Şimdi Ara

SP 2 Yİ KALDIRMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN SP2 Yİ KALDIRIP SP1 İ KURMAK İSTİYORUM NASIL YAPABİLİRİM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞŞKÜRLER..

• eger sp2 yi sonradan yuklemediysen kaldiramiyosn
  • sp2 yi windows cd si ile birlikte yüklediysen kaldıramazsın, anca windowsu tekrar kurup sp2 siz cd yle kurman gerek.
  • peki neden sp2 kaldırmak istiyorsun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GΣ©ΣĶЏ$Џ

sp2 yi windows cd si ile birlikte yüklediysen kaldıramazsın, anca windowsu tekrar kurup sp2 siz cd yle kurman gerek.

En iyi çözüm bu herhalde...
  • SONRADAN YUKLEMEDİN SP 2 Yİ?
  • Sonradan yüklediyseniz kaldırabilirsiniz ancak Windows'la yüklediyseniz zor..
  • windowsun üstüne sp2siz bir sürüm kurarsanız belki işe yarar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet313

ARKADAŞLAR BEN SP2 Yİ KALDIRIP SP1 İ KURMAK İSTİYORUM NASIL YAPABİLİRİM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞŞKÜRLER..

sp2 yi neden kaldırmak isitiyorsun.
    sp2 siz XP nin çok açığı var. yüksek kapastieli HDD leri tanımaz. usb 2.0 da sorun olur.
  • Service pack 2 sorun yaratıyor sananlardan biri sanırım arkadaş. Bi ara öyle bi söylenti vardı ve beni çıldırtıyorlardı. Geçen gün arkadaşda format attık sp2 yüklicem dedim, gerek yok çok sorun yaratıyormuş dedi. Bende senin allah belanı versin dedim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vanq

Service pack 2 sorun yaratıyor sananlardan biri sanırım arkadaş. Bi ara öyle bi söylenti vardı ve beni çıldırtıyorlardı. Geçen gün arkadaşda format attık sp2 yüklicem dedim, gerek yok çok sorun yaratıyormuş dedi. Bende senin allah belanı versin dedim :)

ilk çıktıgında bazı uygulamalarda sorun çıkarmıştı ama üzerinden kaç yıl geçti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.