Şimdi Ara

Söylenti: Yeni Tomb Raider Oyunu Shadow of the Tomb Raider Olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Söylenti: Yeni Tomb Raider Oyunu Shadow of the Tomb Raider Olacak

Tomb Raider 2013 yılında yenilenerek oyun dünyasına tekrardan hızlı bir giriş yaptı ve epey de başarılı oldu. Ardından ikinci oyun Rise of the Tomb Raider'ı çıkaran Square Enix tahmin edildiği üzere yeni Tomb Raider oyunlarıyla karşımıza çıkacak ve bu yeni oyun sızdırılmış olabilir.

Reddit kullanıcısı Tripleh280, Montreal, Quebec'de trende giderken bir geliştiricinin çıkardığı dizüstü bilgisayarda yeni Tomb Raider oyunu olabileceğini düşündüğü bir görüntü yakalamış ve bu görüntüye göre de yeni oyunun ismi “Shadow of the Tomb Raider”

Ardından Kotaku da kendi kaynaklarından yeni oyunun ismini doğrulatmış ve yine Kotaku'nun duyduğuna göre yeni Tomb Raider oyununu en son Deus Ex: Mankind Divided ile tanıdığımız Eidos Montreal geliştirecek.

Reddit kullanıcısının ekranda gördüğü oyunun görselliğiyle ilgili bir sunum sayfasıymış. Onun dışından iyi bir görüntü alamamış. Square Enix henüz konuyla ilgili bir cevap vermiş değil. Çekilen fotoğrafa aşağıdan ulaşabilirsiniz.(BSC)

Söylenti: Yeni Tomb Raider Oyunu Shadow of the Tomb Raider Olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 7 Kasım 2016; 13:44:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu çirkinlik abidesinin tipini düzeltsinler lütfen. Croft olması için rahat yüz milyon poligonlu estetik ameliyatı şart bu hatuna. Kenarda duruyor Rise of, perşembe başlarım. Finalinde devamı için sinyali vermişlerdir zaten, tipi düzelttikleri sürece sonsuza kadar çıkabilir TR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 7 Kasım 2016; 13:56:42 >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Ben gittim Ana konu işleri tamamen sana kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow of Burdur'a benzemesin de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 7 Kasım 2016; 21:53:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Ben gittim Ana konu işleri tamamen sana kaldı

Sen yokken biz vardik kardesim ama xbox bolumundeydim

• bulmaca ve gizem bir zahmet
  • Yeni Tomb Raider Oyunu 2018'de Duyurulacak

Square Enix yeni Tomb Raider oyununun 2018'de resmi olarak duyurulacağını ve duyuru ile çıkış tarihi arasında çok uzun bir zaman olmayacağını açıkladı.

"Square Enix gelecek yıl sizlerle bazı büyük haberleri paylaşacak olmaktan heyecan duyuyor. Aslında, şu anda paylaşmak isterdik ancak bu sefer farklı bir yaklaşım sergiliyoruz." dedi Square Enix Tomb Raider resmi twitter hesabı üzerinden. "Yeni Tomb Raider oyunu geliyor. Resmi duyuru ile oyunu ne zaman oynayabileceğiniz arasında çok uzun bir zaman olmayacağını bilmenizi isteriz. Yolculuğumuz 2018'de büyük bir etkinlikte başlayacak."

Yenilenen serinin birinci oyunu Tomb Raider Mart 2013'te, devam oyunu Rise of the Tomb Raider ise ilk olarak Kasım 2015'te çıkmıştı. Söylenti ve sızıntılar üçüncü oyunun isminin Shadow of the Tomb Raider olacağını söylüyor.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Tomb_Raider_Oyunu_2018de_Duyurulacak-89459.htm

• Duyurunun duyurusunu yapıyor adamlar

• yine 2013 ün kopyala yapıştırını yapmasınlar.rise of güzel başlamıştı ve orta kımdan itibaren son bölüme kadar inanılmaz sıkmıştı.seri eski ye dönmez daha ama en azından biraz puzzle olsa güzel olurdu.sonuçta eskiden beri seriyi sevenler aşina olanlar survival bu oyun diye olmadılar bu seriye hayran.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.