Şimdi Ara

Sp Farm cok gec kalmısım !! yardım ltfn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaslar ben blade char var 21 suanda cok fecii durumda sp sıkınıtısı cekiom + yanlıs skill verdim . rehberdeki skill 0lamayı okudum amma daha henuz kalpleri biriktiremedim. tiger kesiom cok nadir düşüo 2 oldu simdi... Bana bi önerisi olacak varmı .lvl atlamadan bi 9 gapla sp kasmam lazım nası yapacam??????? 2k-3k kadar sp kasıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0rm3n -- 23 Mayıs 2007; 13:46:15 >

• aga sen en iyisi 20 levellik görevini yap onu yapınca skillerini kapatabiliyon üstelik sp de geliyo ama görev aşırı zor
  • yeni bi char açma imkanın varsa bu iş için uğraşacğın zamanda o charı 16 yapar 9 gap a getirir farmına başlarsın senin durumunda olsam böle bi tercih yapardım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cerkez13

yeni bi char açma imkanın varsa bu iş için uğraşacğın zamanda o charı 16 yapar 9 gap a getirir farmına başlarsın senin durumunda olsam böle bi tercih yapardım.

ii hos guzel dionuzda tkrr 20 olmak kasar beni . bi tane spli char var okcu oda 17 lvl bi tane daha acsam mı acmasam mı bilmiom .okcu eziq diolar oyundakiler
  • Ezik falanı bırak bence canın hangi adamı açmak istiyorsa onu aç yoksa ilerde istemediğin bir çarla oynamak zorunda kalırsın bence yeni adam aç herşeyi adam gibi yap güzel bir çar yapılandır.
  • yeni char aç
  • simdiye kadar 2 char actım . 2side str 'di biri blade dieri okcu .bu nukerlik ve int hakkında tavsiyesi olacak
  • Force ve weapon skillerine level up yapma.. Suan kacta ise oyle kalsın..
    Yetecek kadar sp biriktirince yeniden up yap.
    Her zaman kendi levelinle full str ise weapon levelin nuker isen force levelin arasında 3 fark olsun..
    Hem yeterince ex hem de yeterince sp alirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest53545634 -- 23 Mayıs 2007; 15:13:37 >
  • şuan hiçbir skill açma çok geç kalmamışsın..
    force a verme tek fire light cold birine ver..
    sadece kullandıın silahın skilline ver..
    bi lvlda sabitle ikisinide sonrasında paso canavar kes lvl 25 e kadar fln bişi kullanma skillerde sonrasında daıt skilleri toparlarsın bu arada o quest okadar zor deil. zmaanla yavaş yavaş toplanıyo merak etme bl quest yap ii skill point verir.. ama kullanma dediğim gibi biriktir..
  • tekrardan 20 lvl olmak kasar beni diosan sen hiç oynama bu oyunu zira 80 lvl olmak dahada kasacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: THaNoS

Force ve weapon skillerine level up yapma.. Suan kacta ise oyle kalsın..
    Yetecek kadar sp biriktirince yeniden up yap.
    Her zaman kendi levelinle full str ise weapon levelin nuker isen force levelin arasında 3 fark olsun..
    Hem yeterince ex hem de yeterince sp alirsin

ben okcyu kascam kim ne derse desin zaten ekşınlar 50'de felan baslar heralde . yavas yavas itemde yaparım [inş yani] . bide suanda 17 lvl okcu işte fire ve pacheon eşit gidiom 12'de ikiside

quote:

tekrardan 20 lvl olmak kasar beni diosan sen hiç oynama bu oyunu zira 80 lvl olmak dahada kasacaktır.

80 olacagımı zannetmiorum cok zor görünüo bi 60 62 olursam yeter bana

• ndn blade açtınkı zor kasılıo 0dan aç yada para ve gorew sıkıntısı cekcen
  • Farm yapmak için geç kalmadın.Skillerin uygun bu arada farm yapılır.Tam yerindesin.12 skillerin 21 olduğun 9 gap olacak ve tam yerindesin.24 ol sos bow bul skillerini 15'e getir tekrar 9 gapla kas çok iyi yerdesin farm için.
  • ben 25im 2 farkla yapıyorum:D MASTER LWLİM 100
  • iyi güzelde bi daha 20 olmak beni kasar demişsin 20 lvl a kadar kasamıosan 9 gap ta napıcan
  • Ya neyse arkadaslar blade chardan vazgectim farm'lı okcuyu kasacam. 15'e kadar hiç level up demeden geldim 15'de 3 gapa düşürdüm saunda 17 lvl işte 5 gap var ... 9 gapa cıkarıp devam edecem .24-25 gibi tkrr 3'e düşürmeyi düşünüom.__suanda 1879 sp var %75 lvl 17__fire 12/ pacheon12... cok tsk ederim fikirlerinizi sundugunuz için
  • quote:

Orjinalden alıntı: n0rm3n

quote:

Orjinalden alıntı: Cerkez13

yeni bi char açma imkanın varsa bu iş için uğraşacğın zamanda o charı 16 yapar 9 gap a getirir farmına başlarsın senin durumunda olsam böle bi tercih yapardım.

ii hos guzel dionuzda tkrr 20 olmak kasar beni . bi tane spli char var okcu oda 17 lvl bi tane daha acsam mı acmasam mı bilmiom .okcu eziq diolar oyundakiler

dediğin ii hoş güzelde ben full str fire bow um 80 e kadar böle gidicem 80 de 1 weapons skilli daha fullücem büyük ihtimalle glave
    kasmak için bow
    pvp için glave dün araştırdım en iyi yöntem bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.