merhaba arkadaşlar ben anadolu teknik lisesi bilgisayar bölümü okuyorum ve bölümüm sayısal ama sınavlara sözelden girmek istiyorum ve sözelden giricem ama eksi yönlerini bilmiyorum yani puan düşermi çıkarmı ne olur ? ve bu iki sınavdada hiç bir şekilde maematik geometri çözmek istemiyorum yani sadece sözel çözebilirmiyim?
sözelde doğru dürüst bölümmü var da sınava sözelden girecen ?? illa 4 yıllık olsun askerlikden yırtayım diye hayatının hatasını yapma
arkadaşın istediği bölüm sözeldedir ? askerlik ne alaka.
quote:
Orijinalden alıntı: mAcArTy41
sözelde doğru dürüst bölümmü var da sınava sözelden girecen ?? illa 4 yıllık olsun askerlikden yırtayım diye hayatının hatasını yapma
askerlikten yırtayım diye bir ideali olmadan dört yıl çile mi çekilir? dört yıl geçer mi? geçse bile diplomayı alabilir misin?
quote:
Orijinalden alıntı: mAcArTy41
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
arkadaşın istediği bölüm sözeldedir ? askerlik ne alaka.
askerlik ne alaka mı ???
ilk olarak sözeldeki bölümlerin ÇOĞU (hepsi demiyorum) dandik bölümlerdir kimse birbirini kandırmasın potansiyel işsizsin demektir ne kadar kabul etmesenizde bu budur mezun olunca hayattan ilk tokadı çok fena yersin ... (boğaziçi itü odtü ve bilkent ve yıldız teknik okuyanlar hariç diyebilirim )... bu okuldakiler hem dil yönünden avantajlıdır hem piyasanın bu arkadaşlara bakışı daha farklı diyebilirim
diğer üni. sözel bölümlerinde okuyanlar ise 4 yıl olsun bari askerliği 6 ay yaparız diye okula gider durumu farklı olanlar vardır elbette ama türkiye nin hali ortada bu tabloyu değiştirmeniz zor ve şansa ihtiyacın var torpili olanlardan bahsetmiyorum
belki şimdi birileri atlar sen nasıl sözel bölümlere laf atarsın kendini geliştirirsen şu olur bu olur diye sayıklmaya başlarlar ama BU BUDUR HERŞEYDEN ÖNCE KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM