Şimdi Ara

SP FARMİNG denen hillet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni bir çarla SP farma başladım ama resmen duman olsum şu anda kaplan kesiyorum gelen xp bana sadece 00,05 lwl atlatıyor bu oyunda 50-60 bin sp biriktiren insanlar varmış bence onlarda peygamber sabrı var derim bütün sikilleri açmak için ne kadar sp birikriemek lazım sadece blade master ve fire ve force sikillerine yetecek olan toplam sp nedir yazan arkadaşa şimdiden teşekkürler ederim hepinize iyi oyunlar

• walla sp farm denen olay en yüksek mastery ni levelinden düşük tutacaksın. en verimlisi 7 lvl altındaysa oluyoomuş. ama millet oyunun başından 2 lvl aşağıda tutarsan sıkıntı yaşamazsın diyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas -- 29 Ocak 2006 2:38:55 >
  • 15 günde 12500 sp aldımdı ( server kapanmadan önce ) halen onnarı yiyom :) ( günde 7-8 saat oynadımdı okla )

eh 18 lvl olabiliosun en fazla zaten o 15 günde fecii kasıo ama...

toplam gerekn SP ise bütün skiller için ( kullanamadığın silah skilleri var tabii ) 91320 ( doksanbir bin üçyüzyirmi ) ( okçu için )
  • O kadar da kasmaya gerek yok bence.
    Ben baslarda biraz kastım forceden heal ve rezz actım colddan biraz actım defans icin lightning full zaten.Bundan sonra normal gitcem bitek lightning yeter bana.
  • ben lv 10 um glaveci sadece lightingin ilk güyüsü açık sp=120
  • tomb stone görevini yapıyom
    95 experince
    158 sp geliyo
    yeoha görevini yapınca yaşdımmmm
    sp farming ilerde çok işine yarıyo ben ben sp mi lvlımdan 8 lvl aşağıda tutuom
  • Bu sp farming olayını çok abrtıyosunuz arkadaşlar zaten sabrederseniz siz mastery'nizi levelinizle aynı level'de tutsanız bile yinede size gerekli olan iki mastery'de istediğiniz skill'leri zaten açabiliyorsunuz yani bu kadar teknik detaya girmeye gerek fazla yok bence...Ama iki level düşük tutmak her zaman için iyi ne zorlanıyorsun ne de fazla kasmana gerek kalmıyor....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

15 günde 12500 sp aldımdı ( server kapanmadan önce ) halen onnarı yiyom :) ( günde 7-8 saat oynadımdı okla )

eh 18 lvl olabiliosun en fazla zaten o 15 günde fecii kasıo ama...

toplam gerekn SP ise bütün skiller için ( kullanamadığın silah skilleri var tabii ) 91320 ( doksanbir bin üçyüzyirmi ) ( okçu için )

