Tanıyorum abi Dexter'ın kardeşinden ne beklersin.Sapık
Teaser.
quote:
Orijinalden alıntı: MerTurgoN
Jaime Murray Dexter'ın kardeşi rolünde oynamıyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: Juvixted
quote:
Jaime Murray Dexter'ın kardeşi rolünde oynamıyordu.
Doğru karıştırdım.O Jennifer Carpenter'dı.
Spartacus tarzı dizi önerisi olan var mı veya bu diziden daha sürükleyici ve güzel bir dizi önerisi olan var mı???
quote:
Orijinalden alıntı: Dönüşüm
Spartacus tarzı dizi önerisi olan var mı veya bu diziden daha sürükleyici ve güzel bir dizi önerisi olan var mı???
Spartacus tarzında bi dizi yok.Ama Roma'yla alakalı Rome diye bi dizi var ama hiç sürükleyici değil ve işin savaş kısmıyla ilgili değil.
Keşke devam sezonunu çekselerdi, ama buna da razıyız.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dönüşüm
Spartacus tarzında bi dizi yok.Ama Roma'yla alakalı Rome diye bi dizi var ama hiç sürükleyici değil ve işin savaş kısmıyla ilgili değil.
Rome'u izliyorum, 8 bölüm oldu.Beni gayet sardı.Vorenus ve Pullo izlettiriyor diziyi.
Neyse konuyu dağıtmayalım.
Çok Uzattılar 2011 Sonunda
2011 sonu o zamana kadar kim öle kim kala vazgeçmeleri olası yoksa bu kadar uzun zaman vermezlerdi
Bu kadar tutan bi diziyi kolay kolay bırakmazlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Entel Gafil
Jamie Murray dexterda o sahneleri oynadıysa bu dizide herhalde kıyafet giymeden bitirir diziyi. Jamie Murray kim diyenler için;
İngiliz aksanıyla bi Spatakısss desin o bile bana yeter
quote:
Orijinalden alıntı: Entel Gafil
Jamie Murray dexterda o sahneleri oynadıysa bu dizide herhalde kıyafet giymeden bitirir diziyi. Jamie Murray kim diyenler için;
john hannah, lucy lawless ve crixus'un projede olması güzel olmuş.
blood and sand'de ölmelerine üzülmüştüm burada rollerine devam etmelerine sevindim ( crixus dahil değil tabiki dediğime )
quote:
Orijinalden alıntı: koobee24
blood and sand'de ölmelerine üzülmüştüm burada rollerine devam etmelerine sevindim ( crixus dahil değil tabiki dediğime )
Spartacus'a yaptıklarından sonra bırak ölsünler dostum.
beyler adam kanser hastalıgını yeni atlattı siz kendi zevkinizi düşünüyorsunuz adamın çektikleri umrunuzda değil adam toparlansın diye böyle birşey planlamışlar dizinin tadı kaçmasın havası sogumasın die böyle mini dizi cekmişler aynı konudan sevinceginize siz laf söylüyorsunz.
quote:
Orijinalden alıntı: koobee24
Lucy Lawless ölmüyor, sadece Crixus karnına kılıcı saplıyor çocuk ölsün diye, yaralıydı hatırladığım kadarıyla ki öyle bir hatun ölmemeli bence
Başına 'spartacus:' niye koyuyoruz ki dizinin bizim ıspartalının bu muhabbetle alakası yok bildiğim.