Şimdi Ara

Sowu sol kanatta oynatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Messiyi defansta,Ali eren beşerleri forvet arkasinda,Guizayi kalede oynatmakla eşdeger.3 aydir gereksiz yere forvet transferiyle ugrastik.11 tane birbirinin aynisi ön libero aldik.Alsaydik 2 kanat,1 ofansif ortasaha,Sowu ortada oynatsaydik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrica,sola geçince performansi artti falan hikaye.Ortadayken 13-14 gol atti,soldayken 2-3 anca.Adam yoruluyor.Neredeyse solbek oynuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek Ronaldo

Ayrica,sola geçince performansi artti falan hikaye.Ortadayken 13-14 gol atti,soldayken 2-3 anca.Adam yoruluyor.Neredeyse solbek oynuyo

+
  • Dedikleri gibi Fenere Ronaldo gelse Libero, Messi gelse sağ bek, Neymar gelse Stoper oynar. İlginç işte.
    Forvete adam alıyorsun, adam sol kanatta rakip oyuncu kovalıyor.
  • Cidden skandal bir durum var aslinda ama taraftar bile alisti kadrolarinda sola koyuyor. Olduruyoruz adami orda.

• Stoch-Sow-Dia güzel olurdu aslinda 4-3-3 için.Tabiki oyun kurucu gerekiyor arkada

• Sistem adam gibi çalışsa Sow orda çatır çutur oynar. Senin orta üçlün adam gibi işini yapsa Sow adam kovalamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sağ-Sol Kanat önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dunya para verip Emenike'yi aliyorsun ama adam sag acik-sol acik oynuyor. Madem benim forvetim Webo diyorsun niye gidip sag-sol kanat oyuncusu almiyorsun?

Benim aklim fikrim almiyor bu isleri. Son macta 4-2-3-1'e donduk, 3lunun ortasinda Alper, solunda Emenike. Elinde o bolgede catir catir oynayacak Alex ve Stoch vardi ama ama ama...

Benim artik aklim almiyor kulupte olan biteni. Gelen teknik direktorler imzayi atarken akillarini Aziz Yilidirim'in kasasina birakip imza atiyorlar sanirim. Cikarken geri almak kaydiyla..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.