Şimdi Ara

soyle iyisinden bir strateji oyunu lazim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Shogun, Theocracy vb. komsu sehirlere ya da ulkelere seferler yapabilecegimiz, oyunu tek bir harita uzerine hapsetmeyen, fetihlerle sinirlarimizi genisletebilecegimiz yeni ya da bu ikisi disinda benim bilmedigim oyun var midir?
    Tavsiyelerinizi bekliyorum....

• EMPIRE EARTH,AGE OF EMPIRES

-
  • Yanlis anlamissin arkadasim.
    Bu saydiklarinda komsu diyarlara saldirabiliyor musun!? sadece ayni map uzerinde saga sola ust koselere sağ alt köşeye, sol üst köşeye.....
    ekrandaki haritada sadece ben olacagım, ara sıra bu haritadan çıkıp diger haritalara (map'lere) fetih düzenleyebilmeliyim.
    Varsa bildiginiz (shogun ve Theocracy dışında) lütfen paylaşın
  • emperor: battle for dune da saldıracağın bölgeyi secebiliyorsun veya gelen saldırılara karşı savunma yapabiliyorsun .. tavsiye ederim..
  • Var mı başka?
  • kingdom under fire
    empire earth
    age of empires

TEKNO BİLGİSAYAR
  • biraz eski bir oyun ama.. <b>star wars: rebellion</b> çok geniş bir galaxy de geçiyor. Ayrıca <b>imperium Galactica 2</b> bu oyun özellikle iyi, çünkü detaylı diplomasi mevcut ve gezegenlerin yüzeyinde yapılan savaşlara komuta edebiliyorsun.
  • Tam istediğiniz değil ama knights and merchants ı eminimki seversiniz oynamadıysanız eski olan bu oyunu mutlaka oynamalısınız.
    Theocracy gibi bir harita mevcut olsada harita tek tek aşamalarla sırayla elde ediliyor istediğiniz yere saldırmaca yok yani. Bu arada jarachi nin size mesajı varmış.
    Yaşınız müsaitse commodore 64 teki diplomacy aradığınız strateji aslında real time değil belki ama strategy işte harita açısından istediğiniz sınıflamaya girer.
    saygılar
  • age of empire II dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkmen

Yanlis anlamissin arkadasim.
    Bu saydiklarinda komsu diyarlara saldirabiliyor musun!? sadece ayni map uzerinde saga sola ust koselere sağ alt köşeye, sol üst köşeye.....
    ekrandaki haritada sadece ben olacagım, ara sıra bu haritadan çıkıp diger haritalara (map'lere) fetih düzenleyebilmeliyim.
    Varsa bildiginiz (shogun ve Theocracy dışında) lütfen paylaşın

haklısın adama bak age of diyor sırf post kasmak icin yapyıorlar böyle oluncada binbaşı olunuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.