Şimdi Ara

Şöyle bir sistem yaptım bakar mısınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yorum atan herkese teşekkür ederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz. Alacağımı aldım kafamda belirli bir şey oluştu
  • hakanKN H kullanıcısına yanıt
    Çok konuşma ya boş beleş adamlar gelmiş bize burda akıl veriyor kafaya bak. cahil cüheyla sensin ki sorduğun sorulara topladığın parçalara bak teknoloji cahili insan. hem bilmiyorsun bir şey bir de sana fikir veren insanlara atarlanıyorsun ayarsız insan. ileriye dönük sistem toplamışmış bak sen hele sen o bilginle toplama bir şey bence araştır öğren millete boş boş sataşmadan önce.
  • Captain Sword C kullanıcısına yanıt
    Hocam senin kafanda bir sıkıntı mı var? ben teknoloji cahili değilim sadece 'bilgisayar parçaları' adına pek bir bilgim yok bunu yine yazımda söyledim ve buradaki arkadaşların yorumlarından yola çıkarak sana bu kadar bilgimle cevap veriyorum. Senin konuya girişin agresif ve gereksiz saçma bir şekilde yargılayıcı. artı olarak ben kimseye kötü konuşmadım herkese yorum atanlara gayet kibarca cevap verip teşekkür de ettim sen hariç.
    Bilmeyen insanları yargılamak yerine öğretici olup insan gibi 'adam' gibi yorum atıp konuşsan ben seninle düzgün muhabbet ederim zaten.
    Belki 25 belki 30 kim bilir kaç yaşındasın ama beyin yaşın çok geride kalmış kusura bakma. bence kendine insanlara saldırmaktan başka meşgale bul, yorum atmazsan daha sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanKN -- 24 Mart 2016; 18:26:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.