanat üretim merkezi bunlar vallahi
O golün gifini arayıp bulamamıştım arşive ekleyeyim darısı Arsenal maçına da.
@Hierro
Shaw İngilterenin en iyi sol beki olacak potansiyeli var sakatlık vs. olmazsa ki bence potansiyeline ulaşır. Şimdiden büyük yarış var transferinde. Yüksek ihtimal ileride en çok konuşulan isimlerden olacak. (Az önce U21 de asisti yazdı) Kalum Chambers 18 yaşına rağmen PL de 3 maç oynadı ama sırıtmadı onun için henüz çok iyi veya kötü demek doğru olmaz ama ortanın üstü gibi duruyor şuanki durumu James Ward-Prowse Shaw kadar potansiyelli çok iyi duran topları kullanıyor (Az önce İngiltere U21 maçında asisti yazdı frikikten) Yine koşuları pasları set oyunu defans ara pasları vs. iyi. Aşağı yukarı Shaw gibi üst düzey konuşulacak gibi mevkisi itibariyle Shawdan daha fazla konuşulur gibi . 18-19 yaşında oynamaya başladı oda Pl ye. + ları çok aşırı derecede var . Sch zaten geçen yılın top kapmada PL 1. si idi bu yılda Pl de 6. sırada 3.9 maç başı top kapma ile + Wanyama da geldi azaldı haliyle. Ofansif olarak ta iyi oynuyor iki yönlü diyelim kısaca ama kötü veya orta değil puanlarsam üstlerde oynuyor.
Alt yapıdan
Matt Targett var İngiltere U takımlarında oynuyor sol bek 18 yaşında pek izlemedim ama peşinde Arsenal Chelsea United transfer edecek diye haberlerini görmüştüm. Omar Rowe ile Jake Sinclair(Sizdeki vitaminsizin kardeşi) var dikkat çeken en azından U21 de dikkat çeken. Pek fazla U21 maçlarına bakmadım gerçi. Ama bence Luke Shaw ile JWP diğerlerine göre çok üst düzeylere çıkacak gibi
Potansiyel fışkırıyor takımdan maşallah. Sene başındaki öngörülerimiz doğru çıkıyor. Ben Southamptonun ilk 8 içinde olacağını söylemiştim, şuan bakıyorumda ilk 4 değil ama 5.lik çok gerçekçi duruyor. Zamanla takımdaki oyuncular yuvadan uçacaktır. En başta Shaw geliyor tabi ki. Basından gördüğümüz kadarıyla ismi sürekli transfer dedikoduları arasında. Manchester United'ın onu yüksek bir bedelle almasınıda bekliyorum açıkçası, Evra'nın yaşı ve oradaki sıkıntıyı göz önünde bulundurarak. Gönül ister ki takım bozulmasın ama böylesine yetenek vaad eden gençler ve transfere yüksek bütçeler ayıran klüpler olunca malesef imkansız gibi duruyor. Tek yanıldığımız nokta Osvaldo oldu takımla ilgili. Lige alışamadı herhalde. Yaşlı kurt Lambert iyi idare ediyor ama bitanede sağlam bir forvet olsaydı çok daha iyi olurdu. Sizi bize benzetiyorum aynı bizim gibi oynuyorsunuz. Topa sahip olmayı ve ilerde hızlı dolaştırmayı iyi yapıyorsunuz. Haliyle bunlarda puan cetveline yansıyor. Umarım takım bu düzeni bozmaz ve sene sonunda bitirebileceği en iyi yerde bitirir ligi ve avrupaya gider.
Shaw Chelsea'li yani Unitede gideceğini sanmam zaten transfer döneminde haberleride çıkmıştı.
Gene Mourinho turnayı gözünden vuracak. Daha yeni 5 yıl uzattı bizle zate gitsede oynayamaz Balenin gitme hatasına düşmeyip oynayarak geliştiriyor kendini tahminim seneyede gitmez büyük ihtimal ama 20 ye girince gitme çanları çalar yavaş yavaş. Sizin gibi oynuyoruz hemen hemen orada haklısın geelde set oyunları ve top hakimiyetinde oynanıyor maçlar az gol yememizdeki veya daha az pozisyon vermemizdeki sebep Harttaki düşüş + sizdeki top çalma sayısı azlığı ( Orta sahalar için söylüyorum ) bence. Tabi ofansifte Lambert 1-2 yıl götürür Osvaldo konusu balon gibi patladı adam elimizde. Newcastle bu yıl daha iyi gibi Swansea de düşüş var aşağı yukarı Everton Newcastle ile mücadele ederiz gibi (Bence ilk 5 imkansız Tottenham 5. bitirir bence kadro rotasyonu daha iyi) . Tabi sakatlık vs. olursa tepetaklak olma durumu var rotasyon yetersiz hele bazı bölgelerde çıkarsa bir anda ineriz 10-13 sıralarına.
Mesajıma 'sakatlıklar olmazsa' kısmını eklemeliydim, sakatlıklar herşeyi belirliyor gerçekten. Tottenham iyi oynamıyor bence geçebilirsiniz seninde söylediğin gibi tek avantajları size göre daha geniş bir kadroları var. Oyun olarak siz daha iyisiniz. Biz hücuma çıktığımızda hücumda 6 kişi rakip yarı sahada oluyor. Rakip topu kaptıgında ortasahalar yetişemiyor oraya ani kontralarda o yüzden biraz düşük kaldı o oranlar. Sakatlıklardan biz fena çekiyoruz inşallah siz çekmezsiniz bu iyi dilek temennimide sunup gidiyorum. Arsenal maçında buralardayız
Luke Shaw
Geleceğin Ashley Cole adayı olarak görüyorum, inşallah nazar değmez sarı oğlana.
Lovren yok 2 gol yeriz rahat
Yuh ya
gole bak.
İki bireysel hata ile aldı Arsenal maçı 2 takımda vasattı
Shaw için Tottenham 30m £ teklif yapacakmış Chelsea-United takipteymiş. Adamların parası bitmiyor ulan daha geçen yaz +100m £ harcadılar
Bale'in parasını yeni bitirdiler şimdi kendi kaynaklarından harcamaya geçiyorlar . Şu Villas-Boas kadar çapsız bir menajer ben daha görmedim.
Jay Rodriguez 12.saniyede Chelsea deplasmanında golü attı 1-0
Haydi beyler bir çelmeyde Chelsea'ye takın
Aston Villa maçına ilişkin;
90 Dk sonuç : 2-3 , topla oynama %77 Southampton %23 Aston Villa (Bir ara %80-%20 idi) . Aston Villa 3 kez doğru düzgün atak yaptı 3 ündede attı gol ve aldılar resmen komedi. 90 dk her alanda "domine" ettiğimiz maçı kaybettik gene Brad Guzan panterleşti kalesinde . Hafta sonu (Cumartesi 17.00) içeride City ile oynayacağız City en azından 9 kişi defans yapmıyor + ofansif oynuyor iyi maç olur bol bol gol olur daha düzgün oynarsak puan kapma şansımız var. Yayın Lig TV 3 verir herhalde tabii Liverpool maçına torpil geçmezlerse. Arsenal Chelsea Aston Villa 3 yenilgi üst üste geldi ama Chelsea maçı hariç hak etmediğimiz yenilgiler...