Şimdi Ara

SP KASMANIN KOLAYI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya beyler delini biri kuyuya bir taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış.

Ya sizin işte buna döndü ha her kafadan ayrı bi ses çıkıyo. koptum ya

• quote:

en iyi yontem denemek birazdan level atlayacam bakalım bir skilki kendi levleime getirince olayim
    bişey kaybetmiş olmam &2 exp den başka
    o zaman kesin bi sonuç verebiliriz

quote:

Orjinalden alıntı: _THE_

lvl 20 ıken 19 dustugumde stat poıntım dusmustu dolayısı ıle sende bana kalırsa bu konuda sallıyorsun ha masterın yuksek lvl dusuk ken kullanılan skıller ıcın bır sey dıyemem onları denemedım ama sen soledıgın ıcın onuda denıcem bakalım dogrumu !!!

Beklemeye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinseng -- 15 Haziran 2006; 8:18:45 >
  • lvl 38-39 a kadar gelin 30 nukelerini açın 8-9 farkla sp farm yapın hem nukelerle daha kolay kasarsınız hem zevkli olur hem para kazanırsınız hemde farm yaparsınızki ben öle yapıyorum
  • arkadaşlar en iyi kasma yöntemi max lvl e gelip sp kasmaktır.
    lvl 7 0 olunca zaten dogal olarak exp ilerlemioyr. ve hızlı sp geliyor.ve o düzeye geldiginiz için belli skiller netleşiyor.adam akıllı karar veriyorsunuz ne acıp acmayacagınıza. siz sadece lvl kasın . str mi int mi karar verin sadece lvl kasın yay ile int iseniz cold str iseniz fire verin. lvl 30dan sonra strong bowa yüklenin sadece tek skill kullanmayı bilene yeter artar.
  • ben %2 exp kaybedince ağlamaklı oluyom sen nediyon ya!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.