Şimdi Ara

Southampton FC Taraftar Topluluğu l #Saints (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
850
Cevap
3
Favori
21.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15m euro saydık min 25 e bırakırız. Osvaldo için "bitti" diyorlar sağlık kontrolleri ardından imza atacakmış. Sende kurtuldun sevmediğin adamdan.

Gianluca Di Marzio ‏@dimarzio 3 dk

Update: @danistone25 will sign for @SouthamptonFC tonight or tomorrow morning, then medical and announcements #osvaldosaints
  • Osvaldo resmen Southampton'da.
  • Resmi olarak açıklanmış transfer hayırlı olsun.

Southampton FC ‏@SouthamptonFC 4 dk

Osvaldo has agreed a four-year deal at St Mary's, and will be officially presented as a #SaintsFC player tomorrow. Full story to follow.

Southampton FC ‏@SouthamptonFC 5 dk

#SaintsFC are delighted to announce the signing of Italy international striker Pablo Daniel Osvaldo from @OfficialASRoma.

@Hidroian

Romada maddi sorunlar yüzünden sattı diyordu birkaç sitede doğru mudur?
  • Maddi bir sorun olsa haberim olurdu zannediyorum. Zaten Osvaldo'nun yerine Destro, Tallo gibi oyuncularımız var. Hayırlı olsun her iki taraf içinde.
  • Osvaldo hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roma 3 senelik kazancını Marquinhos üzerinden kazandı zaten

Saints'i de mi Araplar aldı abi?!

• epl takımlarında ne para var be

• @Mishakal O konuda harcamalar arttı EPL takımlarında şuan Southampton 38-39 m euro transfere ayırdı 3 isme [Lovre-Wanyama-Osvaldo]. Küme düşme gibi bir şey olmadığı sürece bize bir şey olmazda banko ilk 10 a gireriz herhalde 2-3 yıl kadro korusak çok rahat top 5 i zorlarız. [Alt yapı gümbür gümbür ]

@POSE1DON Arap Rus sermayesi girmedi takıma alt yapı takımı zaten girmezler , onlarıda kulübede sokmazlar. Çok harcama oldu EPL takımlarına sadece bize has değil.
  • kaca gitti osvaldo

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

kaca gitti osvaldo

18 m + 2 m bonus veya 17 m + 3m bonus. Net olarak 17-18 verildi + bonuslar var 20 ye tamamlayan
  • her 2 takimada hayirli olsun.

• Yeni goruyorum Osvaldonun alındıgını ( benim ayıbım ) hayirli olsun Southampton guclenmeye devam ediyor. Bu sene SL potasına giremesede ligi 6,7 en kotu 8. bitirmeli bu kadro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleksandar Kolarov -- 20 Ağustos 2013; 11:20:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgnazzio

Yeni goruyorum Osvaldonun alındıgını ( benim ayıbım ) hayirli olsun Southampton guclenmeye devam ediyor. Bu sene SL potasına giremesede ligi 6,7 en kotu 8. bitirmeli bu kadro

Top 9 + İngilterede kupa bol o kupalardan 1 ini alıp Avrupaya gitmek yeter bence bu yıl için.
  • Wanyamayi GSye çok istemiştim,siz almistiniz çok iyi topçu yahu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Professor Chaos*

Wanyamayi GSye çok istemiştim,siz almistiniz çok iyi topçu yahu

İngiliz medyasında Gs Wanyama ile görüşüyor vs. diyorlardı ama alamazdı Gs maddi boyut yüzünden 14.5 m euroya transfer oldu bize Epl nin en sağlam orta sahalarından biri bizde o konuda zaten kimse itiraz etmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

quote:

Orijinalden alıntı: *Professor Chaos*

Wanyamayi GSye çok istemiştim,siz almistiniz çok iyi topçu yahu

İngiliz medyasında Gs Wanyama ile görüşüyor vs. diyorlardı ama alamazdı Gs maddi boyut yüzünden 14.5 m euroya transfer oldu bize Epl nin en sağlam orta sahalarından biri bizde o konuda zaten kimse itiraz etmesin

Hocam kendiminde oynadığı mevkiiler itibariyle en sevdiğim futbolculardır kaleciler ve CDMler yani ön liberolar.

Yaya Toure hastasiydim,şimdi Wanyamayi daha çok seviyorum birde Ilkay-Bender ikilisine hastayim.Ha bide Pitbull

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sunderland ile yapacağımız maçın ilk 11 i :

Boruc,
    Chambers, Fonte, Lovren, Shaw,
    Wanyama, Schneiderlin,
    Lallana (c),Ward-Prowse Rodriguez,
    Lambert.

Yedekler : K. Davis (GK), Clyne, S. Davis, Ramírez, Cork, Osvaldo, Hooiveld.
  • 90 dakikanın toplasan 10-15 dakikası geldi Sunderland attı golü yattı adamlar net 70-75 dk tek kale döndü maç topla oynama %68 e %32 idi bir sürü kaçırdık gene Fonte'nin golüyle 1-1 kaldık.
  • İzlemedim ama fena maç olmuş, Sunderland baya şanslıymış çok iyi oynamışsınız yazık olmuş
  • Premier ligdeki alt takımları bu yuzden hic sevmiyorum. Bir gol atmasınlar arkadas hemen 11 kisi defans moduna geciyorlar. At golu atabilirsen. Defansıda iyi yapıyorlar hani oyle karambole değil.
    Puan kaybının St Marysde olması biraz kotu oldu. Ligin daha bası takım birbirine alısınca daha iyi olacaktır Southampton. Golu Giaccherininin atması ayrıca sinirimi bozdu (Nastasici sakatlamıstı )
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.