Şimdi Ara

SPARTA SERVERINDA FULL FARM 90 ARCHER! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Farm mı tamalayın senle bi kapışak Hayırlı Satışlar!
  • Char güzel....
    Hayırlı Satışlar....

Nick te fena değil.Nicki beğenmiyenler kendisininkine baksın,özenti herifler
  • Ophiafagus ben Rupture den bahsediyorum atila arkadaşım zaten yatıramasının sebebide 1h skillerini daha tam fulliyememesi, bide dün abim başındaydı ingilizce çok bilmediği için sinirleniyor arada bir ondan olmuştur öyle bişe idare et :)

Nick kötü diyorsunuzda vallahi ben memnunum şahsen kafam rahat kimse pm atamıyor BATMAN de osla saniye başı pm geliyordu yarkan felan kessem pm leri göremiyorum yani charın adı o kadarda kötü deil :)
  • Konu çok geri düşmüş up...
  • Satış bölümünden post sayısı artma kaldırınca kimse bişe yazmaz olmuş pehh

Bu arada upp :)
  • FW'de peşimi bırakmadı bu char
    okyanusun gatesini tek başıma koruyordum IIIHIII geliyor ölüyom 151 adam kestim 20 kere öldüm 10unu sen kesmişsindir

zevkliydi FW
    bu arada tek sen dalınca ben kaçıyordum
  • @Ophiafagus spartada kastığın charın id sini ve tam olarak buildini yazabilirmisin pm de atabilirsin buraya yazmak istemessen

bu arada spartada imphack çok yakın arkadaşımdır 1 yıl boyunca beraber kastık diyebilirim eğer konuşursan her konuda destekçin ve tam güvenebileceğin bir dostun olur... fakat serverde bazı kişiler tarafından pek sevilmez bunların hepsininde açıklaması vardır oynadığım yerlerde tanıyanım olur ama dostlarım dediğim insanlar nadirdir iyi seçerim... sanırım şu anda aynı guilddesiniz

edit: lol id demişim beni yanlış anlama nick olucakdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 26 Temmuz 2008; 22:40:36 >

• Ya pre olmadığı halde fw de 210 adam doğradım adamlar hem pre hemde bi dolu silk scroll açmıştı ama archer ve full farm olmamın avantajları ile bişeler yapmaya çalıştım işte :)

İmphack le bende arkadaşım aynı guildeydik o kafasına göre takılıyor durmadan guild değiştiriyor ve ben bi yannışını görmedim şahsen iyi birisi :)
  • Up.

Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi "TriaTor" -- 27 Temmuz 2008; 17:17:40 >
  • canalp saolasın.

Up..
  • çok iyi char fiyatıda hakediyo ..
    millet çok ucuza satıyo diye charlarını bu tür charların da değeri düştü...

kocaman bir UP
  • Aynen öle bide yetmemiş gibi gelip charlara pahalı felen diyorlar bu chara sadece ben 6500 silk harcadım yani 650 dolar civarı yanında alınan botlarda cabası siz düşünün artık zararımı çıkartmaya çalışıyorum ben.
  • sen sun arıyormusun hala AHMED5630593 diye birinde vardı cheats bi onunla konuş belki anlaşırsız
  • yabancı forumlarda da aynı başlığı açmanı öneririm.kendine tercüme edecek birini bul.800 ytl az para değil sonuçta(ama char hakediyor.).(800$'a bile satabilirsin.)
  • up
  • Yabancı sitelerde satış konusu açmayı bende biliyorum ama onlardan bana para nası aktarılcak onu biliyormusun? yok birsürü sorun uğraşamam burdan satılırsa satılsın yoksa kenarda durur gidipte 500 ytl yede satcak halim yok bu charı.

Evet arıyorum ahmed lede konuştum ama pek bişe çıkmadı.
  • Up çok geri düşmüş.
  • Chara 2 gün önce premium plus alınmıştır ortalığı dağıtıyorum o_O.
  • Mustafa abi Star gelicekmiş geri Killer_Sowrd un dedigine GM lerle konuşuyomuş.Ona karşılık bi çar yap Türklerin gücünü görsünler ;)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.