Şimdi Ara

[Sparta] SATILIK - TAKASLIK GLAVIER FuLL STR 76 LvL ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oke sen bilirsin ismine birşey diyemiyecemde. Server Hera dikkat edersen forumun bir çoğu herade ve hera sanırım girmesi en kolay server son 1 aydır crowded olduğunu görmedim :D
  • benim aradıgım crowded olması ve bir kervan pt sinde bomboş yollarda yürümekten se farmı bitirp akedemyi tamamlayıp thief haklamak .. boş dolu olması önemli deil millet plus çekerde ben çekmem mi

şaka bi yana.. yeni serverlar bana pek cazip gelmiyor ama teklifleri bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockTheWorld -- 9 Temmuz 2008; 3:48:14 >
  • evet arkadaşlar konuya göz atanlar upunuzu eksik etmeyin lütfen...

GÜNCELL..
  • arkadaşlar fiyat mı pahalı anlamıyorum ki

belki kimse inanmıcak ama legend 1 deyken 58 lvl charı 150 milyona satmıştık

işler git gide zorlaşıyo ama piyasa nerdeyse yerlerde sürünüo
  • Takasa teklif vereyim sana...

Alexanderda Lw 71 Warrior elinde +5 felan seti iyi 10m parası kasada gerekli herşeyi var...
    + Üstüne para yada Silk verebilirim(aşırıya kaçmadığı sürece)
  • kardeş charını çok beğendim zaten aklımdaydı hep bi str glavier almak a_kdnz_emre@hotmail.com ekle konuşalım...
  • @ Leonidas00 msn i ekledim bide bi açsan...

@ STReeT_ART teklif verdiğin charın nicki nedir nasıldır nedir ne değildir bilmem lazım.. o ayrıntıları nerden konusucaz? pm atarsan msn yollarım yada ben mi atam?

GÜNCEL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockTheWorld -- 9 Temmuz 2008; 13:35:34 >
  • @RockTheWorld
    Pm
  • arkadaşlar tekliflerinizi bekliyorum.. Fiyat normal gibi gözüküyor ama pazarlık payı ufakta olsa hala var...

cüzze miktarların lafını yapan adamlar görüorum msn de amaçları nedir anlayamadım.
  • up!

Güncel!
  • kimsenin yorum fln yazdıgı yok up layın bari yardımcı olun kardeşimize satılmadı gitti char ya..
  • cüzze miktar dediğin piyasa ayarlı miktar çok bilmiş adam
  • Kardeş ben nuisance tanırsın OKYaNuS'tan.Leonidas00 için charını alabiliriz.Oyunda olursam bana pm at uniondasın zaten.Pm bekliorum.No Up
  • Up arkadaşlar seni ekledim Leonidas00
  • sen beni msn ye ekle yarın saat 12 de açık msn em konusalım msnden ALICIYIM....
  • UP!

GÜNCEL!
  • bakan uplasa tam süper olacak.. yaw biz herkezinkini upluoz bende kimsenin konusunu uplamıcam bundan sonra..
  • yaw kardes msn deyim eklemiosun ki konuşalım up
  • eklisin zaten ben görüyorum şu asn seni meskulsun hatta

up! Güncel !
  • ben göremiom
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.