Şimdi Ara

Sözleşmeli Erlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben lise Bilişim teknolojileri mezunuyum aynı zamanda bu sene AÖF işletme bölümüne kayıt olucam sözleşmeli erliğe başvurmayı düşünüyorum eğer kazanırsam görevimi yerine getirirken ünide okuyabilir miyim sonradan astsubaylığa geçiş yapmak istiyorum ordada üni mezunu istiyorlar ondan dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41424344 -- 17 Temmuz 2015; 1:17:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aöf olduğu için zaten sadece sınavlara giriyorsun haftasonu çarşı izinlerinden istifade ile sınavına gidebilirsin fakat sözleşmeli erlikten direkt olarak astsubaylığa geçiş yok diye biliyorum teyit etmen gerek
  • Araştırmalarımdan anladığım kadarıyla 3 yılı doldurduktan sonra eğitim durumuna göre başvurabiliyoruz yani üni mezunuysam Astsubaylığa başvurabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41424344 -- 18 Temmuz 2015; 23:06:28 >
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luluruk -- 17 Şubat 2021; 3:3:51 >
  • Yardımınız için teşekkürler

• Kkk sözleşmeli erliğe 31 temmuzda başvuru yaptım bende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun başarılar dilerim.

• Uzak durun arkadaşlar allah akıl vermiş şu aklınızı bir kez kullanın hiç değilse.
  • Arkadaşlar gönüllü askerlikte bu kadar dert çile sıkıntı stres parasını verince neler yaparlar kim bilir... ? Bari sözleşmeli er değilde Sözleşmeli Uzman olarak değerlendirin..

Bu işi düşünenlere de hava kuvvetlerini öneriyorum !
  • Artık askere gidince Uzman Çavuşluğa başvurmayı düşünüyorum peki Uzman Çavuşluk nasıldır ve hangi kuvvetleri önerirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.