yalnız şöyle bir sorum olucak Q6700 yerine E6700 de tercih edebilirim. sizce hangisini almam daha ii olur? Performans açısından ne kadar fark eder? Bunlardan bahsedebilir misiniz acaba? Teşekkürler.
acayip bi fiyat olur bu sistem ilk once bunu söliim hepsi neredeyse bu zamanın en iyileri q6700 zannedersem 4 cekirdekli performans farkı olur tabiki ama fiyatta biraz indirim için c2d e6750 alabilirsin oc yapıp hızı yukarılara cıkarırsın ramlerde pahalı diye biliyorum daha ucuz bi ram al 2 gb
Ben hesapladım yaklasık 3200 ytl ediyo böle bi sistem ama performans tatmin edici olmalı o yüzden sordum. 100-200ytl için çok da kaliteyi düşürmek istemiyorum.
Kingston değilde Geil, Team Xtreme ramler de çok hoş bence.Onun dışında anakartta 965 chipsetli daha ileriye dönük alabilirsin yada x38 di sanırım yada başka bişey 2 aya kadar çıkıcak diyorlardı.Yanlız commando kuzenimde var gerçekten o.c manyağı bir kart genede pişman olmazsın.
Geil ramlerle arada 3-5 dolar var. Çok önemli değil gibi. Bir de şu anakartların tam ismini verirsen...
bu şu anın yazılım teknolojisi için gayet iyi bir seçim fakat ileride çekirdek üzerinde paylaşılan oyunlar gelince sanırım çekirdek sayısıda işin içinde önemli rol alıcak bu yüzden q6600 bana göre daha iyi...
quote:
Orjinalden alıntı: cagann
QX6700'ün masaüstü uygulamalarda çekirdek sayısının fazlalığı sayesinde daha verimli. Oyunlarda ise X6800 ve E6850 almak daha mantıklı.
Bana X6800 gerektiren tek bir oyun söyler misin? 8800GTX'i beslemesi için diyorsan, Q6600 gayet yapabilir bunu.
Bahsettiğin işlemci 1000$.
açıkçası şu anda 4 çekirdekli işlemcialmak için çok erken olduğunu düşünüyorum, zaten incelemelerde 2çekirdeklilerle 4 çekirdekliler arasında fiyat farkına değecek bir performans farklılığının olmadığını gösteriyor.. incelemeleri şuradan görebilirsin..
bak buradan bi karşılaştır istersen...alttan işlemi seç hangi işlemcinin ne kadar performansı olduğunu görebilirsin....
Açıkçası istediğim işlemci q6600 değil q6700. Ve çift çekirdekliler konusunda şunu söyliyim çizim programlarında 4 çekirdekliler çok daha avantajlı sadece oyuna endeksli düşünmeyelim.
Cagann arkadaşımın asus striker extreme tavsiyesini dikkate aldım teşekkür ederim. Sanırım o kart commandodan daha ii
KDV Dahil 2371 $
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme