Şimdi Ara

Sözel Sıralamaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: steepstone

ben de anlamadım burada da zor değil diyorlar ama 70+ net göremedim. madem zor değil söyleyin şu netleri de bilelim yani

aynen öyle zor değil diyorlar +70 yapan göremiyorum. mesela ben ts de 74-75 ayt hedefliyordum 67-68 civarı geliyor. geçen seneki yapılabilirlikle bu seneki arasında fark var. 2018 gibi gelir mi bilmem ama 2020 den iyi geleceğini düşünüyorum. 2019 gibi gelir diyenler neye göre o kadar kötümser yorum yapıyor anlamış değilim doğrusu.

• steepstone kullanıcısına yanıt

Sıralama sınavlarında sınavın zorluğundan ziyade öğrenci niteliği çok daha önemlidir. Mesela sayısal alanında her sene artan öğrenci niteliği yüzünden sınav zor veya aynı seviye gelse de yapılabilirlik artıyor. Sözelde senelerdir böyle bir durum söz konusu değil. İlk 100 deneyen insanlar hariç hangi nete kaç sıralama gelir üç aşağı beş yukarı belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse sonuç günü boynumuz bükülmez umarım

• deathrow1g D kullanıcısına yanıt
    hocam zorluk nasıl önemsiz geçen sene ayt matı 9k kişi fullemiş sıralamaları bu mu oynattı diğer alanlarda yoksa öğrenci niteliği mi? madem üç senedir sözelci profili aynı o zaman 18, 19, 20 neden farklı geliyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sözel ve ayt mat… hmm… 2018 sınavın ilk senesiydi. İnsanlar 2018’e ygs kitaplarıyla hazırlandı. Her şeyin ilki zordur. Yolu açanlar onlar. Sözel için yazdım bu saptamaları. Dikkatli okumalısın. Rekabet çok az sözelde. Nasıl sıralanacağı 3 aşağı 5 yukarı belli öğrencilerin.

• deathrow1g D kullanıcısına yanıt
    ayt mat örneğini sınavın zorluğunun sıralamaya etkisi için verdim, dikkatli okuyorum. uzatmayacağım şurada sonuçların açıklanmasına ne kaldı bekleyip görelim ben 2019'dan iyi gelecek diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: steepstone

ayt mat örneğini sınavın zorluğunun sıralamaya etkisi için verdim, dikkatli okuyorum. uzatmayacağım şurada sonuçların açıklanmasına ne kaldı bekleyip görelim ben 2019'dan iyi gelecek diyorum.

Hocam (2018+2020)/2 gibi olabilir. Ben en son buna kanaat getirdim.

• neden ea 11k'dan mezuna kalıp da sözele geçtin ki

• eada girmek istediğim bölüme girmem pek olası durmuyordu sözel yanım daha kuvvetli olduğu için böyle bir yol tercih ettim

• Sertabbah S kullanıcısına yanıt
    bu da olabilir hocam mantıklı bence de

• Sozelde zaten 5-10 kisi takilmiyonuz mu beyler ne siralamasi hepiniz evinizin en yakinindaki universiteye gecin girin iste

Hocam forumdaki bütün sözelcileri bir başlıkta toplamayı başardınız sanırım. 4 Ağustos'ta buradan devam edelim  

• Sertabbah S kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam  

• Hortlatıyorum upp

• 61,25 tyt
    64 ayt sözel kaç gelir sizce

• Hocam ben;de 60 TYT 61,50 AYT yaptım sanırım siz benden 800-1000 önde olabilirsiniz obp'nize göre ama muhtemelen ikimiz de ilk 5k da oluruz. (umarım)

• obp 78

2020 sıralamasında 3470

2018 de 1524 olarak hesaplıyor sitelerde umarım 2018 gibi gelir içten içe öyle istesem de maalesef öyle olacağını düşünmüyorum  

• Evet hayretler içerisindeyiz gerçekten 2018/2 geldi neredeyse

• kwerkkwerk12 K kullanıcısına yanıt

Siz ne yaptınız hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.