Dostum bende 22'' LCD var Forumdaki arkadşların yazsını okumadım kafam biraz güzel kusra bakma Sen şuanda Memnunmusun ona göre alıcam bende o ekran kartından ? Ben oyunlarda grafiklere çok önem vermekdeyim 1680*1050 oynuyorum her oyunu antilasing kapalı olarak sence nasıl ? bende şuanda 4850 var ama Nvidia ya geçmek istiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: gorkem0707
Dostum bende 22'' LCD var Forumdaki arkadşların yazsını okumadım kafam biraz güzel kusra bakma Sen şuanda Memnunmusun ona göre alıcam bende o ekran kartından ? Ben oyunlarda grafiklere çok önem vermekdeyim 1680*1050 oynuyorum her oyunu antilasing kapalı olarak sence nasıl ? bende şuanda 4850 var ama Nvidia ya geçmek istiyorum
4850 bu kartı ezer bu karta geçseksen yanlış bi seçim yaparsın geçseksen Nividyanın daha üst bi ekran kartına geçmeni öneririm
SPARKLE GURULTULU FANI VAR DEYİP GEÇİLECEK CİNSTEN OLMAMALI CÜNKU : SPARKLE 9800GT SERİSİ SİTEYE GİRİP BAKMANIZI TAVSİYE EDİCEM 6 ADET 9800GT TUREVİ VARDIR ARKADASLAR BUNA DİKKAT ETSİNLER VE TAVSİYE 9800GT ALICAKSANIZ 1GB OLAN MODELİ ALIN DÜŞÜK COZUNURLUGU OLAN MONİTORE 512MB LIK OLAN YETER CİNSİNDEN SACMA SAPLANTILARA DÜŞMEYİN RAM ÖNEMLİDİR (ÖRNEK GTA IV ne demek istediğimi bilen bilir) AYRICA KOCAMAN DONANIM HABER SİTESİNDE 9800GT 1GB EKRAN KARTINI TEK BAŞINA VEYA 2ADET 9800GT İLE SLİ SİSTEM OLARAK KURUP NORMAL VE HIZ ASIRTMALI TEST YAPILMAMIŞ OLMASINI ANLAMAKTA ZORLUK CEKİYORUM VE DERİNDEN UZUNTU İÇİNDEYİM :( :dd BU KARTI KİMSE DOGRU TANITMAYA CALIŞMADI OYSA YABANCI SİTELERDE HAKKINI VEREN TESTLER VAR
BİRDE KUCUK BİR SORU :d ekran kartını neden alıyoruz oyun için ise o zaman nvidia mı ati mi oyunlarla daha performanslı calışıyor(SÜRÜCÜ VE YAZILIM OLARAK) ? yanıt %88(:F) NVİDİA o zaman secilecek model n vidia arasından tercih edilmelidir dersek %88 (:F) dogruyu soylemiş oluruz sanırım :DDD ZATEN ATİ DE BEDAVAYA KARTLARINI VERMİYOR :dd AMA HERKESİN TERCİHİNE SAYGI GOSTERMEK LAZIM.. 9800gt 1gb oyun goruntulerine youtube dan ulasın yabancı siteleride arastırın 9800gt sli testlerine bakın Nvidia dan yana olmak bir ayrıcalıktır diyebiliriz aslında
Dark Sector Oyunun resimleride eklenmiştir
Dostum bende mirror's edge acaip kasıyo içerde. Dışarda bi sorun yok. PhYsX kapattım. Oyunda takılmalar oluyodu. 180.22 yüklü. Sende de böyle oluyo mu?
SS ler açılmıyor nedense bende.
quote:
Orjinalden alıntı: Ermeydan
Dostum bende mirror's edge acaip kasıyo içerde. Dışarda bi sorun yok. PhYsX kapattım. Oyunda takılmalar oluyodu. 180.22 yüklü. Sende de böyle oluyo mu?
Hayır gayet rahat ve akıcı bi şekilde oynuyorum
şimdi sonuç ne hd 4830 mu yoksa 9800gt mi daha ii ona göre alıcam
quote:
Orjinalden alıntı: buzzy104
şimdi sonuç ne hd 4830 mu yoksa 9800gt mi daha ii ona göre alıcam
Bu konuyu hiç sorma her kes kafasına göre yorum yapıyo hangisine gücün yetiyosa al :D sen git en iyisi daha üst seviye kartlara bak.
bak bench önemliymiş senn fps yazanyerde 53 60 a falan çıkıyo ama benchdee en yüksek 48 i görmüş minimum 23 e düşmüş
quote:
Orjinalden alıntı: alpello
bak bench önemliymiş senn fps yazanyerde 53 60 a falan çıkıyo ama benchdee en yüksek 48 i görmüş minimum 23 e düşmüş
yerdeki adamlara doğru bakarsak tabikide 53 lere çıkar çatışma anlarında fps 30 larda dikatini çekerim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme