Şimdi Ara

Söz konusu GS olunca derin uykudalar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hani ceza nerde ceza??

Pankartsa pankart

Ceza kelimesi lügattan mı çıktı...

Hiç Bir Şekilde İnandırıcılığınız kalmamıştır.

Zalimin Ulusoyu varsa, Fenerin ALLAHI vardır...

• oooooooooooooof of

• Aralara karbon kagıdı koyarak şampiyon olmak daha güzel olacak? 4-0'ı ne GS ne de federasyon hazmedebildi :)
  • Yanlış söyledın hocam. Federasyon değil, FENERASYON
    quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

Aralara karbon kagıdı koyarak şampiyon olmak daha güzel olacak? 4-0'ı ne GS ne de federasyon hazmedebildi :)
  • alayı ş...siz bu basının
  • Daha itiraz hakları var. 10 gün civarı falan.

Eğer FB'nin Manisa' daki olaylar nedeniyle verilen cezası onanırsa.
    GS'ın da ceza almasını bekleyeceğiz. Bakalım Ulusoy ne yapacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Daha itiraz hakları var. 10 gün civarı falan.

ne mi yapacak...??

sen ben gs ceza alsın diye beklerken cumartesi akşamından bir daha ceza gelecek ama seneye uygularlar artık o cezayı da
  • quote:

hocam arkadaş 27 kasımdaki maçdan bahsediyor
    birisinin arkadaşa ozaman haluk ulusoyun başkan olmadığını söylemesi lazım
    eğer fener maçında da gözlemci raparına göre ağır olaylar varsa galatasaraya ceza verilmesi gerekiyor
    ben inanıyorum ki biz şampiyon olacaz(fazla iddalı konuşmazdım ama nedense içimden geldi)
    umarımda federasyon cezayı verirde şampiyonluğumuza gölge düşmez
  • inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

hocam arkadaş 27 kasımdaki maçdan bahsediyor
    birisinin arkadaşa ozaman haluk ulusoyun başkan olmadığını söylemesi lazım
    eğer fener maçında da gözlemci raparına göre ağır olaylar varsa galatasaraya ceza verilmesi gerekiyor
    ben inanıyorum ki biz şampiyon olacaz(fazla iddalı konuşmazdım ama nedense içimden geldi)
    umarımda federasyon cezayı verirde şampiyonluğumuza gölge düşmez

Haklısın o zaman Fenerasyon vardı ondan ceza vermedi Gs'ye, Hulusoy olsa verecekti.

• Başkan Levent Bıçakçı zamanında,Fenerbahçe lehine Galatasaray elehine bir sürü şey oluyor.Fenerbahçe'lilere söylüyoruz bu olayları.Ne diyorlar? '4 sene üst üste şampiyon olduğunuz zaman Haluk Ulusoy'un yaptıklarını unutmayın.' diyerek geçiştiriyorlar.(Komple bütün fbliler)Şimdi yeniden Haluk Ulusoy başkan Galatasaray'ın lehine olaylar geliştiğini söylüyorsunuz.Biz ne diyoruz?Levent Bıçakçı'mı diyoruz?Hayır.Bu olayların neden böyle olduğunu vs konuşmaya çalışıyoruz (Genelimiz).
  • Gs'nin lehine ne oluyorsa artık??? Fb'nin 5 sene önceki maçında gs tribünlerinde pankart açıldığı için ceza mı almalı??Yada kendi takımına kızıp KENDİ KOLTUĞUNU Söken hangi taraftar grubu veya klüp ceza almıştır????Yada Gs lehine bir hata vs. yazabilirmisiniz????

Ayrıca fb'nin saha kapatma cezasının kalkıcağını burdaki herkes biliyor zaten.

Daha ne anlatıyorsunuz?? Arkadaş dilimde tüy bitti KENDİ KENDİNİZE YAZIYORSUNUZ VE KENDİNİZİ KANDIRIYORSUNUZ. kimse yemiyor bunları!!!

8 tane fb'li aynı şeyi altalta yazınca o şeyin gerçek olduğunu sanıyorsunuz sanırım!!!
  • arkadaşlar biz ne yapsak zaten ya tesdüf oluyor yada federasyon yapıyor FB lilere göre.
    alpy ne güzel yazmış "fenerasyon" diye.sene sonunda görücez sizi.sizi seneye avrupada kim kurtaracak acaba ben onu merak ediyorum oraya "fenerasyon" bakmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: be cool

arkadaşlar biz ne yapsak zaten ya tesdüf oluyor yada federasyon yapıyor FB lilere göre.
    alpy ne güzel yazmış "fenerasyon" diye.sene sonunda görücez sizi.sizi seneye avrupada kim kurtaracak acaba ben onu merak ediyorum oraya "fenerasyon" bakmıyor.

kardeş siz önce kendinizi kurtarın biz basımızın çaresine bakarız
  • o maçların hemen arkasına gs maçlarını koysunlar bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: be cool

arkadaşlar biz ne yapsak zaten ya tesdüf oluyor yada federasyon yapıyor FB lilere göre.

Tromso'yle eşleşirsek eleriz...
  • adama böyle gösterirler ya onun bizimle uğraşmayın artık yeter herşeye rağmen gene şampiyon biz olacaz
    seneye biz obdan sonrada sonrada .......
  • PhotoShop
  • quote:

Hocam fenerbahçe'nin ceza almasının nedeni taraftarlarının koltuk kırması mı??
    Başka hiçbir şey olmadı da sadece koltuklar kırıldığı için mi ceza aldı da bakalım Galatasaray da ceza alıcak mı görücez diyorsunuz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.