Şimdi Ara

soyuldum yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu gün kalktım ve soyulmuş olarak gördüm karekterimi. dün kardeşim bi flash disk takmış ondan beri hata veriyordu zaten bu günde bunu gördüm. kopx kullanmadım hiç partilerine bile girmedim. koxp sitelerine dahi girmedim korkudan ama yinede soyuldum ::S
    sizden ricam benim yeterli ingilizcem yok acaba ticket nasıl atarım veya yeni versiyn örneği var mı sizde. ticket atma değişmiş gamefirstten atılıyor ve türkçe değil. plat premium var.1 senelik çar anca 75 olduk item yaptık hale bak soyulduk o kadar emek boşa gitti. yardım cı olursanız çok sevinir. içim eriyor lütfen yardım. pazarda sabahladığım gecelere acıyorum kişiliksiz birinin gelip el koyması nasılda koyuyor :S
    lütfen yardımcı olacak arkadaşlar yazsın bide saçma msjlar kaldıracak halde değilim

• Geçmiş Olsun Dostum Dünde benim Boşta Duran Ardream Characterini Soymuşlar.Neyseki 3 Gb lk item vardı
    Bende Başka Web Sitelerinde Gezinirken Birşeyler Bulaştırmışım,Knight açılırken APR hatası veriyor diye Virüs Programını kaldırdık soyulduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamerstyle33

Geçmiş Olsun Dostum Dünde benim Boşta Duran Ardream Characterini Soymuşlar.Neyseki 3 Gb lk item vardı
    Bende Başka Web Sitelerinde Gezinirken Birşeyler Bulaştırmışım,Knight açılırken APR hatası veriyor diye Virüs Programını kaldırdık soyulduk

Geçmiş olsun dostum, soyulan character'in sattığım character miydi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalwarırım Yardım
    4 ay önce açıldı
    Hacklendim Yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.