bence sen kendine işkence çektirmişsin.sonuç olarak okçunun bütün skilleri yararlı değil.nizamı bir şekilde lvl atlayıp gerekli skillere verince zaten sp artıyor bile!(lvl 20 ye kadar söylüyorum)
  • sp farming doğru kullanılınca oldukça faydalı oluyor. bir yandan cold bir yandan da fire açıp gereken yerde gerekeni kullanarak çok rahat ediyorsunuz. giant falan keserken cold kullanıp levelinizdeki npcleri keserken fire kullanıyorsunuz. yanında bir de grass walk oldu mu harika oluyor. bir de glavie ya da spear kullanıp okçudan son skili ve kartal serisini açınca bir tatlı oluyor ki tadından yenilmez.
  • sayın home_sweet_chaos arkadaşım 12500 sp aldım diyorsun ben şu anda 16 lwl'lim ve sp 2700 nasıl olacakta 18 lwl'e kadar 12 bin sp birikecek ilk lwl'den beri farming yapıyorum (biliyorum gerçek olay 9 lwl farkla başlıyor benim lwl farkım 11her yaratık kestiğimde bana gelen xp 00,03 neyaparsam yapayım 2 yaratık bir sp puanı acaba lwl yükseldikçemi sp gelimi artıyor? ama ben 6000 sp biriktikten sonra bırakacağım ve lwl farkını 3 fark bırakıp sürekli öyle kasacağım ne olursa bahtımıza
  • arkadaslar su sp farmın olayı nedır dıyosunuzkı yok ben 12000 sp topladım soyleyınde bende toplıyım bende 150 var onu klullandım kalmadı lvl 17 bı ogretınde ogreneyım cahıllıgımın kusuruna kalmayın anlatırsanız sevınırım
  • Bak azrail2306 kardaş senin normal atladığın lwl'le. lwl atlattığın mastery lwl'leri arasında 9 lwl fark olursa işte o zaman farmıngtesin demektir mantık şu ,az xp puanı geldiğinden sp puanı gelmesi artıyor örnek verecek olursak bir lwl atlamak için 1000 yaratık kesmen gerekirken o zaman 5000 yaratık kesmen gerekiyor ve o zor lwl atlama sırasındaysa diyelimki o lwl'li atlarken 250 sp puanı kazanacağına 750 sp puanı kazanıyorsun işte bu olaya farming diyorlar bilmem anlatabildimmi anladığım kadarıyla ilk lwl'de başlama şartı yok 9 lwl farkında hangi lwl'de olursanız olun farming yapıyorsunuz demektir
  • aradakı lvl farkı en fazla 9 olabılır yanı 9 dan fazla fark bıraksanız bıle 9 la es duzey alırsınız sp oyuzden o kadar kasmanın alemı yok bıde lvl farkını bence 5 bırakın daha ii oluyo benden demesı baymak ıstemıyorsanız yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: redsamuray

Bak azrail2306 kardaş senin normal atladığın lwl'le. lwl atlattığın mastery lwl'leri arasında 9 lwl fark olursa işte o zaman farmıngtesin demektir mantık şu ,az xp puanı geldiğinden sp puanı gelmesi artıyor örnek verecek olursak bir lwl atlamak için 1000 yaratık kesmen gerekirken o zaman 5000 yaratık kesmen gerekiyor ve o zor lwl atlama sırasındaysa diyelimki o lwl'li atlarken 250 sp puanı kazanacağına 750 sp puanı kazanıyorsun işte bu olaya farming diyorlar bilmem anlatabildimmi anladığım kadarıyla ilk lwl'de başlama şartı yok 9 lwl farkında hangi lwl'de olursanız olun farming yapıyorsunuz demektir

dostumsagol ama bı soru daha neyle neyın farkını 9 bırakacagız ben onu pek anlamadım master skıllı dedıgım su cold veya weapondakı verdıgımız skıll mı

• bn cevap vereyim silah lvlin ve elemental lvlin ile karakter lvlin arasinda 9 lvl fark olmasi lazim
  • walla ben glave kullanıyorum lv11 glavieden lv 5 skilini açtım öle idare ediyorum sp daha 200 felan daha yeni başladım ben 9 lv fark bırakarak kasmayı düşünüyom eğer çok bayarsa farkı azaltırım
  • SP boş iş arkadaşlar.. Çünkü Eğer Tüm Skilleri açıcaksanız SP kasarsınız ama burda 60 olup tüm skilleri açıcak bi arkadaş yoktur bence.. Bayılırsınız ve sp kasıcam diye oyundan soğuyorsunuz farkında olmadan.. zaten sp kasarken sıkılıyorsunuz lvl 30 lara geldiğinizde lvl kasmak ta zorlaşacak ve oyunu bırakacaksınız.. Boşuna gideccek o kadar emek..
  • Silkroad a olan sevgimiz ve bağlılığımız sonuna kadar devam eder
  • yani tadında bırakmak lazım. 50-60 k sp kasmanın lüzumu yok. elbette karşılığını görürsünüz ama bol sabır ve zamana ihtiyaç var.
  • Yaw ne 50-60k sı ben bi cold bi lightning kullancam başkja da lazım değil bana.Bi de hani mastery lvl 9 az olcakya.Şimdi ben lvl 9 um cold lvl im 1 de.
    9-1=8 lvl fark mıdır yoksa cold açmak için lvl i 5 e kadar çıkarmak zorundaydım 9-5=4lvl buna göre mi hesapliycaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.