merhaba arkadaslar bu spam reklam maillerinden biktim, yahoo kullaniyorum, bu reklam maillerini onlemenin bir caresi var mi 2 dakkada bir geliyor.. lutfen yardim edin biseyler biliyorsaniz...
user adını değiştir ben öyle yaptım ( İşnet )
işnete deneme abonesi ol ömür boyu pop3 destekli 8 mb mailin olsun. Ya da yahooyu çok seviyorsan yahodan bir tane daha al. yahoo bende de vardı aynı dertten ve de pop3 desteğini kestiğinden beri kullanmıyorum.
mail ne hotmail mi ¿ yahoo mu ¿ diğer mi ¿ (diğerse hangisi ¿ )
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tRiffLe</i> yahoo kullaniyorum<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> degistirmeyi ben de dusundum ama bir suru kiside kullandigim mail adresi kayitli, birsuru mail grubunda kayitli. bilemiyorum ne yapsam..
spamhilator programını kullanın....freeware...üstelik spam word ları kendiniz dahi tanımlayabiliyorsunuz... çok başarılı bir program... yapacağın tek şey mail accountunu tanımlamak...
her gelen mailde yukarıda spam olup olmadığını isaretliyorsun bundan sonra gelmiyolar
geliyorlarsa block yapman gerekecektir
bi yol daha var : gelen maillerde alt ya da ust kısımlarda "unsubscribe .. " diye bişey varsa bu tip yerlerde uyeliğin var demektir .uyelikten cıkmalısın.