Şimdi Ara

Sparkle 9800 O.C. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 9800 oc yaptım aşağıda değerler var fazla mı yükselttim diye korkuyordum buraya daha bilgili birine sorayım diye konu açtım. ben bi soğutucu takıp daha da artırabilir miyim çünkü şu anda gayet güzel çalışıyor :d yardımcı olursanız sevinirim :d
    Gpu clock=550(675)
    Memory=900(970)
    Shader=1375(1687)
    Sıcaklık boştayken 38 derece oyuna girince 40 felan oluyo sizce daha ne yapabilirim?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• kardeş voltaj vermedikten sonra kolay kolay birşey olmaz zaten %20 core clock %8 memory clock arttırmışın. bellek hızlarını biraz daha arttırabilirsin...ortalama %25 civarı o.c. yapabilirsin gibime geliyor...tabi sıcaklıklarada dikkat etmende fayda var ...http://forum.donanimhaber.com/m_55555400/tm.htm bu benim karta yaptığım o.c. kalem mod 6 aydan beri yakamadım
  • yardımın için saol snn ekran kartına naptın öle ya süper olmuş resmen ikiye katlamıssın helal olsun bnm ekstra taktığım fan var ekran kartımda fazla ısınamıyo zaten soğutucuda alcam ama dayanamadım kıskandım seni artıracaz biraz daha ALLAH RAZI OLSUN TEŞEKKÜR EDERİM :d
  • yalnız yinede dikkatli ol voltaj vermeden birşey olacağını sanmıyorum ama mesuliyette almak istemem. hoş forumda bakarsan bu işi voltajla yapıp kullanan çok kişi var zaten bu hızla giderse 9800 de dahil bir çok kart 1-2 yıl içinde antika olacak...soğutmanında iyi olduğunu söylemişsin ozaman kart nerelere kadar çıkacak deneyebilirsin...bence 710 mhz civarı c.clock 1100mhz civarıda m. clock voltajsız görür ki bununda getirisi çözünürlüğe göre 5-15 fps arası değişir...
  • zotac 9800 gt üstünde xigmatek bifrost soğutucu ile bios modlayarak yaptığım değerler
     Sparkle 9800 O.C. Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master93 -- 22 Mayıs 2012; 20:39:52 >
  • ya kardeş biosu modlayarak felan demissin ya onu bana bi anlatsanız bide şu voltaj vermeyi felan bana anlatında bnde deneyim bn daha yeni başladım bu işlere şimdiden anlatacağınızı biliyorum teşekkür ederim bide test programında open gl hatası alıyorum bazen ama siz şu modlayarak ve voltaj vermeyi bi anlatsanız ya Allah rızası için çok teşekkür .....
  • open gl hatası fazla kaçırmışın değerleri düşür zotac 1.1 v değerr veriliyor enfazla o yüzden burda kaldım kart asus olsaydı rahat 900 mhz görürüdüm core da bios modlama pek avantaj sağlamıyor soğutucunun sağlama olması gerekiyor bios için sağlam değilse msı afterburner ile yap netten nvflash indir bide nibitör programını indir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Athlon x3 450 o.c. yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.