Şimdi Ara

SOUTHPARKI PROTESTO EDIYORLARMIS.... BAK SEEEEENN!!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros -- 11 Ocak 2006 11:34:32 >
  • adamlar herşeyle dalga geçiolar...yılaardır kenynin yahudi olmasını yahudileri aşalıyolar ama hiçbi yahudi çıkıp laf etmedi çünkü biliyorlar'''BU BİR ÇİZGİDİZİ''' HAYAL ÜRÜNÜ YANİ... Niye alınalımki???
  • Goban +1 :)
    bir bölümde cartman zencilere "siz cehenneme gitmezsiniz, zaten yeterince kararmışsınız" diyordu.
    ben hiç protesto eden zenci görmedim.
    ama olmaz efendim bizde tepki koyacaksın illaki
    Perihan abla yayınlandı taksiciler protesto etti, bizimkiler yayınlandı kapıcılar "cafer bizden değildir" diye protesto ettiler
    biz böyleyiz
  • bu arada basligi the best one yapan moderatoru tebrik ediyorum :)
  • CNBC-E belkide türkçe dublaj yapmayarak çok iyi bir şey yapıyor. Çünkü çeviri yapıldğında orjinal seslendirmelerde ne anlatıldığını bilemezdik.

Bahsi geçen Çizgi Dizi zaten Çizgi Film amacı ile yapılmış milleti eğlendirmek yada hoşça vakit geçirmek için yapılmış bir dizi olmadığı kesin.
    Dizi genel olarak Dünyadaki çarpık görülen şeyleri "kara mizah" kullanılarak eleştirmekte. Hatırlarsanız bir bölümünde Saddam Hüseyin Şeytan ile işbirliği yapıp dünyayı ele geçirmek isterken "Amerikan Ordusunun yaptığı ve masum insanları nasıl öldürüldüğünü anlatan bir bölümünde" Bill Gates i de hani bu işletim sistemi daha iyi olacaktı diye sorgulayıp hemen infaz edildiği gözükmektedir.

Hayatın ne kadar pamuk ipliğine bağlı olduğunu anlakmak için hemen hemen her bölümde yanılmıyor isem "Kenny" idi bir şekilde ölüyor.

Dizide ama hemen hemen her bölümde Amerikan yönetimi ve başkanı; gizli servisler; Amerka-Fransa düşmanlığı; Amerka-Avrupa düşmanlığı ve İngiltere nin tutumu anlatılıyor. Dolayısı ile Ele alınan konuların arasında İslamiyet adı altında yapılan terörizm faaliyetleri de yer alıyor.

Dizinin tek negatif noktası kesinlikle şiddet ve "küfürlü" içeriğinin bir hayli fazla olması ve ele aldığı konuları çok kötü alaya alıp aşağılaması. Bu yüzden zamanla kantarın topuzunun kaçırıldığı da oluyor.

Zaten kötü tarafları göz önünde alınarak dizi gece geç saatlerde ve +16 yada +18 yaş ibaresi altında yaynlanmakta. Sadece eğlence amaçlı olarak bakarsanız sadece ilgili bölümde değil her bölümü çok rahatsız edici. Sadece bahsedilen bölüm değil eğer objektif bakılırsa tümden eleştirilmeli. Çünkü her ne kadar sevmesekte Amerikan başkası ve hükümeti ile bile bu kadar alay edilmesi ve dalga geçilmesi çok kötü bir durum...

• çok kaliteli bi çizgi film ama...

bu yaptıklarına diyecek bişiy bulamıyorum...şerefsizler ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdasd

Goban +1 :)
    bir bölümde cartman zencilere "siz cehenneme gitmezsiniz, zaten yeterince kararmışsınız" diyordu.
    ben hiç protesto eden zenci görmedim.
    ama olmaz efendim bizde tepki koyacaksın illaki
    Perihan abla yayınlandı taksiciler protesto etti, bizimkiler yayınlandı kapıcılar "cafer bizden değildir" diye protesto ettiler
    biz böyleyiz

Her toplumun tolere etme düzeyi farklıdır.
    Ve bizim bu konuda alacağımız daha çok yol var.

Yanlış anlayanları eleştirmekle onların düştüğü hataya düştüğünüzü düşünüyorum.
    Bence yanlış anlayanlarıda anlamanız gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.