Şimdi Ara

sozelciler tercihleri paylasalim... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Başkent Üni Halkla ilişkiler ve tanıtım yazcağım bende.
  • aBouT kullanıcısına yanıt
    iyi kontrol et, yüksek sıralamaları alttta gömmüşsün. ist, marmara tr öğret yıldız teknikten daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertososa -- 11 Temmuz 2015; 15:22:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robertososa

iyi kontrol et, yüksek sıralamaları alttta gömmüşsün. ist, marmara tr öğret yıldız teknikten daha iyi.

hocam gelme ihtimalleri az diye alta yazdım onları :D üsttekilerin bi şans vardir belki alta yazdım hocama söyledim hocam negerek var diye olsun dedi yaz dedi :( inş su duzce bolu gelir sakaryayı ıstıyorum ama 17k gelme ihtimali nedir üsttekiler gelcek %90 boluda 19300 almış ben 19075
    öyle bir tercih dünyası yok, en iyilerden başlıycan. en istediklerinden, istanbul tr öğrt yoksa sakarya mı? sen tr istiyosun ama istanbu gelse çok iyi olur dimi o zaman onu ilk yaz. nered e yaşıyorsun
  • quote:

öyle bir tercih dünyası yok, en iyilerden başlıycan. en istediklerinden, istanbul tr öğrt yoksa sakarya mı? sen tr istiyosun ama istanbu gelse çok iyi olur dimi o zaman onu ilk yaz. nered e yaşıyorsun

hocam sakaryayı istiyorum istanbulun gelmesi imkansız suan oyüzden yıldız teknik üstte glme ihtimali vfazla sınırdayım yıgılma olursa olcaklarda gelmez diye alta aldık
    yıldız ile istanbul arasında 1000 kişi fark var, nerede yaşadığını sölemedin.
  • quote:

yıldız ile istanbul arasında 1000 kişi fark var, nerede yaşadığını sölemedin.

istanbul hocam sıralamam 19k
  • akdogan06 A kullanıcısına yanıt
    ts2-2k =sabahattin zaim ü. türkçe öğretmenliği=tam burs+1000tl

eğitim fakültesi olduğu için açıkçası devlete yönelmedim ne dersiniz yardım arkadaşlar
  • razorrazor R kullanıcısına yanıt
    Tanıtım günlerine katıldın mı veya okuyan biri ile sohbet ettin mi hiç bilmiyorum ama bunun için dert etmene gerek yok. Ben de öyle düşünüyordum ama öğrencileriyle sohbet edince ve iki gün tanıtım günlerine katılınca aklımda soru işareti kalmadı iş imkanları ile ilgili. Şu an tek kaygım tutacak mı tutmayacak mı konusu. Senin de ilerisi için endişelenmemeni öneririm. Eğer biraz idealistsen bu konuda kesinlikle lisans eğitimini tamamladıktan sonra açıkta kalmazsın. Bu arada ts sıralaman benimkinden iyi ama tm3'ün bana göre baya düşük kalıyor hiç mat çözmedin mi?
  • senatuncay S kullanıcısına yanıt
    Evet matematik sınavına giremedim bir aksilikten ötürü. Öğrenciler ile konuşma fırsatı bulamadım , tanıtım günlerine de gidemeidm malesef şehrim çok uzak kalıyor.senin edindiğin bilgileri, özellikle iş imkanlarına ait bildiklerini özelden anlatabilir misin rica etsem?çünkü çevrem ggerçekten korkunç şekilde olumsuz telkin yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senatuncay S kullanıcısına yanıt
    Tutma konusunda da kesin gibi bence için rahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.