Şimdi Ara

Spacy Alpha vs Symphony Sr125 vs Sym Crox (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Video Tapes

quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Crox mu? Büyük hata yapmışsınız o parayı hakeden bir motor değil

Yok daha almadım karar verdim sadece, neden haketmiyor sizce ?

fiyatını haketmiyor derken 5000TL civarında olduğunu tahmin etmiştim. Oysaki 6200TL imiş.
    Bir kere tekerler 12" çok küçük ve dengesiz bir scooter, tipi tasarımı fena değil ama bunu 2. elde satarken de çok zorlanırsınız çok değer kaybeder. yamaha bws'in çakması gibi duruyor.
    Sıfırı bile her bayide bulunmaz. Fiddle2 alın kesinlikle daha iyi. Yani sırf tipine bakarak karar verdiyseniz zevk meselesi ama mantıklı bir tercih değil bence.

• Teşekkürler yorumun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Video Tapes -- 17 Kasım 2015; 13:19:22 >
  • evet SYM Crox alındı mı?
    filmin sonu gelmemiş :)
    Şaka bir yana gerçekten Gerçek anlamda soruyorum 5-6 bin TL civarında alınabilecek en iyi Scoterlar neler olabilir konu ile ilgili gerçekten motor bilgisi olan arkadaşlarımız yazarlarsa sevinirim.
  • atillaahmetalp kullanıcısına yanıt
    bende yaklasık aynı butcede alım yapmayı planlıyorum..suzukı address veya sym sympony dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

bende yaklasık aynı butcede alım yapmayı planlıyorum..suzukı address veya sym sympony dusunuyorum.

dikkat edin ha 2 yıldır düşünüyor boş beleş adam bide almaya karar verirse artık 30000 boş post barajını aşar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parola_18 -- 7 Mayıs 2016; 8:26:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parola_18

quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

dikkat edin ha 2 yıldır düşünüyor boş beleş adam bide almaya karar verirse artık 30000 boş post barajını aşar

+ Ayrıca ilan verenleri şikayet etme gibi bir huyu var... (ilkokuldaki bebeler gibi)
  • 2 yıl degıl 1 yıl bıle olmadı dusunelı,ama her yerde kapak yedıgın ıcın sımdı benım mesajlarımı kovala bakalım , hero yu bıle çin motoru sanacak düzeyde bilgisi olan hüllooğğccuu vatndaş gelmiş bana lafa carpmaya calısıyor aklınca.

http://forum.donanimhaber.com/m_116423596/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillaahmetalp

evet SYM Crox alındı mı?
    filmin sonu gelmemiş :)
    Şaka bir yana gerçekten Gerçek anlamda soruyorum 5-6 bin TL civarında alınabilecek en iyi Scoterlar neler olabilir konu ile ilgili gerçekten motor bilgisi olan arkadaşlarımız yazarlarsa sevinirim.

Suzuki Address.

9 beygir, 97 kilo, enjeksiyonlu, büyük teker, düşük yakıt tüketimi, kapalı kask alabilen bagaj, Japon.
  • Paylaşım ve öneride bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • symphony üretimi mi duracakmış.Tamda almayı düşünüyordum
  • Mt dede konuyu senmi actin birde urerim duracaksa nerde yaziyor bu kaynak ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    konuyu açan Arkadaşın editi kaynak umarım doğruluk payı yoktur
  • Birsey dememiski ogrendim demis nerden kimden,onun ispati.....

Yok.

Bende konu acayim yamaha deligthin uretiminin durdurulacagini ogrendim diyeyim mesela,sari cizmeli mehmet aga hesabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crauls kullanıcısına yanıt
    peki sence bu motor parasının hakkını verir mi?İlk motorum olcak alırsam ya bunu ya da sym jet4 alacagım.Bu bıraz daha pahalı jet 4 ten
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.