Şimdi Ara

soyulan carım anısına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

....
    SOYULDUM ALLAH IM SOYULDUM,
    GERİDE KALDI ANILAR
    UNUTULMAZ CZ LER,
    SORUYORUM SİMDİ KENDİME
    YANIYORUM KENDİ HALİME,
    NE VAR ELİMDE KALAN,
    KNİGHT ONLİNE BÜYÜK BİR YALAN,

YANILDIM ALLAHIM YANILDIM CZ KOXP İYİ BİR SEY SANDIM,
    USANDIM ALLAHIM USANDIM KOXP DAN DÜPE DEN YANDIM,
    SORUYORUM SİMDİ KENDİME
    YANIYORUM HALİME,
    NE VAR ELİMDE KALAN,
    KNİGHT ONLİNE BÜYÜK BİR YALAN ,

KNİGHTI BIRAKMAK VARSA KADERDE ,
    KENDİNE DERT EKLEME,
    PAYDAS DÜNYAYI AYNI RÜYAYI,

ÖNCELİKLE 62 PRİESTİM (+7 İİ +8 PAPER SET +10 STR SET TAKI 10 GB ÜSTÜNDE VARDI )

60 MAGE(+7 LYCAN STAF +8 PAPER SET +9 MP TAKILAR VE UNİQ TAKILAR 10 GB DE ÜSTÜNDE VARDI)

ADAM O KADAR PROFESYÖNEL Kİ HOSES DEKİ 8. SAYFADAKİ İTEMELRİM +7 İB +7 SHART VE +3 SS DE ALMIS ROGUEME SAKLIYODUM 59 KASIYODUM .

NEYSE İŞİN SONUCU SU BEN YAPTIM BİR ESSEKLİK SİZ YAPAMYIN VE KOXPU BIRAKIN BEN SİFEMİ KİMSEYE VEREMEM EVDE OYNARIM KİMSE SOYAMAZ YANİ AMA

KULLANDIGIM HİLE PROGRAMI 2 YILLK EMEGİMİ YOK ETTİ.

AZ BİR NP KASMAK İÇİN KOSKOCAMAN CARIM SOYULDU BİLSEM HAYATTA KULLLANMAZDIM KULLLNACAKSANIZ BİLE

İTEMELRİNİ TEMİZ BİR CARA ATIN BENDEN BU KADAR KNİGHT BENİM İÇİN BİTTİ SİİRİMDE ANLATIYO

• o kadar item var gold pre yok muydu kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: saolonur

o kadar item var gold pre yok muydu kardeşim
    HYR BEN OYUNA PARA VERMEM Kİ CÜNKÜ SÜREKİ LAG DC OYNANMIYO 2 AY ÖNCE ALIRDIM 2 AYDIR HİÇ ALMIYODUM SONUC BU OLDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeroxxeroxxerox -- 29 Nisan 2007; 19:53:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeroxxeroxxerox

HYR BEN OYUNA PARA VERMEM Kİ CÜNKÜ SÜREKİ LAG DC OYNANMIYO 2 AY ÖNCE ALIRDIM 2 AYDIR HİÇ ALMIYODUM SONUC BU OLDU

Alıntıları Göster
    soguk bir bardak su iç iyi gelir belki . senin yerinde olmak istemezdim...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xeroxxeroxxerox

ii+ss+ib+shard ların hepsini reel para harcamadan yaptıysan sana helal olsun
    Ama pek sanmam o kadar item çok zor....

• quote:

Orijinalden alıntı: saolonur

quote:

Orjinalden alıntı: xeroxxeroxxerox

ii+ss+ib+shard ların hepsini reel para harcamadan yaptıysan sana helal olsun
    Ama pek sanmam o kadar item çok zor....

