Bildirim
Spartacus: Gods of the Arena (9. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Burda zaten herkes Torrentden indiriyordur, yabancılık çekmezsin :) -
arkadaş diziyi izlemeye başlıcam tr dublaj lı olarak indirmek istiyom nasıl olacak yardımcı olurmusnuz -
tr dublajı yok.altyazılı olarak izleyebilirsin.torrent sitelerinde mevcut -
quote:
Orijinalden alıntı: Sylar.
tr dublajı yok.altyazılı olarak izleyebilirsin.torrent sitelerinde mevcut
o diziyi Türkçe dublaj izlemek o diziye küfür etmiş gibi bişey olur yaw... Düşünsenize orijinal sesler yok, "I am spartacus" kill them all" bunları duyamayacaksaniz izlemeyin daha iyi:) -
quote:
Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*
quote:
Orijinalden alıntı: Sylar.
tr dublajı yok.altyazılı olarak izleyebilirsin.torrent sitelerinde mevcut
o diziyi Türkçe dublaj izlemek o diziye küfür etmiş gibi bişey olur yaw... Düşünsenize orijinal sesler yok, "I am spartacus" kill them all" bunları duyamayacaksaniz izlemeyin daha iyi:)
kendim için değil ya bir arkadaşım istiyor oda gözleri bozuk olduğu için istedi ismini çok duydum varmı dedi sordum kızmayın beyler))) -
Önderlik yeteneğiyle dikkati çeken Trakyalı bir köle olan Spartaküs, bir olasılığa göre Roma ordusundan kaçmış, haydutluk yaparken yakalanmış ve köle olarak satılmıştı. Spartaküs M.Ö. 73'te kendisiyle birlikte Capua'daki Quintus Lentulus Batiatus'un gladyatör okulundan kaçan 77 arkadaşıyla Vezüv Yanardağı'na sığındı. Küçük bir Roma ordusunca kuşatılan kaçaklar, bir uçurumdan aşağı inerek Romalı askerleri şaşırtıp kaçmayı başardılar. Spartaküs, kendisine katılan ve sayıları 100 bine ulaşan kaçak köle ve gladyatörlerle Lucania'ya doğru yürüdü. Amansız bir çatışma sonucunda Publius Varinius'u yendi ve Thuria ile Metapontion kentlerini yağmaladı. Spartaküs artık Güney İtalya'ya egemen olmuştu. Roma Senatosu birden tehlikenin farkına vardı. M.Ö. 72'de iki konsülün yönetimindeki güçler Spartaküs'ün üzerine gönderildi. Spartaküs onları yendikten sonra kuzeye, Alpler'e doğru yürüyüşe geçti. Gallia Cisalpina valisi onu durdurmaya çalıştıysa da, yenilgiye uğradı. Köle ordusu artık Alpler'i geçebilir ve güvenlik içinde dağılabilirdi. Ne var ki, kimse İtalya'dan ayrılmak istemedi. Spartaküs, ister istemez güneye yürümek durumunda kaldı. Lucinia'ya geri dönen ordu, orada ilk kez Marcus Crassus'a yenildi. Spartaküs, Sicilya'ya geçmeyi tasarlayarak Messina'ya çekildi. Onları kaçırmaya söz veren korsanlar sözlerinde durmadı. Crassus köleleri kuşattıysa da, Spartaküs kuşatmayı yararak çekildi. Daha sonra, M.Ö. 71'de, savaşmakta direnen köleler Romalılarca kılıçtan geçirildi. Romalı general Pompeius, Spartaküs'ün ordusundaki çok sayıda kaçağı yakalayıp öldürdü. 6000 kişiyi tutsak alan Crassus, Appia Yolu boyunca tümünü çarmıha gerdirdi. Spartaküs'ün cesedi ise asla bulunamadı. O dönemdeki inanışa göre tanrıların onu yanına aldığı, koruduğu gibi dedikodular yayıldı. Ancak Spartaküs'e ne olduğu asla öğrenilemedi.
Efsane böyle demek yeni sezonda roma ordusuyla kapışılacak -
-
neden bu kadar uzatıyorlar anlamıyorum.
walking dead'de eylülde cıkıcak.
buda öle nerdeyse bu kadar ara vericeksen reklamını yapmıycaksın cıkacagı zamana yakın vericeksin nete haberleri yoksa millet cok tuhaf oluyor -
trailer manyak ya,iyice gazlamışlar
2 haftadan az kaldı hadi bakalım -
Trailer güzelmiş.Şiddetle bekliyorum, daha başlamadımı yav
Eski başrol oyuncusunun yukardaki resmini görünce çok üzüldüm, umarım sağlığına tekrar kavuşur. -
Fena şekilde geliyor -
22 Ocak'ta indiririz artık. Hemen altyazı koysalar bari -
Blood And Sand > Gods of the Arena'ya geçiş yapmış bulunmaktayım bundan sonra buradan devam edeceğim. -
Ben de 720p izleyip, hdtv arşivlemeyi düşünüyorum. -
Kendimi tutabilirsem hemen başlamayacağım. Birkaç bölüm biriksin öyle başlamak istiyorum ama en başta dediğim gibi kendimi tutabilirsem -
quote:
Orijinalden alıntı: Deniz-KSK
22 Ocak'ta indiririz artık. Hemen altyazı koysalar bari
Altyazı konusunu merak etme, zaten bu gidişle dizi yayınlanmadan 1 gün önce altyazı çıkacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
quote:
Orijinalden alıntı: Deniz-KSK
22 Ocak'ta indiririz artık. Hemen altyazı koysalar bari
Altyazı konusunu merak etme, zaten bu gidişle dizi yayınlanmadan 1 gün önce altyazı çıkacak.
tuttum bunu
bence mesaj yazmayın bkaç gün boyunca böle kalsın -
-
Az kaldı artık :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X