Merhaba,
Urunu yaklasik 5-6 gun kadar once ankarada bilgisayarci bir arkadasimdan aldim. Kendisi hazir sistemle almis 3 ay falan olmus.Saniyorum incehesapti , faturasina bakicam tekrar.
Urunu aldigimda kapali kutu jelatinli olarak aldim ancak cok enteresandirki isi ve fan sesi kotu durumda idi.sifir urun sonucta ama tam yuk altinda 90 derece görüyordu ve fan devirleri yuksek idi.
Mecbur karti dikkatli bir sekilde soktum.Bir baktim fabrikasyon termal macunu katilasmis. Duzgun bir sekilde arctic mx6 macun ile temizledim. Termal padleri vs sorunsuz ama ilginctirki macun , sifir kartta nasıl bu durumda olur bilemedim.
Forumdan Burhan abi(demircibu)'yede danistim Intel genel anlamda kalitesiz macun kullaniyormus sanırım, ama soylede bir sey var. Bu kartin sonucta faturasi 3 aylik ama fabrikada uretim tarihi vs derken 1 sene de olabilir bekleme tarihi.
Ha bu durdugu yerde macun kururmu bilmiyorum ama her neyse mx6 ile maksimum 72 75 derece gormeye basladi benim kasada. Ve fan sesleride duzeldi.
Hic bir problemi yok ama soktugum icin garanti dışıdır ama yinede 3 aylik faturasini muhakkak aticam alan arkadasa.
Fiyatlara cok hakim degilim ben bunu takas ile almistim eski cpu ve anakartima karsilik.ama saniyorum 6250 tl ideal gibi.yinede yardimci olmaya calisirim.
Herhangi bir istenilen test olursa ayriyetten yapip konu altina eklerim.
Ankara ici elden satin almak isteyen olursa misafirim olup istedigi testleride yapabilir.
Burhan Abi'den daha guclu bir ekran karti almayi dusundugum icin satisa cikariyorum.
Iyi forumlar,
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.