Soyuldum Gidenler= +8 shard skeleton belt +8 chitin bow rol +8 iron bow +2 flame ring +8 chitin set re silver earning 21gb de nakit para :(
banada aynısını yaptılar bende aynısını yapacam
no ss no güven
napalım biz burdan böyle gördük
ya bırakın şu no ss no güvenleri güvenmiosan güvenme alla alla adam böle itemim war dese neyse adam elimde bunlar vardı gitti dio Geçmis olsun
GElde katılma ınsan bı ss koyar ısde ıtemlerım ısde charım die.Nerden bılelım asıl amacının post kasmak yada karısıklık yaratmak oldugunu.NOss no guven lafı na gıcık olunmaz dogru bı kere.Bende sımdı acam bı topıc my lvl 80 desem ne yazacaksınız neredeyse hepınız ss ss ss dıyeceksınız.
keske seni soyan adam ben olsam :D:D:D:D:D:D:D
yarasin arkadasim iste bole olur herseyi download ederseniz o kadar uyari yapiyoruz ama havaya
neyse bu oyunu birakirsin umarim bundan sonra amele gibi yeniden item kasmicagini umuyorum
bu arada roll back olayi artik yok
+3 shell mel veriyorlar
adam lar diyor gold al kitle diyorlar roll back yok yani
İnş. rollback gelir üzüldüm
7EVEN i biliorm Beramustan Üzüldüm...Geçmiş olsn
1 bardak soğuk su pls
Sen Her Programı Kullanırsan bu olur..
Geçmiş Olsun..
Su içmeyi unutma... ama Söyleyem bu aralar Rollback atsalar bile tam itemleri vermiyolar.o itemleri bence unut.
geçmiş olsun kardeş inşallah rollback gelirr
quote:
Orjinalden alıntı: NAMIK1
quote:
Orjinalden alıntı: HACKERMAN26
bi programdan trojan girdi...
Presiz giriş mi yoksa?O chara gold premium almamak büyük hata.İtemleri kitlemen gerekirdi...
Bakalım Adamın Durumu Varmı Sacma Sapan Yazı Yazmayın.
quote:
yarasin arkadasim iste bole olur herseyi download ederseniz o kadar uyari yapiyoruz ama havaya
neyse bu oyunu birakirsin umarim bundan sonra amele gibi yeniden item kasmicagini umuyorum
bu arada roll back olayi artik yok
+3 shell mel veriyorlar
adam lar diyor gold al kitle diyorlar roll back yok yani
sen knighti fazla sewmion galiba?
senı gm soymus :D
geçmiş olsun inşallah gelir rollback...
gittii güzelim itemler:(
Oha ya yazık amma ıtmeler GıTmişş
her soyulan konu acsaaaa ohoo OHOOOO oooo OOOOO ooooo OOOOO oooo OOOOOO oooo AMA YİNEDE GECMİŞ OLSN SENİN ADINA UZULDM
Rollback boşuna bekleme kardeş bende soyuldum rollback atmadılar bi kaç item verdiler o kadar