Alıntıları Göster
    2 YILLIK EMEGİM O BENİM BEN İLK OLARAK COK İYİ HATIRLIYOM 56 GÖREVİ VAR BİLİYORSUNUZ DEMİ KUTU VERİYO İLK OLARA ONU KIRDIRDIM SMİTE HAMMER CIKMISTI +6 BASMSITIM O ZMAN ZATEN İTEM DÜZMEYE BASLAMSITIM

• quote:

2 YILLIK EMEGİM O BENİM BEN İLK OLARAK COK İYİ HATIRLIYOM 56 GÖREVİ VAR BİLİYORSUNUZ DEMİ KUTU VERİYO İLK OLARA ONU KIRDIRDIM SMİTE HAMMER CIKMISTI +6 BASMSITIM O ZMAN ZATEN İTEM DÜZMEYE BASLAMSITIM

Alıntıları Göster
    arkadaslar soyulan carımla girdim ve itemler L den söyle niclere atıl mıs dikkat edin benim itemelrim gitti szin gitmesin server cyper

kondil6
    lparaZitl
    dondiedarg0
    XxXMANYAKSXxX
    cihan_gfb_tr
    shdjsf

bu o... cocukları benim 2 yıllık emegimi yok ettiler cyperda oynayanlar özelikle dikkat etsinler BU GÜN DC OLDUGUM SIRADA HİÇ BİR MUHATTABIM YOK BU İSİMLERLE AMA DELİL BIRAKMISLAR KS YE YOLLAMAYI DÜŞÜNÜYORYM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeroxxeroxxerox -- 29 Nisan 2007; 23:33:56 >

• quote:

arkadaslar soyulan carımla girdim ve itemler L den söyle niclere atıl mıs dikkat edin benim itemelrim gitti szin gitmesin server cyper

kondil6
    lparaZitl
    dondiedarg0
    XxXMANYAKSXxX
    cihan_gfb_tr
    shdjsf

bu o... cocukları benim 2 yıllık emegimi yok ettiler cyperda oynayanlar özelikle dikkat etsinler BU GÜN DC OLDUGUM SIRADA HİÇ BİR MUHATTABIM YOK BU İSİMLERLE AMA DELİL BIRAKMISLAR KS YE YOLLAMAYI DÜŞÜNÜYORYM

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    Geçmiş Olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jump3r

Geçmiş Olsun..

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: justlikeme

Alıntıları Göster
  • G.OLSUN ALL HACKER
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonRises4You

G.OLSUN ALL HACKER
    geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyhυn

geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    cok sagolun arkadaslar suc bende daha cok o koxpu kulllanmamam lazım di carım cok saglamdı 62 priest itemleri full düzmüstüm 45 kagıdınla 2500 yakın ap oluyodu kafalık dd falan hepsni toplamıslar saglık olsun ne diyeyim
  • quote:

cok sagolun arkadaslar suc bende daha cok o koxpu kulllanmamam lazım di carım cok saglamdı 62 priest itemleri full düzmüstüm 45 kagıdınla 2500 yakın ap oluyodu kafalık dd falan hepsni toplamıslar saglık olsun ne diyeyim

Alıntıları Göster
    iyi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: SenSational

iyi olmuş

Alıntıları Göster
    sende soyul bende 2yıll ugras bende diyeyim sana iyi olmus ezik carla oynamak kolay
  • quote:

sende soyul bende 2yıll ugras bende diyeyim sana iyi olmus ezik carla oynamak kolay

Alıntıları Göster
    BENCEDE İİ OLMUŞ O KADAR İTEMİ OLAN VE BU KADAR YÜKSEK LWL CHARLAR KASAN BİRİNİN BİLİÇLİ OLMASI GEREKİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultio

BENCEDE İİ OLMUŞ O KADAR İTEMİ OLAN VE BU KADAR YÜKSEK LWL CHARLAR KASAN BİRİNİN BİLİÇLİ OLMASI GEREKİR

Alıntıları Göster
    gecmıs olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeepOut

gecmıs olsun

Alıntıları Göster
    coook güzel şiir yazmışsın ama geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökunc

coook güzel şiir yazmışsın ama geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    cok sagol arkadaslar yeni verilen id le sakın girmeyin koxp degil asıl soyan o bizi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.