Şimdi Ara

Söylemek İsteyipte Söyleyemedikleriniz Neler? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
2
Favori
3.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yok kişi

quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Keşke hayatta olsa da yüzüne söyleyebilsem hissetiklerimi son pişmanlığımı..Belki ahirette..

Yakının mıydı? Allah rahmet eylesin.

Sağol..Sevdiğim kişiydi,yıllaaarr öncesinin hikayesi ama bitmiyor işte büyüdükçe büyüyor insanın içinde..

Üzüldüm şimdi

Bende çok üzüldüm zamanında,külleniyor zamanla acısı ama insan unutamıyor..Allah yaşatmasın kimselere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 22 Mayıs 2012; 21:53:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

quote:

Belli zaten Kıskanç ve kaba şey ne olacak.

kaba mı ? aa lütfen bunu kaldıramam

Yapma ya çok mu ağır oldu

neyse canım, olur ole

Ben senin canın değilim

Söylemek İsteyipte Söyleyemedikleriniz Neler?

• 1-Ayrıldıktan sonra ondan 1 şans daha istedim.Fakat hayıır dedı bende:Ya hala sevıyorsam dedım sevme dedı sevme dediği için ona sövmek isterdim.
  • Senden herşeyi beklerdim de yatırımcı gibi görünüp deneyci olmanı hiiiç ama hiç beklemezdim.
  • En son yanımda kal dediğinde, bu şekilde yapamayacağımı, böyle yaşamaktansa bağlarımızı koparmamız gerektiğini düşünmüştüm. Enazından arkadaşınmış gibi yanında olabilmeyi, gözlerinin benden kaçmalarına yeğlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scofield1

1-Ayrıldıktan sonra ondan 1 şans daha istedim.Fakat hayıır dedı bende:Ya hala sevıyorsam dedım sevme dedı sevme dediği için ona sövmek isterdim.

Ben de birisine beni sevme demiştim ama çıldırtmıştı. Hayatıma girdiği andan beri beni hayattan soğutmuştu, kolay kolay böyle sert cümleler kurmam ama bazıları kurdurtuyor böyle cümleleri işte. İnşallah siz de böyle biri değilsinizdir.
  • Alayı platonik kokuyor konunun

Benimki biraz daha farklı olsun: Ezberleyip duruyorsunuz. Hiç araştırma merakınız yok, sırf ezber! Sorsam size şu şu ne diye, "bana ne olm, onlardan mı soruyolar sanki" diye acayip acayip cevaplar verirsiniz, cahiller! Bu mudur eğitimden anladığınız? Biraz bir şeyler kapın be! Oturmuş harıl harıl test çözüyorsunuz da sosyal faaliyetleriniz sıfır! Ha tabi haklısınız, bu müfredatın kuralı bu. Çocuğa ezberlet onca şey, bir ygs-lys'de kullansın, sonra unutuluyor onlar. Bu okulda sosyal faaliyetlerle uğraşmayacaksın kardeşim, anca bilgi yarışmasına katıldın mı öğretmenler tarafından pohpohlanıyorsun; öbür türlü "yürü be ya, siz derslere girmeyin, oh şimdi" oluyor.

Konuyu açana teşekkürler, rahatladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 22 Mayıs 2012; 23:40:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

Alayı platonik kokuyor konunun

Benimki biraz daha farklı olsun: Ezberleyip duruyorsunuz. Hiç araştırma merakınız yok, sırf ezber! Sorsam size şu şu ne diye, "bana ne olm, onlardan mı soruyolar sanki" diye acayip acayip cevaplar verirsiniz, cahiller! Bu mudur eğitimden anladığınız? Biraz bir şeyler kapın be! Oturmuş harıl harıl test çözüyorsunuz da sosyal faaliyetleriniz sıfır! Ha tabi haklısınız, bu müfredatın kuralı bu. Çocuğa ezberlet onca şey, bir ygs-lys'de kullansın, sonra unutuluyor onlar. Bu okulda sosyal faaliyetlerle uğraşmayacaksın kardeşim, anca bilgi yarışmasına katıldın mı öğretmenler tarafından pohpohlanıyorsun; öbür türlü "yürü be ya, siz derslere girmeyin, oh şimdi" oluyor.

Konuyu açana teşekkürler, rahatladım.

Rica ederim

• quote:

quote:

1-Ayrıldıktan sonra ondan 1 şans daha istedim.Fakat hayıır dedı bende:Ya hala sevıyorsam dedım sevme dedı sevme dediği için ona sövmek isterdim.

Ben de birisine beni sevme demiştim ama çıldırtmıştı. Hayatıma girdiği andan beri beni hayattan soğutmuştu, kolay kolay böyle sert cümleler kurmam ama bazıları kurdurtuyor böyle cümleleri işte. İnşallah siz de böyle biri değilsinizdir.

Öyle insanlardan değilim.Ama uyuz oldum yınede duygularım var dımı? aramızda birşeyler olmus aylarca cıkmısız sevme dıyor insan en azından ıncıtmemek için daha kibar birşey der ama....

• Hiç bir kıza gidipte YALARINN diyemedim
  • quote:

quote:

quote:

Öyle insanlardan değilim.Ama uyuz oldum yınede duygularım var dımı? aramızda birşeyler olmus aylarca cıkmısız sevme dıyor insan en azından ıncıtmemek için daha kibar birşey der ama....

Haklısınız ortada benim bahsettiğim gibi bir durum yoksa öyle demesi yersiz olmuş yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Hiç bir kıza gidipte YALARINN diyemedim

Demeyiver bence de
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Hiç bir kıza gidipte YALARINN diyemedim

Demeyiver bence de

Söylemek İsteyipte Söyleyemedikleriniz Neler?

• Seni seviyorum kız.
  • atilan her 3 mesajdan ikisi bilinmeyen bir kisiye ait

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EZGI SENI SEVIYORUM BUNU SANA SÖYLÜYEMIYORUM AMA FORUM BİLSİN. Gerçi bana hayatım,egecim falan diyorda bence arkadaş olarak görüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keş şu kol kıllarını ayça benimkilerden uzunlar amk :D
  • Cekilise katilmak istiyorum
  • Seni Seviyorum Aslı
  • Matrax mı dinliyosun ? Konunu adı çok tanıdık geldi de... :D

@yok kişi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.