Şimdi Ara

Sözüm ve uğraşım burda biter,Allah'a havale ediyorum DH'i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanlara fayda ve bilgi veren konuları anında silin."bacağımdaki kıllar","sevgilime don alacam ne renk alim","kaç günde bir etek traşı oluyosunuz" konuları en az 2-3 saat öylece dursun.Helal olsun ne diyim.

Size tek diyeceğim,o şehit analarını ağlatanları öylece gizliyorsunuz ya;o anaların bedduaları üzerinize olsun.Bu teröristleri gizlemede payı olan herkesin.

Buyrun size DH dışardan nasıl gözüküyor ve nereye gidiyor:

http://www.eksisozluk.info/sozluk.php?process=word&q=donanim+haber+forum&sayfa=1

quote:

çoluk çoçuğun post kasarak çeşitli rütbelere ulaştığı sanal alem teknik bölümlerinde açtığınız konuya hemen cevap gelir ve işinizi halledersiniz çok kötü bir admin ve moderator takımı vardır ve çok yanlıdırlar

quote:

gerçek amacından sapmış,her üyenin konu dışıda toplandığı,rütbe denen saçmalığın bulunduğu forum.
    kendini birşey sanan kibirli modların arenası haline gelmiştir.ayrıca kelimelere reklam uygulaması yapılmaktadır.

quote:

konu dışı bölümünde "ayağım ağrıyor yardım edin", "canım çok acıyo", "boyum çok uzun", "kulağıma su kaçtı yardım edin" tarzında harbiden alakasız şeylerin konu olarak karşımıza geldiği lakin her yardım çağrısının da karşılıksız kalmadığı, zaman öldürmeye birebir mekan..

• Bir yerde haklısın ama DH derdine derman arayanın dermanını bulduğu bi aile.
  • yanlı admin takımı konusunda çok azda olsa katılacağım

aylar önce altay ile ilgili bir genel topic açmıştım futbol bölümüne rakip çekemeyen takım taraftarları gelip topici kirletti ve ardından yalvarmama rağmen suçum yokken ban yedim ve ardından konum silindi

ama o gelip benim konumu kirleten tartışma çıkaran hakaret eden kişilerin topicleri hep açık kaldı ve ceza almadılar

benim tahminim 1 karşıyakalı ve birde göztepeli admin var o bölümdesürekli tartışma çıkmasına karşın topicler yüzlerce sayfa oldu hala açık silinmiyor ama en ufak bi altay de adamı eziyorlaranlamak mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 30 Ağustos 2008; 22:24:32 >
  • kardeşim futbol konusunda tahammül etmek daha kolaydır.Binlerce şehit verdiğimiz,arkalarında binlerce şehit anaları bırakan teröristleri koruyan kollayan modlara ben nasıl tahammül edeyim ?
  • peki özel gün diye herkez susacak o günümü konuşacak
  • niye bukadar ciddiye alıyorsunuz,bir site bir forum nihayetinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ready44

kardeşim futbol konusunda tahammül etmek daha kolaydır.Binlerce şehit verdiğimiz,arkalarında binlerce şehit anaları bırakan teröristleri koruyan kollayan modlara ben nasıl tahammül edeyim ?

bana bunu kanıtlarmısın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: meydey_3

quote:

Orjinalden alıntı: ready44

kardeşim futbol konusunda tahammül etmek daha kolaydır.Binlerce şehit verdiğimiz,arkalarında binlerce şehit anaları bırakan teröristleri koruyan kollayan modlara ben nasıl tahammül edeyim ?

bana bunu kanıtlarmısın ?

kanıtlar silindi arkadaşım.silinen konuları yönetici görebilir ancak.3-4 saattir konu dışında olsaydın görürdün silinen konuları.2 saat önce silinme nedenini şikayet mesajı ile sordum yanıt yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ready44 -- 30 Ağustos 2008; 22:33:36 >
  • Bazıları dini duyguları sömürü amacı olarak kullanır, bazıları Atatürk sevgisini, bazıları da şehit analarının gözyaşlarını.

Bak sevgili ready44, üst tarafta yönetimle görüşebileceğiniz ve kuralları okuyabileceğiniz konular var. Onları inceleyip istediğin itirazı usülünce dile getirebilirsiniz. Ama lütfen kendinizi üyeler önünde haklıymış gibi göstermek için şehit analarının gözyaşlarını kullanmayın bir daha olur mu?

Adam gibi gerekçelerle bizimle tartışana her zaman saygılı şekilde cevabını vermişizdir, ama üyeler önünde kendini haklı göstermek için şehitleri ve analarının gözyaşlarını araç olarak kullanacak kimseye verecek bir cevabımız olamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.