YA enteresan bi durum.Tamamen şans işi sadece bi rivayete göre farm yapmak için kastığın sürekli bi yaratık olması lazım aynı koordinatlar içinde o zaman şansın artıyor gibi bişey.
Senin Karakterin Karaktersiz Demekki Şaka Maka Bana SRO yaşamım Boyunca 5 Tanes Sos Çıktı Yaklaşık 3-4 Aydır Çıkmıyordu Arkadaşım Bize Geldi Biraz Kasayımmı Dedi Kas Dedim Ve SOM Düşürdü Tamamen ŞANS
valla ben sürekli aynı yerde takılıyorum ama ben gittiğimde birkaç kişi varsa hemen party yapıp part canavarlarını kesiyorum mutlaka düşürüyolar birşeyler 3 kere lvl 18 glaive int +1 düştü yaklaşık 1 tane glaive lvl24 int 2 düştü kendime aldım 10 dan fazla da elixir aldım kafalık omuzluk ayakkabının hatti hesabı yok.
1 saatte sepeti doldurup satışa gidiyorum daha 2 kere sos stuff düştü başka yok
quote:
Orjinalden alıntı: silkroad_semih
saçmalık sos som sosun düşme şansı yoktur oynayın sadece olay bu yeşil yaratıklarda saçmalık az exp gelir
ex çok gelir gibi bişi demedik ki yeşil yaratıklar konusunu JOYMAX kendisi sölemiştir
quote:
Orjinalden alıntı: theeric
Tamamen Sans isi...
Yesil canavarla da ilgili oldugunu sanmiyorum...
+1907.. bn yeni charim bow bnm.. bu arada eldorado da efsane olacam bi 80 olayim daaa 16 lvl im ama az kaldi..
nese konuya dönelim.. bn str fire bowman la lv 8 de yeoha keserken(bana sari gozukuor) sos bow dusurdum tamda bana uygun bow olduu icin elime aldim hmn.. tamamen hiz ile alakali hayatimda 2 sos dusurdum 2 side berserker le ve wizard biri biri de bol crit atan bir bowman.. ne kadar kisa surede cok cnavar kesersen o kadar artiyor sansin.. bn bunu b1l1r bunu solerim..
yorumlar için simdiden tsk..
KARDESİM BU SANS İŞİ ORDA 1 AYDA KASSAN BELKİ ANCAK SOS DÜŞER
Çıkcağı zaman benimde içime doğuyo şu yaratıktan elixir veya sos çıksa bi ne manyak olur diyorum bakıyom sos
Daha 3 gün önce yeovalardan Lvl 36 garment sos legs düşürdüm
Yapacağın tek yeşillerde kasmak değil kastığın alanın dar olması mesela (Bandit archlerın bulunduğu yer)Ve sürekli aynı yerde ve aynı yaratık kes bence en kısa zamanda bir SoX ile karşılaşırsın...Bu arada tigergirl beklerken 30luk adam bandit kesti Sos 16 lwl Bow çıktı Cirt düşüktü ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme