Ortaokuldaki müdür yardımcısının soyadı geldi aklıma: Teker. Yazık lan dalga geçiyordu herkes.
Fidansoy daha güzel geliyor kulağa
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
Sabıka kaybı alırken falan işkence çekiyorum ben de, ben napiyim soyadım Friberg
Çok takma kafana, benim isimle soyad 24 harf nolmuş yani
benim arkadaşımın soyadı kaplandı böyle diyince bi sorun yok gibi ama adla beraber komik oluyor
aslan kaplan
Saygılı
quote:
Orijinalden alıntı: SauronxTR
anladık soyadın fidansay
adam fidanı kırmııış......
Bizim orta ortaokul da din hocası vardı soyadı sürücüydü driver diyolardı
quote:
Orijinalden alıntı: Fsp-Flx*
of senin soy adın okunmuyo benim adım talha ilk a yumuşak okunacak ilk duyanlar taha falan diyo arada l var diyorum ozamanda ilk a yı hayvan gibi okuyolar ark. ortamında çok sinir bozucu bir durum
Benim de Taha, Talha sanıyorlar.
ulan benimkide özkal gelen faturalar filan hep y. özkan olarak geliyor ödemiyom bazen.arıyorlar banane hemşerim y. özkan kimse o ödesin diyom.sonra zorla alırlar diyorlar yusuflayarak ödüyom admını söyleyince hep son harfi L ile demek durumunda kalıyoorum.
quote:
Orijinalden alıntı: aimar
quote:
Orijinalden alıntı: kenekonda
daha kötüsü var arkadaşım benim soyadım YARLUĞ .daha hiçbiryerde doğru yazıldığına şahit olmadım..örnek : YARGI,YARDU,YARLU,YARLI,YARLUK, hatta en son aldığım otobüs biltinde YARBAY yazıyor nasıl öyle anladıysa..çok kez kodlamak zorunda kalıyorum
haklısın galiba tabi soyismin ilk 3 harfi 'yar' olunca ve bu kadar yanlış yazılınca öldürücü darbeden önce değiştirmeliyim
siz yine iyisiniz lan benim soyadım ağca bu soyaddan çektiğim kadar hç bişeyden çekmedim he bide malum kişiyle akrabağ değilim
I AM NOT GOD I AM JUST MESSİAH
otuzbirogullari yine iyi benim universitede bi arkadasimin soyadi direk otuzbir di yani dusunun o adam napsin gerci takmiyodu pek artik dalga gecilince falan orali bile olmuyodu:-)
aynı sorundan muzdaribim doktur bey
Gürel diyorum, güler yazıyorlar, sonrasında gürler diye telafuz ediyorlar, gürer diye çağırdıkları da oluyor ama bazen de gürek diyorlar
bu insanların sorunu ne dostum?
taamam anladık soyadın finansal
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme