Şimdi Ara

Söylemek İsteyipte Söyleyemedikleriniz Neler? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
2
Favori
3.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

quote:

Orijinalden alıntı: yok kişi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Keşke senin mutluluğunu benimkinden daha çok düşünmeyip ona göre hareket etmeseydim. Ama ne yaparsın, aşk işte.

Sonu kötü mü oldu ki?

Hem de nasıl. O şuan başkasıyla, ben ise düşlerimde onunlayım.

Ovv üzüldüm yaaa. Kimseye değerinden fazla değer vermeyeceksin diye boşa dememişler, gerçi ne olduğunu bilmiyorum ama. Fazla ilgilenirsen kötü olabiliyor işte böyle.

Aslında tamamen benim aptallığım, gerçekten sevince bencil olamıyorum. Sevdiğimin mutluluğunu daha çok önemsiyorum. Gerçi o da ne kadar ayran gönüllüymüş ki, hemen gidip eski sevgilisine dönmüş.

Ben de bencil olamıyorum. Tüm varlığımı, enerjimi ona tahsis ediyorum. Ama hep senin gibi sonuç kötü oldu. Bazılarına sadece sevmek yetmiyor.

Umarım bir gün seni anlayan biri çıkar ve çok mutlu olursunuz.

İnşallah. Aynen sen de çok mutlu olursun umarım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

quote:

Keşke senin mutluluğunu benimkinden daha çok düşünmeyip ona göre hareket etmeseydim. Ama ne yaparsın, aşk işte.

Sen yoksa benden misin? Onun sevdiği biri vardı. Sevdiği çocukta onu seviyordu. Benimde onu sevdiğimi biliyordu. Birgün bana sordu onunla çıkayım mı diye bende onu düşünüp çık dedim ve çıkmaya başladılar. Daha sonra O çocuk onun benden uzaklaşmasını falan istemiş. Neredeyse 2 senedir görüşmüyoruz. Ona özledim demeyi isterdim.

Ooff çok acıymış yaa Daha unutamadın mı? Hiç haber alamıyor musun?

İstese bana ulaşırdı diye düşündüğüm için herhangi birine onun hakkında bir şey sormuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Aslında kötü değilim. Sadece öyle görünüyorum öyle göründüğüm için saldırıyorlar ve ben daha çok zarar vermek zorunda kalıyorum. Bir gun onlar durduklarında bende duracağım.

Öyle görünmesen olmaz mı? Bu daha basit gibi geldi de.

Tanrı vergisi yapacak bişey yok Omuzlar geniş yüzüm sürekli cinayet işleyecekmiş gibi duruyor gülümsemem gözlerime hiç ulaşmıyor. Bu bela arayanlar için işaret fişegi gibi bişey.

Hocam valla şu forumda sevip saydigim adamlardansin, facebooktan resimlerini falan da gordum bence durum hiçte anlattigin gibi degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen yoksa benden misin? Onun sevdiği biri vardı. Sevdiği çocukta onu seviyordu. Benimde onu sevdiğimi biliyordu. Birgün bana sordu onunla çıkayım mı diye bende onu düşünüp çık dedim ve çıkmaya başladılar. Daha sonra O çocuk onun benden uzaklaşmasını falan istemiş. Neredeyse 2 senedir görüşmüyoruz. Ona özledim demeyi isterdim.

Ooff çok acıymış yaa Daha unutamadın mı? Hiç haber alamıyor musun?

İstese bana ulaşırdı diye düşündüğüm için herhangi birine onun hakkında bir şey sormuyorum.

Sen de haklısın yaa İstese bulurdu seni di mi... Demek ki istememiş ya da cesaret edememiştir.

• quote:

quote:

Onu sevdiğini bildiği halde gelip sana sormuş öyle mi? Bu kızları anlamak cidden çok zor ya..

Benim durum ise, ona sevdiğimi söyleyince "friendzone" olayları oldu. Ben de irtibatı kestim sevdiğim biriyle arkadaş kalamam diyerekten. 3 ay sonra mahalleye geldi. O kadar tatlı ki konuştukça eriyordum resmen, sadece onu izlemek istiyordum. Naptı etti barıştık sonunda. Sonra beni sevdiğini belli etmeye başladı ama aklı hala eski sevgilisindeydi. Sonra bi gün telefonda konuşurken tanımadığı bir arkadaşımın sesini duydu, telefona istedi. Ben de telefonu arkadaşa verdim, sanki arkadaşı yıllardır tanıyormuş gibi samimiydi ve gevşek gevşek konuştu. Bu hareketiyle gözümden düştü iyice. Sonra bir şeyleri bahane ederek arayı soğuttum, en sonunda da irtibatı tamamen kestim. O da direkt eski sevgilisine dönmüş. Yaklaşık 1yıldır da görmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrid Theory* -- 21 Mayıs 2012; 22:27:17 >

• yazsam büyük ban yerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

yazsam büyük ban yerim

Yumuşatarak yaz sen de
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sonu kötü mü oldu ki?

Hem de nasıl. O şuan başkasıyla, ben ise düşlerimde onunlayım.

Ovv üzüldüm yaaa. Kimseye değerinden fazla değer vermeyeceksin diye boşa dememişler, gerçi ne olduğunu bilmiyorum ama. Fazla ilgilenirsen kötü olabiliyor işte böyle.

Aslında tamamen benim aptallığım, gerçekten sevince bencil olamıyorum. Sevdiğimin mutluluğunu daha çok önemsiyorum. Gerçi o da ne kadar ayran gönüllüymüş ki, hemen gidip eski sevgilisine dönmüş.

Ben de bencil olamıyorum. Tüm varlığımı, enerjimi ona tahsis ediyorum. Ama hep senin gibi sonuç kötü oldu. Bazılarına sadece sevmek yetmiyor.

Umarım bir gün seni anlayan biri çıkar ve çok mutlu olursunuz.

İnşallah. Aynen sen de çok mutlu olursun umarım.

Alıntıları Göster
    @yok kişi İnşallah.

• buraya yazmaya kalksam sonsuza kadar çizerler beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak42500

Oldu o zaman biz kaçar.

<Bu mesaj Dh mağaranın en dibinden gönderilmiştir. Sizde DH mağaradan mesaj göndermek için Tıklayın ! >

Biz de seni mağaranın dibine gömsek de bir daha çıkamasan ha? Ne güzel olurdu di mi?
  • bana yüz verip sonra eski sevgilisiyle barışan kızın taaa......ban yemeden sustum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

yazsam büyük ban yerim

Yumuşatarak yaz sen de

o zaman anlamı kalmaz, bi ara kafam atınca yazıcam ama dur bakalım
  • quote:

quote:

quote:

Oldu o zaman biz kaçar.

<Bu mesaj Dh mağaranın en dibinden gönderilmiştir. Sizde DH mağaradan mesaj göndermek için Tıklayın ! >

Biz de seni mağaranın dibine gömsek de bir daha çıkamasan ha? Ne güzel olurdu di mi?

Sen sus. Sen olmadığına göre susamazsın susamayacağına göre milletin kafısını şişirirsin sen yetkili kşimisin sen uzman mısın sen kimsin be olmayan kişi?

< Bu ileti En pahalısından Iphone 4GS 32 Gb kullanılarak atıldı >

Burda kral benim şimdi uza

• Zamanı geldiğinde bu mesajı editleyerek yazacağım.
  • yok kişi üstüne alınma ama ben bu kız milletinin friendzonenunada,eski sevgilisinede taaaaa...

• quote:

Orijinalden alıntı: sarman29

Zamanı geldiğinde bu mesajı editleyerek yazacağım.

Demek ki herkesin söyleyecekleri çok ağırmış. Herkes bandan korkuyor baksana
  • ben saysam ip ban yerim direk

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oldu o zaman biz kaçar.

Sen sus. Sen olmadığına göre susamazsın susamayacağına göre milletin kafısını şişirirsin sen yetkili kşimisin sen uzman mısın sen kimsin be olmayan kişi?

< Bu ileti En pahalısından Iphone 4GS 32 Gb kullanılarak atıldı >

Burda kral benim şimdi uza

Olmayan kişi olamaycağına göre kralda olamaz kral olmayan kişi yoktur bu yüzden sen bir hiçsin yani snaa şöyle söyleyeyim olmayan birisin sen o yüzden kral değilsin kralda olmayan biri değil zaten burdan yolu çıkarak iki karekök iki artı dört karekök yediden senin gay olduğun sonucuna ulaştım doğrudur.

< Bu ileti Iphone 4GS 32 Gb kullanılarak atıldı >

Buraya birşey yazdım ama sildim bandan korkuyorum :) defol gittt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yok kişi -- 21 Mayıs 2012; 22:41:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _DeadlyPride_

yok kişi üstüne alınma ama ben bu kız milletinin friendzonenunada,eski sevgilisinede taaaaa...

Hehehe doğrudur Çok sinir bozucu şeyler değil mi
  • evimize hırsız girdiğinde,
    ""demek ki sadakanız az gelmiş" diyerek bizi teselli etmeye çalışan teyzeye neler söylemek isterdim neler.

şu yaşa saygı ve hürmet konusu insanı engelliyor,
    ama çoğu da saygıyı hak etmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.