Şimdi Ara

Soyuldum (insanda allah korkusu kalmamış)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EDİTLEDİM : BU ÜLKEDE EMEK HIRSIZLARI ÇOK BÖYLE KİŞİLER OLDUĞU SÜRECE YABANCILAR FCK TURKS STUPID TURKS DEMEYE DEVAM EDER AMA BUNALRDAN AYRI Bİ YANA NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _NoFaith_ -- 4 Şubat 2007; 17:49:43 >

• Öncelikle geçmiş olsun ama arkdaşım burda küfür ederek sonuca varamazsın ki.Bu alemde babana bile güvenmiceksin derler.Haklıymış bunu söyleyenler.
  • forumdaki nik i rock_gatman arkadaşlar ...sizde bana yardım olarak bi küfür edebilirsiniz yada beddua..
  • kardes geçmiş olsun üzüldüm

ama bu 1 değil 2 değil biraz dikkatli olmak gerekiyo,umarım bu son olur
  • geçmiş oolsun kardes ama hata sende şifreni vermıyecektın adamlar önüne gelen şeye yemin ediyolar din haysiyet kalmamıs bunlarda emek hırsızları
  • zihniyete bak yahu olm sende hiç akıl fikir yokmu. sifre verilirmi baskasına. arkadasa bile verilmez senin yaptıgına bak

haketmisin fazka söze gerek yok. o sözlerinide editle actırma agzımı!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedyDNA

zihniyete bak yahu olm sende hiç akıl fikir yokmu. sifre verilirmi baskasına. arkadasa bile verilmez senin yaptıgına bak

haketmisin fazka söze gerek yok.

+1903

böyle şeylere 15 yaşın altındakiler inanır anca
  • Bu rock_gatman mıdır nedir onun 2. vakası Bundan öncede birini soymuştu

Geçmiş olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

quote:

zihniyete bak yahu olm sende hiç akıl fikir yokmu. sifre verilirmi baskasına. arkadasa bile verilmez senin yaptıgına bak

+1903

ne alaka ben allah kitap üzerine ymein etti adam demekki cezasını kendi çeker ayrıca gidicek bişeyimde yokki oyunu bırakmayı düşünüyodum zaten daha iyi oldu

• oyun için yapmadıkları yok.yazık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

quote:

+1903

biz burda üzüntümüzü yyazıyoruz adam direk üstümüze iyice geliyo

@speedyDNA adam ol sende sen benim ağzımı açtırma kendini ne sanıyosun
  • Bu Dünyada Kötülüğün Sonu Sonuçsuz Kalmaz Kardesim Allaha Yinede Şükret SEn devam et İnan o İlerde Senden cok acı cekicek
  • quote:

Orjinalden alıntı: RememberTheName

Bu Dünyada Kötülüğün Sonu Sonuçsuz Kalmaz Kardesim Allaha Yinede Şükret SEn devam et İnan o İlerde Senden cok acı cekicek

arkadaşım üzülmüyorum adeta seviniyorum tam oyunu bırakacağım zamana denk geldi

wow a yada kal online-sro ya başlamayı düşünüyorum..yada myko
  • Senin İçin Üzüldüm Ama Lütfen Anne Babana bişey olsun çok kötü bişey bi oyun için nolıcak yani annesi ölse senin içinmi rht etcek kendini düşün bide annesiz veya babasız ayrıca milletede beddua et fln deme
    ALLAH'ından bulsun de ytr
  • Ben akrabam var ona bile söylemiyorum insan oğlu sonuçta
  • quote:

haketmisin fazka söze gerek yok. o sözlerinide editle actırma agzımı!!

güzel diyorsun da adam bizim forumdanmış zaten,düşünsene ben senin post sayına baktım ve dedim ki bu adam buraya takılıyor e bende aynı mekandayım ve uzun süredir burdayız,sence insanda güven oluşmaz mı ve ayrıca oluşmamalı mı????

aynı ortamı paylaşan insanlar arasında da güven olmiyacaksa neden aynı ortamdayız ki????

sonuçta burası forum da olsa aynı ortam,burasını bir nevi arkadaşlık mekanı düşün,ben olyde gezerken burdan birisinin ismini görünce slm veririm ve çok kişiyle de sohbetim oldu,hatta biri bana bufferimle apostaykan sırf ismimi dh dan hatırladığı için partye aldırdı,bunlar çok güzel şeyler ve senin gübü düşünen ve arkadaşı soyan gibi kişiler bu yazılmayan kuralları çiğniyor,eğer bu kurallara uymıyacaksan burda işin nedir????????????

• et sen hakettin
  • BENİM BU HAYATTA TEK ŞİFRE VERDİĞİM KİŞİ VARDIR ODA KOMŞUMUZ OLAN OZAN ABİ BEN 5 YAŞINDAYKEN DANTALYA DEPREMİNDE BERABER TAŞLARIN ALTINDAN ÇIKTIK TİNERCİLERDEN BERABER KAÇITIK BU OYUNA BERABER BAŞLADIK VE TANE 6 SENEDİR HİÇ BİŞEY YAPMAZ Bİ OYUNA BAŞLADIKMI İKİMZİDE BRİBİRİMİZ ŞİFRESİNİ BİLİR AMA BEN BABAMA BİLE GÜVENMEM TEK OZAN ABİNME GÜVENİRİM BU ARADA GEÇMİŞ OLSUN CANIN SAOLSUN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.