Şimdi Ara

Soyadim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CharLieChapLin

Benimkide Çeker ama seviyorum yine (:

Ortaokuldaki müdür yardımcısının soyadı geldi aklıma: Teker. Yazık lan dalga geçiyordu herkes.
  • Fidansoy daha güzel geliyor kulağa
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Sabıka kaybı alırken falan işkence çekiyorum ben de, ben napiyim soyadım Friberg
  • Çok takma kafana, benim isimle soyad 24 harf nolmuş yani
  • benim arkadaşımın soyadı kaplandı böyle diyince bi sorun yok gibi ama adla beraber komik oluyor

aslan kaplan
  • Saygılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SauronxTR

anladık soyadın fidansay

adam fidanı kırmııış......
  • Bizim orta ortaokul da din hocası vardı soyadı sürücüydü driver diyolardı
  •  Soyadim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fsp-Flx*

of senin soy adın okunmuyo benim adım talha ilk a yumuşak okunacak ilk duyanlar taha falan diyo arada l var diyorum ozamanda ilk a yı hayvan gibi okuyolar ark. ortamında çok sinir bozucu bir durum

Benim de Taha, Talha sanıyorlar.
  • ulan benimkide özkal gelen faturalar filan hep y. özkan olarak geliyor ödemiyom bazen.arıyorlar banane hemşerim y. özkan kimse o ödesin diyom.sonra zorla alırlar diyorlar yusuflayarak ödüyom
    admını söyleyince hep son harfi L ile demek durumunda kalıyoorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimar

quote:

Orijinalden alıntı: kenekonda

daha kötüsü var arkadaşım benim soyadım YARLUĞ .daha hiçbiryerde doğru yazıldığına şahit olmadım..örnek : YARGI,YARDU,YARLU,YARLI,YARLUK, hatta en son aldığım otobüs biltinde YARBAY yazıyor nasıl öyle anladıysa..çok kez kodlamak zorunda kalıyorum

bence öldürücü darbeyi almadan soyadını değiştir, gidişat kötüymüş

haklısın galiba tabi soyismin ilk 3 harfi 'yar' olunca ve bu kadar yanlış yazılınca öldürücü darbeden önce değiştirmeliyim

• siz yine iyisiniz lan benim soyadım ağca bu soyaddan çektiğim kadar hç bişeyden çekmedim he bide malum kişiyle akrabağ değilim

I AM NOT GOD
    I AM JUST MESSİAH
  • otuzbirogullari yine iyi benim universitede bi arkadasimin soyadi direk otuzbir di yani dusunun o adam napsin gerci takmiyodu pek artik dalga gecilince falan orali bile olmuyodu:-)
  • aynı sorundan muzdaribim doktur bey

Gürel diyorum, güler yazıyorlar, sonrasında gürler diye telafuz ediyorlar, gürer diye çağırdıkları da oluyor ama bazen de gürek diyorlar

bu insanların sorunu ne dostum?
  • taamam anladık soyadın finansal
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.